Lees de Officiële Beschrijving

Sinds de oprichting in 1919, heeft Lincoln University een innovatieve en multicultureel onderwijs ontwikkeld. de universiteit ligt in het centrum van de San Francisco Bay Area, biedt praktische en betaalbare programma's.

Door het selecteren van Lincoln University, kiest u voor een opleiding die mogelijk een leven vol kansen en zal je vaardigheden te geven aan meer controle over je eigen lot te krijgen.

Lincoln University is een unieke instelling voor hoger onderwijs, waarbij uitmuntend onderwijs, professionele know-how, en up-to-date internationale normen worden gecombineerd met individuele aandacht en een vriendelijke sfeer, die aanleiding geven tot een onderwijs van wereldklasse.

Bij Lincoln, we zijn trots op zowel de kwaliteit van ons onderwijs en de relevantie ervan in de hedendaagse professionele wereld. Elk programma binnen de universiteit is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle van de verworven kennis en vaardigheden waardevol voor haar afgestudeerden zal zijn, het verstrekken van een praktische en solide basis voor de toekomst van de student. Wij zorgen ervoor dat elk deel van het onderwijs van onze studenten 'dient een doel en brengt hen dichter bij het vervullen van hun professionele doelen.

Sinds de oprichting in 1919, rond dezelfde tijd als veel van de beste scholen van Amerika, de universiteit heeft gekozen voor de beste, douane-fit onderwijs te leveren aan de select groepje, dan bieden de meest uiteenlopende onderwerpen en tegemoet te komen aan een zo breed mogelijk publiek . Lincoln begint met een zeer competente faculteit en de meest bruikbare educatieve programma's, en mentoren elke student de hele weg naar het afstuderen. Het succes van onze studenten 'bewijst dat we de juiste keuzes maken.

Lincoln is uitgegroeid tot een echte wereldwijde universiteit als gevolg van de diverse multiculturele studenten en docenten. Gelegen in een krachtige internationale hub - de San Francisco Bay Area - het biedt tal van waardevolle leermogelijkheden. Omdat een succesvolle carrière in de 21e eeuw diep begrip van de internationale betrekkingen en de gevolgen van de globalisering vereist, Lincoln is goed gepositioneerd om haar studenten een concurrentievoordeel in het bedrijfsleven en professionele gebieden over de hele wereld te geven. Onze uitstekende en strenge curriculum, uitstekende faculteit en handige faciliteiten voorzien van alle benodigde componenten om het pad van onze studenten naar een succesvolle toekomst te garanderen.

Voorkeuren

Lincoln University is een institutioneel lid van de Amerikaanse Vereniging van Collegiale griffiers en Admissions Officers (AACRAO), De Amerikaanse Vereniging voor Hoger Onderwijs en Accreditatie (AAHEA), Het Institute of International Education (IIE), De Nationale Vereniging van Foreign Student Advisers (NAFSA) En de Nationale Vereniging van Onafhankelijke Hogescholen en Universiteiten (NAICU); Het is aangesloten bij de California Vereniging van Particuliere Postsecondary Schools (CAPPS).

De Campus

De universiteit is gevestigd in een prachtig historisch gebouw op 15 en Franklin Straten in het centrum van Oakland, in het hart van de San Francisco Bay Area. De universiteit is gelegen in het centrum van een vitale, groeiende stad en biedt aantrekkelijke omgeving voor haar studenten. Het heeft ruime klaslokalen, een auditorium en een bibliotheek, evenals computer, Engels, en imaging laboratoria diagnostische. Verkoopautomaten en magnetrons zijn voorzien in de cafetaria en de student lounge, waar studenten kunnen verzamelen voor conversa¬tions, TV kijken, en spelletjes. Bay Area Rapid Transit (BART) en vele buslijnen in de buurt.

Het kiezen van Lincoln University

Sinds 1919 heeft Lincoln University altijd volgehouden een interraciale en interculturele oriëntatie. De geografische en historische invloed van de San Francisco Bay Area heeft aangetrokken studenten uit vele landen, met name de landen rond de Pacific Rim. Daarom heeft de universiteit getracht een internationale setting voor zijn studenten. De studenten worden aangemoedigd intellectueel nieuwsgierig in het nastreven van kennis en begrip van culturele verschillen en overeenkomsten, en ernstige bij de inspanningen om oplossingen voor de problemen van de wereld van vandaag te vinden zijn. In de afgelopen jaren, hebben studenten uit meer dan veertig landen ingeschreven at Lincoln University.

Lincoln University is een gemeenschap van leren, waarvan de leden met inbegrip van administratie, docenten en studenten, het bezit van een verscheidenheid aan unieke culturele achtergronden en kenmerken. Het curriculum op basis van algemene studies en is ontworpen om individuele verkenning van hogere studies aan te moedigen. De universiteit voert haar programma's met een bewuste aandacht op het cross-culturele dimensies van het leren.

Lincoln University biedt post-secundair onderwijs kansen voor alle studenten, ongeacht hun land van herkomst, sociaal-economisch vlak, ras, etnische of religieuze achtergronden. De universiteit heeft een beleid van de open toegang tot alle gekwalificeerde studenten.

Elke student is een aparte en unieke persoon die gerespecteerd wordt als zodanig. Een van de doelstellingen voor elk lid van de faculteit is te respecteren en aan de waardigheid en de waarde van elke student te verbeteren. De door de Universiteit diensten worden gekenmerkt door hun specifieke vermogen om de behoeften van studenten die tot aan hun unieke doelen te bereiken. Hiertoe elke faculteit en medewerker draagt ​​bij aan het proces van begeleiding en advies.

Missie van Lincoln University

De missie van Lincoln University is een synthese van innovatieve en het traditionele onderwijs leidt tot uitstekende professionele mogelijkheden voor Amerikaanse en internationale studenten. Educatieve programma's voor graduate en undergraduate studies, evenals certificaat programma's worden ontwikkeld om de toegang tot een succesvolle carrière en gereedschappen voor de professionele ontwikkeling. Met undergraduate graden in het bedrijfsleven en diagnostische beeldvorming en certificaten paramedische zorg velden, de studenten van de Lincoln University zijn goed voorbereid op de arbeidsmarkt te betreden met skills die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse werkplek. Graduate programma's in business studies, op het niveau van zowel de master en doctoraat, zorgen voor de succesvolle studenten met een uitgebreide en praktische achtergrond in de wereld van het bedrijfsleven.

De basisdoelstellingen van de universiteit zijn:

  1. aan studenten in de ontwikkeling van hun analytisch vermogen bij te staan;
  2. de nodige kennis van de geselecteerde vakgebieden verschaffen;
  3. aan de houding van persoonlijke verantwoordelijkheid die nodig zijn om te functioneren als burger in een onderling afhankelijke wereld in te voeren;
  4. bieden een terminal mate de gemotiveerde en capabele studenten.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Lincoln University

De MS in Finance Management opleiding kunnen studenten met een undergraduate en / of graduate graden in het bedrijfsleven om een ​​diepgaande krijgen en toegepaste kennis ... [+]

Master of Science (MS) Graden Inleiding

Lincoln University biedt de Master of Science in International Business (MS in IB) en de Master of Science in Finance Management (MS in FM) graden. De programma's zijn ontworpen om een ​​brede deskundigheid ontwikkelen en afgestudeerden in staat om te werken in een breed scala van zakelijke situaties geschikt zijn voor hun specialiteit. The Lincoln University MS-programma's te handhaven een sterke internationale focus. Met het oog op de algemene missie te vervullen, wordt de nadruk gelegd op het hele belangrijke disciplines en vaardigheden en specifieke vakgebieden.

De volgende doelstellingen vastgesteld voor de programma's:

Het gebruik van analytische instrumenten uit de kwantitatieve en gedragswetenschappen; Het gebouw flexibele aanpassing aan veranderende omgevingen; De ontwikkeling van het vermogen van de student om de sociale, politieke en economische waarden te evalueren; Bevordering van de vaardigheden in de groep samenwerking en besluitvorming; Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden; De ontwikkeling van het vermogen van de student om onafhankelijk onderzoek, en de verbetering van hun vermogen om hun ideeën, onderzoeksmethodologie en bevindingen te leveren door middel van formele presentaties met kritieken van hun analytische, schriftelijk, mondeling en media presentatievaardigheden in het bedrijfsleven en professionele omgevingen uit te voeren. MS Graden Algemene eisen ... [-]
Verenigde Staten Oakland
September 2019
54 
Campus
Lees meer in Nederlands
Lincoln University

De MS in International Business degree programma stelt studenten met undergraduate en / of graduate graden in het bedrijfsleven om een ​​diepgaande krijgen en toegepaste ... [+]

Master of Science (MS) Graden Inleiding

Lincoln University biedt de Master of Science in International Business (MS in IB) en de Master of Science in Finance Management (MS in FM) graden. De programma's zijn ontworpen om een ​​brede deskundigheid ontwikkelen en afgestudeerden in staat om te werken in een breed scala van zakelijke situaties geschikt zijn voor hun specialiteit. The Lincoln University MS-programma's te handhaven een sterke internationale focus. Met het oog op de algemene missie te vervullen, wordt de nadruk gelegd op het hele belangrijke disciplines en vaardigheden en specifieke vakgebieden.

De volgende doelstellingen vastgesteld voor de programma's:

Het gebruik van analytische instrumenten uit de kwantitatieve en gedragswetenschappen; Het gebouw flexibele aanpassing aan veranderende omgevingen; De ontwikkeling van het vermogen van de student om de sociale, politieke en economische waarden te evalueren; Bevordering van de vaardigheden in de groep samenwerking en besluitvorming; Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden; De ontwikkeling van het vermogen van de student om onafhankelijk onderzoek, en de verbetering van hun vermogen om hun ideeën, onderzoeksmethodologie en bevindingen te leveren door middel van formele presentaties met kritieken van hun analytische, schriftelijk, mondeling en media presentatievaardigheden in het bedrijfsleven en professionele omgevingen uit te voeren. MS Graden Algemene eisen ... [-]
Verenigde Staten Oakland
September 2019
54 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

Lincoln University, Oakland, CA

Location address
401 15th Street
Oakland, California 94612
USA

Oakland, Californië, 94612 US