Lamar University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lamar University - We Are Cardinals!

Vind je huis op Lamar University !

De thuisbasis van meer dan 15.000 studenten, Lamar University , gelegen nabij Houston in Beaumont, TX, is een van de snelst groeiende hogescholen en universiteiten in Texas en is lid van het Texas State University System. LU biedt meer dan 100 studieprogramma's die leiden tot bachelor-, master- en doctoraatsgraden. De 292 hectare grote campus in Beaumont ligt ongeveer 90 mijl ten oosten van Houston en ongeveer 25 mijl ten westen van Louisiana.

academici

De universiteit is landelijk erkend voor de kwaliteit van haar kerncurriculum en de diversiteit van haar studenten in vergelijking met andere universiteiten in de buurt van Houston. De kleine klassen van Lamar en de lage student-tot-faculteit ratio stellen studenten in staat om betekenisvolle relaties op te bouwen met deskundige docenten die echt om hun succes geven.

LU benadrukt academische prestaties door de nadruk te leggen op hands-on leren op alle niveaus, biedt voldoende mogelijkheden voor bacheloronderzoek en ondersteunt een uitstekend Honours-programma. De universiteit is geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Verschillende LU-hogescholen en -programma's hebben aanvullende gespecialiseerde certificeringen die hun kwaliteit en expertise erkennen.

Campus voorzieningen

De campus van LU biedt voorzieningen voor het studentenleven voor scholing en vrije tijd. Meer dan 2500 studenten wonen op de campus, op slechts anderhalf uur rijden van Houston, in moderne residentiezalen in appartementstijl die bekend staan als Cardinal Village, met privékamers en mooi ingerichte woonruimtes. Alle studenten van de Lamar University hebben toegang tot de gastronomische eetzaal en het ruime Sheila Umphrey recreatief sportcentrum, een pronkstuk met een klimmuur van 43 voet, de nieuwste trainingsapparatuur en een scala aan intramurale sporten.

Campus leven

Buiten het klaslokaal ontwikkelen studenten van de Lamar University leiderschapsvaardigheden en levenslange vriendschappen in meer dan 100 campusclubs en organisaties. Studenten hebben invloed op nationaal gelieerde broederschappen en sororities, professionele verenigingen, culturele groepen, religieuze clubs en dienstverlenende organisaties. Lamar University nabijheid van Lamar University tot Houston biedt ook de unieke mogelijkheid om dicht bij de stad te zijn, maar is ver genoeg om weg te komen.

Atletiek

Studenten van de Lamar University juichen graag toe op de Cardinals in meer dan een dozijn NCAA Division I heren- en vrouwensporten. Concurrerend in de Southland Conference, hebben kardinalen teams een geschiedenis van het winnen van kampioenschappen in sport, waaronder basketbal voor heren en dames, volleybal, golf en langlaufen. Het honkbalprogramma, geleid door de legendarische Coach Jim Gilligan, heeft meerdere grote koplopers opgeleverd. Het nieuwe voetbalprogramma van LU heeft de opwinding op de campus verhoogd met uitverkochte drukte en studenten die betrokken zijn bij fanfare, cheerleading, het dansteam en al het plezier van game-day tailgating.

Accreditatieverklaring

Accreditatieverklaring

Lamar University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om associate, baccalaureate, masters en doctorate graden toe te kennen. Neem contact op met de Commissie voor hogescholen op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgië 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Lamar University .

Non-discriminatiebeleid

Lamar University is een onderwijsinstelling voor gelijke kansen, positieve actie en werkgever. Lamar University zal geen enkele werknemer of sollicitant discrimineren vanwege ras, huidskleur, religie, geslacht, leeftijd, handicap, nationale afkomst, veteranenstatus, seksuele geaardheid of genderidentiteit, in overeenstemming met de verzekering van naleving van de titel VII van de Civil Rights Act van 1964; Executive Order 11246 zoals uitgegeven en gewijzigd; Titel IX van de onderwijsamendementen van 1972, zoals gewijzigd; Artikel 504 van de Rehabilitation Act van 1973.

Texas Public Information Act

In overeenstemming met de Texas Government Code, hoofdstuk 552, zal Lamar University voldoen aan alle bepalingen met betrekking tot het vrijgeven van gevraagde openbare informatie. Alle overheidsinformatie wordt verondersteld beschikbaar te zijn voor het publiek, hoewel bepaalde uitzonderingen van toepassing zijn op de openbaarmaking van de informatie. Lamar University van Lamar University geeft de gevraagde informatie die niet wettelijk is beschermd, hetzij grondwettelijk, wettelijk of bij rechterlijke beslissing, hetzij informatie waarvoor geen vrijstelling voor openbaarmaking is gevraagd, onmiddellijk vrij.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission Statement

Lamar University is toegewijd aan studentensucces door studenten te betrekken bij en te empoweren met de vaardigheden en kennis om te gedijen in hun persoonlijke leven en gekozen werkterreinen. Als een instelling die een doctoraat verleent, is Lamar University internationaal erkend voor zijn hoogwaardige academici, innovatief curriculum, diverse studentenpopulatie, toegankelijkheid, studentensucces en toonaangevende wetenschappelijke activiteiten die bijdragen aan de transformatie van de gemeenschappen in Zuidoost-Texas en daarbuiten.

Je moment is hier

Je wordt gevormd door elk moment van je leven, en dat maakt je uniek. Aan de Lamar University is onderwijs gebaseerd op uw individuele behoeften om u de tools voor succes op graduate school en uw carrière te geven. Met persoonlijke leerervaringen voor elke student en een scala aan praktische mogelijkheden, zorgt LU ervoor dat uw tijd telt. Haal het meeste uit je momenten hier op Lamar University .

Locaties

Beaumont

Address
Lamar University
4400 MLK Blvd.

77710 Beaumont, Texas, Verenigde Staten