Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze programma's

De universiteit van Cincinnati Carl H. Lindner College of Business is herhaaldelijk uitgeroepen tot een van de top business schools in de Verenigde Staten door bronnen zoals US News & World Report, Bloomberg Businessweek en The Princeton Review. Net zo belangrijk is, hebben we AACSB geaccrediteerd (een eer verdiend door slechts 15% van 's werelds business schools) al sinds 1919. Wij bieden studenten een nationaal-ranked MBA-programma, evenals acht gespecialiseerde masterprogramma's, waarvan zes gerangschikt zijn in de top 10 programma's in de Verenigde Staten. Onze MBA-programma is onlangs gerangschikt # 1 in de Verenigde Staten op basis van onze wetenschappelijke kwaliteit, arbeidsbemiddeling succes en collegegeld betaalbaarheid.

Onze programma's combineren transformatieve klassikale leren met real-world leerervaringen. Onze studenten hebben talloze mogelijkheden om deel te nemen aan regionale, nationale en mondiale geval wedstrijden, krijgen hands-on ervaring tijdens het werken aan projecten voor de wereldwijde klanten zoals Procter & Gamble, Kellogg's en Citi en studeren in het buitenland in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Omdat specialisatie biedt de mogelijkheid voor u om echt een nieuwe discipline onder de knie en aanzienlijk stuwen je carrière en het verdienen van de macht, bieden wij de studenten de mogelijkheid om hun graden specialiseren met een van de meer dan 20 afgestudeerde certificaten, variërend van functionele gebieden zoals marketing, finance en operations om cross-disciplinaire onderwerpen als data-analyse, innovatie en ondernemerschap.

ONZE LOCATIE

De universiteit van Cincinnati is gevestigd in Cincinnati, Ohio, een van de grootste zakelijke centra in de Verenigde Staten. Vierhonderd van de bedrijven op de Forbes 500-lijst hebben een aanwezigheid in Cincinnati en de stad van Cincinnati is de thuisbasis van het hoofdkwartier van meer Fortune 500 bedrijven per hoofd van de bevolking dan New York, Los Angeles of Chicago. In feite is de wereld hoofdkwartier van zeven Fortune 500 bedrijven bevinden zich binnen 3 mijl van de Universiteit van de campus van Cincinnati. Omdat zo veel grote bedrijven zijn zo dicht bij onze campus, senior executives hebben ruime mogelijkheden om gastcollege in onze klassen en wonen onze verschillende on-campus evenementen en wedstrijden.

CNN Money onlangs uitgeroepen tot Cincinnati een van de Top 6 plaatsen in de Verenigde Staten om een ​​bedrijf te starten en Forbes gerangschikt onze stad als de 7e hoogste gemiddelde inkomen in de Verenigde Staten gebaseerd op de kosten van levensonderhoud. Mashable gerangschikt Cincinnati de meeste sociale stad in de Verenigde Staten, Movoto gerangschikt het één van de Top 10 slimste steden in het land en Kiplinger tijdschrift gerangschikt Cincinnati haar # 1 beste inzet voor “hot spots” en een van de 10 grootste steden in de Verenigde Staten voor jonge volwassenen.

Onze universiteit

De universiteit van Cincinnati is de thuisbasis van 44.000 studenten en onze alumni verblijven momenteel in alle vijftig staten en in 125 landen over de hele wereld. Meer dan 4000 internationale student aan de Universiteit van Cincinnati in het 2015-16 academiejaar en onze universiteit werd recent uitgeroepen tot de # 5 meest uitnodigende universiteit in de wereld door de International Student Barometer. Daarnaast is de Universiteit van Cincinnati werd onlangs uitgeroepen tot een van de “s werelds mooiste campussen” door Forbes magazine.

Locaties

Cincinnati

Carl H. Lindner College of Business

Address
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Cincinnati, Ohio, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 513-556-7020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited