King's College - Pennsylvania, USA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

King's College gaat over jou.

Jij bent tenslotte de reden dat we hier zijn. We streven ernaar om een persoonlijke, gastvrije omgeving te creëren die je de tools geeft om te slagen terwijl je hier bent en lang nadat je bent afgestudeerd. Je zult rigoureuze cursussen, competitieve sporten en een scala aan activiteiten net zo gemakkelijk vinden als ondersteunende professoren, indrukwekkende coaches en vrienden voor het leven.

King's College gaat over waarden.

King's is een katholiek, uitgebreid college in de traditie van de vrije kunsten, opgericht in 1946 door de congregatie van het Heilige Kruis van de Universiteit van Notre Dame. Zodra je op de campus stapt, voel je de warme, vriendelijke sfeer; u zult de smetteloze omgeving en indrukwekkende voorzieningen opmerken; u zult zich thuis voelen in de comfortabele, stedelijke omgeving. King's College is een thuis weg van huis - een plek die een leven lang vol zit met waarden.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College gaat over kansen.

Klassen gemiddelde 18 studenten, die een dynamische, persoonlijke omgeving voor u bevordert om te communiceren met uw professoren en klasgenoten, om academisch, sociaal en spiritueel te slagen. King's College is jouw school voor het leven.

King's College behoort tot de beste.

US Nieuws

Onze accreditaties spreken boekdelen.

Onze academische programma's ontvangen meer dan alleen respect; zij ontvangen ook nationale erkenning. De William G. McGowan School of Business is een van de slechts 53 bacheloropleidingen in het hele land die een accreditatie ontvangen van de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB-International) te bevorderen.

Positief bewijs, we verwachten net zoveel succes van onze instelling als van onze studenten.

We bieden meer dan alleen een traditie van uitmuntendheid.

Wij bieden de kracht van een gemeenschap geworteld in de congregatie van het Heilige Kruis van de Universiteit van Notre Dame. Wanneer je op de campus stapt, ervaar je de warmte van onze zorgzame, verzorgende omgeving.

We worden geleid door principes van geloof en vertrouwen.

King's werd opgericht in 1946 om de zonen van mijnwerkers en molenarbeiders op te voeden. Hoewel er in de loop der jaren veel is veranderd, blijft ons engagement om een solide basis te leggen in de vrije kunsten, samen met de professionele hulpmiddelen om te genieten van een succesvolle carrière op een aantal gebieden, tot op de dag van vandaag.

Studenten van alle religies en achtergronden profiteren van een curriculum dat net zo gericht is op de geest als op de ziel.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Missie

King's College is een katholieke instelling voor hoger onderwijs, geanimeerd en geleid door de Congregatie van het Heilige Kruis. King's streeft naar excellentie in lesgeven, leren en studiebeurzen via een rigoureus kerncurriculum, belangrijke programma's in de vrije kunsten en wetenschappen, nationaal erkende professionele programma's op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden, en persoonlijke aandacht voor studentenvorming in een koesterende gemeenschap.

Visie

Sinds de oprichting in 1946 is King's toegewijd aan het Heilig Kruis-ideaal om geest en hart met ijver te transformeren in gemeenschappen van hoop. De toewijding van het College aan studenten komt zowel tot uitdrukking in het curriculum als in co-curriculaire programma's die dienstbaarheid bevorderen, reflectie bevorderen en leiderschapsvaardigheden cultiveren. Geïnspireerd door de leer en het voorbeeld van zijn naamgenoot, Christus de Koning, die onderwees door voorbeeld en geregeerd door liefde, vormen King's afgestudeerden die de inherente waardigheid van elke persoon zullen verdedigen en hun talenten en professionele vaardigheden zullen mobiliseren om het algemeen belang te dienen. In de woorden van de oprichter, "leert King's zijn studenten niet alleen hoe ze de kost kunnen verdienen, maar ook hoe ze moeten leven."

Locaties

Wilkes-Barre

Address
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden