Krannert School of Management, Purdue University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Purdue Meester

De Krannert School of Management van de Purdue University is het meest dynamische ecosysteem van de aspirant-bedrijfsleider voor het beheersen van de analytische probleemoplossende en tech-commercialiserende vaardigheden die een industrie vooruit helpen en de wereld veranderen.

Krannert is uniek gepositioneerd naast een wereldwijd gerenommeerde STEM-school, binnen een dynamische corporate-partnership R

De Krannert School of Management van Purdue University biedt toonaangevende masterprogramma's voor studenten die willen bouwen op hun zakelijke, wetenschappelijke, technologische, technische en wiskundige achtergrond (STEM) om invloed uit te oefenen op prominente organisaties.

Hier zijn een paar van de vele redenen waarom u de Krannert School of Management als de volgende stap in uw carrière zou moeten beschouwen:

  • Curriculum. Een rigoureus curriculum dat u leert de juiste vragen te stellen en gegevens om te zetten in kennis.
  • Ervaringsleren. Voor de eerste hand, praktische ervaring om vaardigheden onder de knie te krijgen die niet in een klaslokaal kunnen worden onderwezen.
  • Diversity. Ons getalenteerde en diverse studentenlichaam komt uit alle hoeken van de wereld en komt bijeen om een rijke cultuur van eclectisch, vooruitstrevend leiderschap te vormen.
  • Maatwerk. Een op maat gemaakte aanpak van leiderschapsontwikkeling, versterking van uw fouten en presentatie van uw talenten.
  • Netwerk. Toegang tot het wereldwijde netwerk van Boilermaker-alumni van bijna 450.000 in 160 verschillende landen.
  • Prestige. De historisch vermaarde MBA- en masterprogramma's van Purdue worden over de hele wereld erkend en vereerd.

Locaties

West Lafayette

Purdue Krannert School of Management

Address
Krannert Building
403 W. State Street

47907-2056 West Lafayette, Indiana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 765-494-9700

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden