Kent State University - College of Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het College of Business Administration aan de Kent State University. Hier vindt u enkele van de beste undergraduate, graduate, executive, research en outreach-programma's in het bedrijfsleven, niet alleen in Ohio, maar ook in het land en de rest van de wereld.

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, en dat engagement blijkt uit de kracht van onze programma's en partnerschappen met het bedrijfsleven. We zijn de thuisbasis van het Center for Entrepreneurship and Business Innovation, dat elk jaar studentenbedrijven blijft lanceren in het ondernemersecosysteem in Noordoost-Ohio om de economie van onze regio te laten groeien. Het partnerschap van het Global Management Center met de US Commercial Service heeft een US Export Assistance Center gesmeed in het College om het exportbereik naar bedrijven in Noordoost-Ohio te verbeteren en zakelijke studenten wereldwijde zakelijke ervaring te geven. Het Center for Information Systems brengt de modernste technologie in onze klaslokalen en ondersteunt initiatieven zoals The TechHelp Service & Repair Center om technologische diensten te verlenen aan de Kent-campus.

Van het opstarten van nieuwe bedrijven tot ontdekkingen over de impact van diversiteit op de raden van bestuur, onze baanbrekende faculteitsleden leiden de volgende generatie bedrijfsleiders op, terwijl ze nieuwe kennis creëren om de bedrijven van vandaag te helpen excelleren.

Ten slotte is het College wereldwijd verbonden door internationale partnerschappen en een breed scala aan onderwijsaanbod in het buitenland; evenals docenten, studenten en alumni met banden met meer dan 100 landen. Ik nodig je uit om alles te ontdekken wat het College of Business Administration te bieden heeft en deel te nemen aan onze belofte - From Kent, the World.

Locaties

Kent

Address
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden