Kent State University - College of Public Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CARRIÈRES IN DE VOLKSGEZONDHEID

Het College of Public Health aan de Kent State University bereidt studenten voor op een loopbaan in enkele van de meest opwindende gezondheidsgebieden van vandaag: noodbeheer, ziekteonderzoek, administratie van gezondheidsdiensten, gezondheid en veiligheid op het werk, beoordeling van milieurisico's, wereldwijde gezondheid en vele anderen. We bieden academische programma's die een " Pathway to a Public Health Career" bieden voor studenten in alle stadia van hun loopbaan, van instapniveau en middenniveau tot senior management of gevorderde onderzoeker.

STUDEREN IN HET BUITENLAND

Studenten kunnen ook de volksgezondheid wereldwijd ervaren in Genève, Zwitserland, Colombia, Argentinië en andere internationale locaties. U kunt leren van experts van over de hele wereld en uit de eerste hand ervaren hoe de volksgezondheid een verschil maakt in de wereld.

FACULTEIT

Onze faculteit is opgeleid aan enkele van de beste universiteiten in de VS en brengt jarenlange ervaring mee naar de klas en het laboratorium. Ze verwelkomen studenten om samen met hen te werken aan baanbrekende onderzoeksprojecten op gebieden zoals preventie van middelenmisbruik, omgevingsziekteverwekkers, gezondheidsgeletterdheid en verandering van gezondheidssystemen, geweldpreventie, letselpreventie en sportblessures, chronische ziektepreventie en een verscheidenheid aan andere spannende onderzoeksthema's.

Locaties

Kent

Address
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: