Lees de Officiële Beschrijving

Het Master Programme van de Hospitality and Tourism Management (HTM) in San Diego is een leiderschapsontwikkelingsprogramma dat is ontworpen voor drukke werkende professionals van over de hele wereld en dat online wordt geleverd in een kleine klasomgeving, met eenweekse meet-ups op de prachtige campus van SDSU tot begin en eindig het programma van 18 maanden. Deze graad is van toepassing op meer dan 100 horeca- en toerismegerelateerde industrieën en vrijwel elk carrièrepad.

HTM Mastercursussen worden wekelijks opgenomen door vooraanstaande professoren en gepersonaliseerd op basis van uw specifieke ambities en activiteiten. Het curriculum is een combinatie van fundamenteel zakelijk inzicht en innovatief denken dat de manier verandert waarop organisaties functioneren, groeien en evolueren. En als u geniet van TED Talks, zult u dol zijn op onze gastvideo-lezingen van wereldwijd succesvolle leiders.

De cursussen bedragen een uitdagende maar beheersbare 10-12 uur per week lezen, opdrachten en forumdiscussies die kunnen worden voltooid volgens uw eigen schema. Al het programmamateriaal bevat real-world applicaties die u de volgende dag in uw kantoor kunt toepassen.

Studenten die afstuderen met een Master in Hospitality

De Payne School

Sinds 2001, de L. Robert Payne School of Hospitality

Het ontstaan ​​van de Payne School, een publiek-privaat partnerschap, begon in 1999 toen SDSU met 40 prominente professionals in de horeca begon te werken aan een baanbrekend, op de industrie gebaseerd bachelorprogramma. Na twee jaar van plannen, workshops en focusgroepen met marktleiders, ontstond een uniek en rigoureus curriculum als het HTM Undergraduate Program.

In 2010 riepen onze sectoradviseurs om een ​​graduaatprogramma om de leidende en zakelijke vaardigheden van hun doorgewinterde talent en aanstormende leiders aan te scherpen. Het masterprogramma van HTM is opgezet met één doel voor ogen: het produceren van innovatieve en zeer effectieve leiders voor de horeca- en toerismebranche. Het programma trotseert de principes van de traditionele academische wereld door een persoonlijke educatieve ervaring te creëren en tegelijkertijd elke student de ondersteuning, het netwerk en de aanmoediging te bieden die ze nodig hebben om te gedijen en te slagen in de cursus, in hun carrière en in het leven.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Address
5500 Campanile Dr
CA 92182 San Diego, Californië, Verenigde Staten