Lurleen B Wallace Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een boodschap van de voorzitter

Dr. Herbert HJ Riedel

Dank u voor uw interesse in Lurleen B. Wallace Community College en welkom op onze website. Wij zijn één van 1195 uitgebreide community colleges in de Verenigde Staten, die opleiden 46% van alle studenten in het land en award 555.000 associate graden en 295.000 certificaten per jaar. LBW is een van de 26 lid colleges van de Alabama Community College System, een toonaangevende bron voor het verstrekken van hoger onderwijs en economische ontwikkeling in onze staat.

LBW onderscheidt zich door een uitstekende, competente en zorgzame professionele docenten; relevante programma's van de studie voor de echte wereld; en leiderschap in de gemeenschappen die we bedienen voor het verbeteren van de kwaliteit van hun leven door middel van educatieve en culturele aanbod. Onze studenten profiteren van een collegiale sfeer dicht bij huis, talrijke student clubs en organisaties, en speciale evenementen, zoals de mevrouw LBWCC Pageants, Allerheiligen, Blue en White Day, montage programma's, en speciale optredens gehouden in samenwerking met de Covington Arts Council. LBW participeert in intercollegiate atletiek in het Nationaal Junior College Athletic Association (NJCAA) bij mannen en vrouwen basketbal, honkbal en softbal.

Onze campussen in Andalusië, Greenville, en Opp en onze Luverne Center, up-to-date en aantrekkelijke gebouwen met mooie groenvoorzieningen. Elke campus beschikt over een modern congrescentrum, beschikbaar voor College en communautaire gebeurtenissen. Zowel de MacArthur en Andalusië Campussen hebben lopen / fitness paden, waarbij de laatste ook het aanbieden van een goed uitgeruste fitnessruimte, verlichte tennisbanen, de Golf Course Evans Barnes, en de stad van Andalusië Dream Park.

Ik nodig u uit om de vele mogelijkheden Lurleen B. Wallace Community College te bieden heeft en hoop van harte dat we een deel van uw toekomst kan worden, net zoals LBW is een deel van de toekomst van veel van onze leiders van de gemeenschap sinds 1965. Vandaag meer dan ooit, het succes van dit belangrijke gemeenschap bron is van essentieel belang voor de toekomstige groei en welvaart van onze gemeenschappen.

Locaties

Andalusië

Address
1000 Dannelly Boulevard,
P.O. Drawer 1418

AL 36420 Andalusië, Alabama, Verenigde Staten