Lees de Officiële Beschrijving

Los Angeles College of Music (LACM) bereidt studenten om leiders in de muziek en biedt bachelor- en Associate's graden en diploma's in muziek, Music Production, Songwriting, componeren voor Visuele Media and Music Business. Gelegen in het hart van de muziek en entertainment industrie, is de faculteit bestaat uit de huidige toonaangevende muziek professionals met een passie voor het inspireren van de volgende generatie. Het college biedt een aanzienlijk aantal van de echte wereld spelsituaties met professionele muzikanten, niet alleen collega's, waardoor het een van de top muziekscholen vandaag. De student lichaam bestaat uit getalenteerde studenten uit de hele wereld die partner samen in een intieme en ondersteunende omgeving te leren om te creëren, op te nemen, uit te voeren en op de markt baanbrekende muziek in de huidige competitieve muziekindustrie.

(Voorheen bekend als LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM is geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM).

LA College of Music werd onlangs uitgeroepen tot een van de "20 Beste Muziek Conservatoria in de VS" door TheBestSchools.org. De ranking website vermeld LACM als nummer 16, boven Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatorium en Musicians Institute. Van de op de ranglijst hedendaagse muziek programma's, LACM gelederen nummer 1 op de West Coast.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Los Angeles College of Music

De Vocale Prestaties belangrijkste richt zich op het geven van vocalisten de middelen om 'op de muziek' als volwaardige partners met grote instrumentalisten en producente ... [+]

De Bachelor of Music (BM) -programma is een 12 kwart full-time programma. Drie majors zijn beschikbaar voor de BM graad, muziek, Muziek Productie en Compositie. The Music Prestatie belangrijkste biedt accenten in gitaar, bas, drums, en Vocal. The Music Production belangrijkste biedt een nadruk in Music Producing & Recording, en samenstelling Major biedt een nadruk in Songwriting.

De Vocale prestaties belangrijke richt zich op het geven van vocalisten van de instrumenten om 'op de muziek' als volwaardige partners met grote instrumentalisten en producenten. Het programma is-vorm gemonteerd op de passies van elk studenten en presenteert ze met mogelijkheden om feedback van professionals te krijgen in A & R, opname, film en televisie en live touring. De cursussen worden speciaal gesequenced om te maximaliseren leerpotentieel door het programma.... [-]

Verenigde Staten Pasadena
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

About LACM: Los Angeles College of Music