Kennesaw State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een leider in innovatief onderwijs en leren, Kennesaw State University is een van de 50 grootste openbare instellingen in het land. KSU biedt meer dan 150 undergraduate, graduate en doctorale graden aan haar meer dan 35.000 studenten. Met 13 hogescholen op twee metrocampussen in Atlanta is Kennesaw State lid van het University System of Georgia en de op twee na grootste universiteit in de staat. De levendige campuscultuur van de universiteit, de diverse bevolking, de sterke wereldwijde banden, de ondernemersgeest en de atletiek van Divisie I trekken studenten uit de hele regio en uit 92 landen over de hele wereld. Kennesaw State is door US News gerangschikt als een topkeuze voor studenten en is een door Carnegie aangewezen doctoraatsonderzoekinstelling (R2), waarmee het behoort tot een elitegroep van slechts 6 procent van Amerikaanse hogescholen en universiteiten met een R1- of R2-status.

Mission Statement

Bij Kennesaw State dienen we als een krachtig voorbeeld van de impact die een studentgericht, door onderzoek aangestuurd universitair onderwijs kan hebben. We helpen studenten slagen door middel van exploratie, samenwerking en strengheid, door een divers spectrum van achtergronden en talenten te verenigen. Bij KSU worden studenten de individuen die mensen willen als collega's en leiders.

Visie

Kennesaw State zal een voorbeeld zijn van de kracht en de belofte van een studentgerichte, onderzoeksgestuurde universiteit. Authentiek divers, uniek bereikbaar en eindeloos impactvol, we zullen het potentieel ontketenen in elke student die we dienen.

waarden

Wij zijn Wij geloven erin
Student-geïnspireerde Stimuleer aspiratie en lever Pathways - waardoor studenten kunnen strekken en streven, een droom kunnen omarmen en bruikbare plannen kunnen maken.
Promise-fulfilling We zijn toegewijd en bereid - we beloven dat we elke student kansen kunnen bieden en economische groei voor de regio kunnen stimuleren.
Trouw aan onszelf Echt blijven, geleid door eerlijkheid, intentie en doel - ongeacht hoe we veranderen, groeien of evolueren - nooit vergeten wie we zijn.
vooraanzicht Traject verhogen - achtervolgen, creëren, achtervolgen, bouwen.
Open De ware kracht van openheid omarmen - verschillende perspectieven waarderen en benutten om betere oplossingen te vinden en een voorsprong te krijgen.
Impact-genererende Een verschil leveren - invloed hebben op individuen en gemeenschappen voor positieve verandering.

KSU in één oogopslag

Kennesaw State, een uitgebreide universiteit op campussen in de voorsteden in Kennesaw en Marietta ten noordwesten van metro Atlanta, heeft invloed op de regio, de natie en de wereld. Als de derde grootste universiteit in Georgië en een van de 50 grootste openbare instellingen in de natie, heeft Kennesaw State meer dan 35.000 studenten uit 92 landen.

Kwaliteit Academici

Kennesaw State is verheven tot een R2-classificatie - een doctoraatsinstelling met veel onderzoeksactiviteiten - door de Carnegie-classificatie van instellingen voor hoger onderwijs. De universiteit heeft bijna 150 bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

Top majors

Programma's tot en met doctoraatsdiploma's die studenten voorbereiden op de bevordering van professionele activiteiten zijn bijzonder aantrekkelijk en worden aangeboden in alle hogescholen van de universiteit. Bekroonde academische programma's produceren het hoogste aantal leraren en verpleegkundigen in Georgië en de op een na grootste bedrijfsschool van de staat en de op een na grootste technische universiteit van de staat.

Campus leven

Een uitgestrekte instelling verspreid over twee campussen, bestaande uit 130 gebouwen en voorzieningen voor academici, operaties, cultuur, recreatie en wonen, is gelegen op meer dan 587 hectare.

Gecharterd in 1963 door de Board of Regents van het University System of Georgia als een forensschool, is Kennesaw State een campus van bestemming geworden, waar meer dan 5.200 studenten wonen in acht onderscheidende woongemeenschappen in Kennesaw en Marietta. Studenten die op de campus wonen en studenten die naar het woon-werkverkeer reizen, hebben toegang tot een hele reeks faciliteiten, middelen en activiteiten van wereldklasse.

Betrokken burgerschap

Kennesaw State werd door de Carnegie Foundation landelijk genoemd in de top 10 procent van de instellingen vanwege de voortdurende samenwerking met de grotere gemeenschap.

Er zijn meer dan 250 studentenorganisaties, waaronder student governance en media, co-curriculaire clubs, atletiek, Griekse letterorganisaties, campusambassadeurs, dienstverlening aan de gemeenschap en belangenbehartiging.

Globaal bereik

De Divisie Wereldwijde Zaken van Kennesaw leidt een uitgebreid scala aan wetenschappelijke, educatieve en servicegerelateerde programma's namens de hele universiteit, terwijl ze meer dan 60 internationale studieprogramma's beheert, meer dan 100 cursussen aanbiedt en meer dan 130 verschillende internationale onderwijsevenementen organiseert.

De universiteit heeft samenwerkingsverbanden met academische, overheids- en bedrijfsinstellingen over de hele wereld, waaronder CIFAL, het eerste trainingscentrum van de Verenigde Naties dat wordt georganiseerd door een universiteit.

alumni

KSU heeft wereldwijd meer dan 110.000 alumni.

Groeien in onderzoek

De universiteit heeft de financiering voor fundamenteel onderzoek snel zien toenemen - meer dan $ 35 miljoen in de afgelopen vijf jaar, wat leidde tot nieuwe kennis en ontdekkingen per faculteit en praktische mogelijkheden voor studenten. In 2019 werd de universiteit verheven tot een R2-classificatie als een doctoraatsinstelling met hoge onderzoeksactiviteit.

Locaties

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgië, Verenigde Staten

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgië, Verenigde Staten