Lehigh University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Lehigh

Een levendige, dynamische campusgemeenschap

Lehigh, gelegen in de prachtige Lehigh Valley van Pennsylvania, is een van de meest vooraanstaande particuliere onderzoeksuniversiteiten van het land. Door academische discipline, een ondernemersgeest en samenwerkingsmogelijkheden dagen we onze studenten uit om de leiders van de toekomst te worden.

Ontegenzeggelijk Lehigh

Al meer dan 150 jaar heeft Lehigh de toekomst in het oog gehouden en opnieuw gedefinieerd wat het betekent om elke stap te leiden.

Welkom bij het College of Arts and Sciences

Als Lehigh's grootste en meest diverse universiteit zijn we de thuisbasis van de sociale wetenschappen, kunst, geesteswetenschappen en natuurwetenschappen. Met 1.894 niet-gegradueerde studenten, 342 afgestudeerde studenten, 270 voltijdse docenten en 90 professionele medewerkers, zijn we vergelijkbaar in omvang en bieden we de intimiteit van een liberale kunstacademie, terwijl we toch profiteren van de middelen van een onderzoeksuniversiteit. Onze faculteit zijn ervaren wetenschappers, kunstenaars en schrijvers, nationaal en internationaal erkend als leiders in hun vakgebied, die zich inzetten voor de integratie van onderwijs en wetenschap in innovatieve, dynamische curricula in een intellectueel stimulerende omgeving.

Onze undergraduate en graduate programma's bereiden studenten voor op de complexiteit van de wereld die ze zullen ontdekken bij het afstuderen, waar ze concurrerende visies en waarden zullen vinden die ze moeten begrijpen en waarop ze effectief moeten reageren. Het college is een ruimte voor een krachtige dialoog. We leiden studenten op om veranderingen te anticiperen en te leiden, uitdagingen als kansen te zien, kennis om te zetten in actie en een verschil te maken in de wereld. We proberen de groei en ontwikkeling van studenten te maximaliseren terwijl we het individu in de bredere context van de menselijke cultuur en de natuurlijke wereld plaatsen. Onze klaslokalen strekken zich uit over vier muren tot de bredere gemeenschap en tot landen over de hele wereld.

'Ongeacht je ambities, de programma's van het College of Arts and Sciences zullen je aannames uitdagen, je vaardigheden verbreden en je vooruitzichten vergroten.'

Lehigh University College of Arts and Sciences

Ontdek onze wereld. Ontdek jezelf.

In het College of Arts and Sciences leren, groeien, delen ideeën en ontwikkelen studenten een gevoel van richting dat een leven lang meegaat. Het college biedt een leeromgeving die studenten met faculteiten betrekt die de intellectuele ontwikkeling van hun disciplines aansturen. Ongeacht je ambities, de programma's van het College of Arts and Sciences zullen je aannames uitdagen, je vaardigheden verbreden en je vooruitzichten vergroten. Maak deel uit van een omgeving voor levenslang leren die je nieuwe academische paden, nieuwe persoonlijke richtingen en steeds toenemende mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om het bereiken van je carrièredoelen, het vinden van nieuwe horizonten of het koesteren van je ziel, ontdek de programma's die boeien, verrijken, informeren, uitdagen en inspireren.

Het belang van diversiteit

Het College of Arts and Sciences is een gemeenschap van wetenschappers en docenten die een passie delen voor het nastreven van kennis en het uitbreiden van ons begrip van de wereld. We zoeken een gemeenschap van docenten, medewerkers en studenten die de samenleving als geheel weerspiegelen. Diversiteit is een essentieel onderdeel van academische excellentie en is essentieel om onze dubbele missie in onderwijs en onderzoek te vervullen. We leren het beste als we worden blootgesteld aan andere perspectieven, ervaringen, overtuigingen en opvattingen dan de onze. Dit kan het gemakkelijkst worden bereikt in een rijk diverse omgeving. De wereld van vandaag is onderling verbonden en onderling afhankelijk. We zijn het meest succesvol in het leven als we de talenten en capaciteiten van alle leden van onze samenleving omarmen en vieren. Door krachtig en respectvol zowel onze verschillen als onze overeenkomsten te onderzoeken, bevorderen we begrip en een meer maatschappelijk middenveld.

We hebben op deze site veel informatie over het leven in het College of Arts and Sciences in Lehigh beschikbaar gesteld. U vindt links naar onze afdelingen en de vele interdisciplinaire programma's en onderzoekscentra waar zowel docenten als studenten bij betrokken zijn. Ik hoop dat je de mogelijkheden van het College of Arts and Sciences gaat verkennen en ontdekken.

Robert A Flowers
Herbert en Ann Siegel Dean
College of Arts and Sciences

Lehigh University Linderman Library

Locaties

Bethlehem

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Bethlehem, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden