Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

Kaplan University is een instelling voor hoger onderwijs dat zich toelegt op het leveren van innovatieve undergraduate, graduate en voortgezet beroepsonderwijs. Onze programma's ondersteunen het leren van studenten met mogelijkheden om te starten, te verbeteren, of carrière te veranderen in de huidige diverse mondiale samenleving. * De universiteit zet zich in voor het algemeen onderwijs, een student-gecentreerde service en ondersteuning aanpak en toegepaste wetenschap in een praktische omgeving.

Over Kaplan University

Bent u aan het bereiken van uw opleiding en carrière doelen? Kaplan universiteit biedt online, campus-based, en blended's op gebieden zoals business, informatiesystemen en technologie, strafrecht, onderwijs, juridische studies, maatschappij- en gedragswetenschappen, gezondheidswetenschappen, en verpleging. Studenten kunnen associate's, bachelor en master's graden, evenals certificaten en diploma's te verdienen.

Wie we zijn

Kaplan University is een onderdeel van Kaplan, die een breed scala van educatieve diensten in de hele wereld, met inbegrip van het hoger onderwijs en professionele training, voorbereiding van de proef, en leerprogramma's voor kinderen en scholen biedt. Elk van het aanbod Kaplan helpt studenten te bereiken een belangrijke mijlpaal in hun opleiding en carrière.

Ons doel

Kaplan University is een levenslange partner voor loopbaanontwikkeling, het leveren van een best-in-class educatieve ervaring met een ongeëvenaarde inzet voor succes van de studenten. Onze doelstellingen zijn als volgt:

Het verstrekken van academische programma's die zijn ontwikkeld en beoordeeld door docenten, medewerkers, en de leden van het onderwijs, professioneel, en het bedrijfsleven Het aanbieden van intensieve, uitgebreide online en on-site instructie ontworpen om studenten academische prestaties te versterken Doordringen studenten de waarde van een leven lang leren door het stimuleren van intellectuele nieuwsgierigheid, creatief en kritisch denken, en het bewustzijn van cultuur en diversiteit De planning en het verstrekken van faciliteiten en middelen die beantwoorden aan de behoeften van studenten, docenten en medewerkers Assisteren studenten in het ontwikkelen van professionele attitudes, waarden, vaardigheden en strategieën ter bevordering van het succes helpen in hun carrière en in het leven Het voorbereiden van studenten aan de steeds veranderende behoeften van hun gemeenschappen te voldoen

Onze waarden

Kaplan University kernwaarden bepalen onze cultuur en vormen het kader voor wat we elke dag leveren aan onze studenten en medewerkers.

Integriteit - We houden ons aan de hoogste ethische normen in alles wat we doen. Ondersteuning - Wij geven u de tools die u nodig hebt om te slagen. Kennis - Wij bieden deskundige middelen om u te helpen uw academische carrière best te bereiken. Opportunity - Wij helpen open deuren en verbreden van de toegang tot onderwijs. Resultaten - We zijn toegewijd aan het helpen u uw doelen te bereiken. We slagen als je slaagt.

Onze Geschiedenis

Als een van 's werelds toonaangevende aanbieders van levenslang leren met vestigingen over de hele wereld, heeft Kaplan ver buiten onze historische wortels in de voorbereiding van de proef geëvolueerd. Wij serveren nu studenten van alle leeftijden door middel van een breed scala aan educatieve aanbod. Deze omvatten programma's voor postsecondary onderwijs, beroepsopleiding, en nog veel meer.

Sinds de oprichting van het American Institute of Commerce in 1937, heeft Kaplan University innovatieve strategieën omarmd te reageren op de eisen werkgelegenheid, werkgever behoeften, lesmethoden, en het gebruik van educatieve middelen.

Onze Collegegeld Cap

Kaplan Universiteit is voortdurend op zoek naar manieren om studenten te helpen zoeken naar een betere toekomst, en dat geldt ook ervoor te zorgen dat onze collegegeld kosten zo laag mogelijk. Daarom introduceren we de Kaplan Universiteit Collegegeld Cap.

Hoe het werkt: Wanneer u zich inschrijft in een deelnemende Collegegeld Cap programma op Kaplan University, zal je collegegeld worden afgedekt, zodat u alleen een vast bedrag betalen voor uw onderwijs. Zodra u uw cap hit, zal u niet langer om alle betalingen voor de rest van je opleiding bij Kaplan universiteit te maken, zelfs als je een cursus te heroveren, zolang u te ontmoeten en te onderhouden al de inschrijving eisen voor de Kaplan Universiteit Collegegeld Cap programma.

Waarom het helpt. Als u zich inschrijft voor een Collegegeld Cap programma zonder leren credits voorafgaande, het collegegeld zal een besparing van 33% weerspiegelen in vergelijking met de kosten van andere Kaplan University graden † Het maakt deel uit van onze belofte om te helpen college onderwijs toegankelijker en meer betaalbaar. Klik hier naar antwoorden op veelgestelde vragen. Voor Kaplan University betaalde arbeid programma openbaarmaking informatie, klik hier.

(*) Kaplan University kunnen niet garanderen dat de werkgelegenheid of loopbaanontwikkeling.

(†) Enrollees in programma's in aanmerking komen voor Collegegeld Cap prijsstelling zal hetzelfde lesgeld per kwartaal credit uur en kosten als voor andere under¬graduate programma's / enrollees plus $ 200 per termijn administratiekosten en andere kosten te betalen. De totale kosten van het programma, echter, zal worden afgedekt. Besparing op de hoeveelheid overgedragen kredieten eventuele toegekend. Studenten die overdracht krediet meestal studeren voor significant minder voorwaarden en niet in aanmerking komen voor een maximale besparing. Neem contact op met een toelatingscommissie adviseur voor meer informatie.

Programs taught in:
Engels