Lees de Officiële Beschrijving

Welcome To The New KSU

Kennesaw State University is een uitgebreide universiteit erkend voor zijn ondernemingsgeest, wereldwijde betrokkenheid en gevoel van gemeenschap. Als derde grootste universiteit van Georgië en één van de vijftig grootste openbare universiteiten in het land, Kennesaw State biedt meer dan 100 undergraduate en graduate graden, met inbegrip van een toenemend aantal doctoraatsprogramma's. Kennesaw State is vastbesloten om steeds een wereld-klasse academische instelling gepositioneerd om zijn academische en onderzoek missies verbreden en het toepassingsgebied ervan uit te breiden op lokaal, nationaal en mondiaal niveau.

Al meer dan 50 jaar, Kennesaw State University is bekend om zijn ondernemingsgeest en gevoel van gemeenschap. Het aanbieden van campussen in Marietta en Kennesaw, is de universiteit ligt net ten noorden van Atlanta en combineert een suburbane omgeving met toegang tot een van de meest dynamische steden van het land. Als derde grootste universiteit van Georgië, Kennesaw State biedt meer dan 150 undergraduate en graduate graden, met inbegrip van een groeiende doctoraatsopleiding. Aangewezen door de Raad van Regenten van de Universiteit Stelsel van Georgië als een uitgebreide universiteit, wordt Kennesaw State vastbesloten om steeds een wereld-klasse academische instelling gepositioneerd om zijn academische en onderzoek missies verbreden en het toepassingsgebied ervan uit te breiden op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Twee Grote Instellingen - One World-Class University

Op 6 januari 2015 heeft de Raad van Regenten van de Universiteit Stelsel van Georgië ingestemd met de consolidatie van Kennesaw State en Southern Polytechnic State University. Dit vertegenwoordigt de USG vijfde en grootste consolidatie in haar voortdurende inzet om de efficiëntie en de effectiviteit te verhogen om studenten en de staat beter te kunnen bedienen.

De nieuwe Kennesaw State University combineert het beste van twee van de meest gerespecteerde instellingen van Georgië in het hoger onderwijs. Een uitgebreide universiteit, Kennesaw State is een bestemming campus biedt studenten een breed spectrum van kwaliteit academici, een groeiende en bruisende leven op de campus, bekroonde eetgelegenheden en een breed scala aan sportieve aanbod. Met nationaal gerangschikt graden in het bedrijfsleven, engineering en het eerste jaar programma's, evenals premier onderwijs, verpleging, architectuur, wetenschap en wiskunde-programma's, wordt de nieuwe Kennesaw State University klaar om de volgende instelling van wereldklasse Georgië geworden.

Kennesaw State University - By The Numbers

  • Totale inschrijving: 33.000 (op basis van Fall 2015)
  • Totaal opleidingen: meer dan 150 undergraduate, graduate en doctoraten
  • On-campus huisvesting capaciteit: ongeveer 5.200 en acht woonplaatszalen
  • Aantal alumni: meer dan 100.000
  • Economische effecten: 1200000000 $ - College van Regenten van de Universiteit Stelsel van Georgië verslag 2012
  • Landen vertegenwoordigd in de student lichaam: 130
  • Studenten die deelnemen aan permanente educatie klassen: 17.210
  • Athletic teams: 18 NCAA Division I, met inbegrip van voetbal (Fall 2015)

Kennesaw State University is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges te kennen bachelor, master, specialist en doctoraten. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Kennesaw State University.

KSU Mission Statement

Kennesaw State University biedt hoogwaardige en productieve undergraduate, graduate, voortgezet onderwijs, en co-curriculaire programma's. Deze omvatten leermogelijkheden in de architectuur, de kunsten, het bedrijfsleven, informatica, onderwijs, techniek en engineering technologie, gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, eer ervaringen, geestes- en sociale wetenschappen, interdisciplinaire studies, ontwikkeling van leiderschap, de natuurlijke en fysische wetenschappen, studie in het buitenland, en andere verwante disciplines. De Universiteit van onderzoek, wetenschap, creatieve activiteiten en initiatieven van openbare dienstverlening uit te breiden en kennis toe te passen, bij te dragen aan de economische ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van het leven in de lokale gemeenschappen, Georgië, de natie en de wereld.

De KSU gemeenschap waarden open, eerlijk, en doordachte intellectueel onderzoek, innovatief en creatief oplossen van problemen, professionaliteit, deskundigheid, samenwerking, integriteit en ethisch gedrag, betrokken burgerschap, wereldwijd begrip, duurzaamheid, wederzijds respect en waardering van de menselijke en culturele diversiteit. De universitaire gemeenschap streeft er voortdurend naar succes van de studenten te verbeteren, het verbeteren van de institutionele kwaliteit en te reageren op vraag van het publiek voor het hoger onderwijs.

KSU Visie

Kennesaw State University zal een wereld-klasse uitgebreide universiteit erkend voor zijn excellentie in het onderwijs, ontdekking, innovatie, technologie, en de betrokkenheid van de gemeenschap op alle niveaus, van lokaal tot mondiaal zijn. De KSU ervaring zal machtigen de leden en afgestudeerden van de universitaire gemeenschap om de visie, het vermogen, en de moed om de toekomst te transformeren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kennesaw State University

De Master of Accounting (Macc) opleiding is een professionele graduaat ontworpen om te helpen een persoon te voldoen aan de uitdagingen van een carrière in de boekhouding ... [+]

Programma beschrijving

De Master of Accounting (Macc) opleiding is een professionele graduaat ontworpen om te helpen een persoon te voldoen aan de uitdagingen van een carrière in de boekhouding, zowel publieke, private of overheid. De School of Accountancy bij Kennesaw State University is de thuisbasis van de grootste boekhoudprogramma in de staat Georgia en biedt topkwaliteit in de boekhouding onderwijs. Binnen de Coles College of Business zijn de boekhoudkundige en bedrijfsgerichte opleidingen volledig geaccrediteerd door AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Algemene vereisten voor toelating tot het MAcc-programma

Toelating tot het MAcc-programma wordt verleend aan die personen die veelbelovend zijn van succes in een onderzoek naar afgestudeerden (accounting). De portefeuilles van de aanvragers worden beoordeeld als onderdeel van een concurrerend proces op basis van de volgende componenten:... [-]

Verenigde Staten Kennesaw Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Social Work en Master of Business Administration (MSW / MBA) Programma is een duale opleiding aangeboden door het WellStar College of Health and Human Servic ... [+]

MSW MBA Dual Degree

KSU zich in voor het ontwikkelen van innovatieve programma's die inspelen op het snel veranderende economische, sociale en politieke klimaat en op de onderlinge afhankelijkheid van sectoren (publiek, privaat en non-profitorganisatie). Daarom biedt KSU het eerste dual-degree MSW / MBA-programma in de staat Georgia aan. "In de afgelopen decennia zijn maatschappelijke werkbeoefenaars in toenemende mate opgeroepen om ondernemend te denken om particuliere financiering te zoeken en samen te werken met niet-gouvernementele organisaties om sociale diensten en goederen te leveren" (Lee, 2016, blz. 209). Evenzo zijn bedrijven meer sociaal verantwoordelijk geworden vanwege de vraag van de consument, het moreel van de werknemers, het potentieel om nieuwe markten te ontwikkelen en de wens om duurzame bedrijfspraktijken te creëren die gericht zijn op een triple-bottom-line (het welzijn van mens en planeet behouden en winst maken). ).... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

... [+]

Master in het sociaal werk

Kinderen en Gezin Diensten

Behavioral Health Services

[-]
Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Public Administration (MPA) is een professionele graad die personen die geïnteresseerd zijn in openbare dienstverlening bereidt voor administratieve en leidi ... [+]

De meester in openbaar bestuur

De Master of Public Administration (MPA) is een professionele graad die personen die geïnteresseerd zijn in openbare dienstverlening bereidt voor administratieve en leidinggevende functies bij overheidsinstanties en non-profitorganisaties. De studenten- en onderwijsgeoriënteerde faculteit van het programma willen bijdragen aan de ontwikkeling van professionele individuen met een ethos van democratisch bestuur door hen te voorzien van een combinatie van solide academisch leren en concrete praktische ervaringen. Het MPA-programma is gevestigd in het departement Politieke Wetenschappen en Internationale Zaken. Het programma werkt in samenwerking met een aantal andere afdelingen, evenals met het AL Burruss Institute of Public Service dat gemeenschapsdiensten en technische assistentie biedt aan non-profitorganisaties en publieke organisaties in Georgië.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Kennesaw State University

De Master of Arts Program in American Studies bestaat uit 36 ​​krediet uur en de eis vreemde taal. ... [+]

De Master of Arts Program in American Studies bestaat uit 36 ​​krediet uur en de eis vreemde taal.

Verplichte vakken (6 studiepunten)

Cursus Num Cursus Titel Credit Hours

AMST 7000 American Studies Scholarship 3 AMST 7100 American Studies Methods 3

Core Curriculum (12 studiepunten)

Een reeks AMST vakken geselecteerd om de professionele doelen van elke student pakken, met een cursus van elk van de vier thematische en methodologie clusters.

Historical Studies Cluster - Choose One

Cursus Num Cursus Titel Credit Hours

AMST 7200 American Social Movements 3 AMST 7210 historische periode 3 AMST 7230 Public Geschiedenis en Cultuur 3 AMST 7240 Enterprise en arbeid in de Amerikaanse cultuur 3 ... [-]
Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De MA in Integrated Global Communication is een innovatief en eigentijds programma dat is ontworpen voor communicatieprofessionals die waarderen hoe economisch van elkaar ... [+]

OVER HET PROGRAMMA

Bij Kennesaw State University bereiden we een nieuwe generatie leiders voor in wereldwijd geïntegreerde organisaties. De MA in Integrated Global Communication is een innovatief en eigentijds programma dat is ontworpen voor communicatieprofessionals die waarderen hoe economisch van elkaar afhankelijk en sociaal onderling verbonden de wereld vandaag is.

Marktaandeel, gedachten delen en de concurrentiepositie zijn essentiële ingrediënten voor het succes van organisaties. Het bereiken van deze doelen op een wereldwijde schaal vereist speciale kennis en vaardigheden om effectief te communiceren gedeelde betekenissen over landen en regio's met diverse culturele, politieke en economische kenmerken. Wereldwijde communicatie verwijst naar de informatiestroom die de nationale grenzen overstijgt, dat zich bewust is van organisatorische doelen en doelstellingen terwijl ze gevoelig zijn voor volkeren van verschillende culturen en rassen, en dat de politieke en economische verschillen tussen de wereldwijde stakeholders van de organisatie erkent.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Arts in Professional Writing programma (MAPW) is een professionele graduate opleiding die kandidaat zijn voor een grote verscheidenheid van het schrijven ger ... [+]

OVER HET PROGRAMMA

De Master of Arts in Professional Writing programma (MAPW) is een professionele graduate opleiding die kandidaat zijn voor een grote verscheidenheid van het schrijven gerelateerde posities in het bedrijfsleven, onderwijs, uitgeverijen, en de kunsten voorbereidt. Cursus in drie concentraties - toegepast schrijven, compositie en retorica, en creatief schrijven - stelt studenten in staat om theoretische en praktische kennis op te doen op verschillende gebieden van professioneel schrijven. Als studenten worden ervaren in het produceren en analyseren van zakelijke, technische, journalistieke en creatieve teksten, ontwikkelen ze een verfijnde kennis van stijl, structuur, en het publiek. MAPW studenten schrijven professionals die in vele richtingen kan bewegen tijdens hun loopbaan geworden. Zij zullen flexibele schrijvers worden wie kunnen afstemmen op de conventies van een bepaald genre, het aanpassen van hun schrijfstijl aan de eisen van de verschillende retorische contexten.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kennesaw State University

De Master of Science in de Toegepaste Exercise and Health Science (AEHS) is een 36 semester uur graduate programma in de bewegingswetenschappen dat de concentraties in in ... [+]

Master of Science in Applied Exercise & Health Science

De Master of Science in Toegepaste Oefening en Gezondheidswetenschappen (AEHS) is een 36 semester durend graduaatprogramma in bewegingswetenschappen dat concentraties biedt in Oefenfysiologie of Sportmanagement.

Het programma kan worden voltooid als een full-time student gedurende vier opeenvolgende semesters of over een langere periode als een deeltijdstudent. De meeste programma lessen worden gepland in de late middag en vroege avond, zodat werkende professionals om geavanceerde voorbereiding met een minimale verstoring van de lopende carrière verplichtingen na te streven. Het curriculum bestaat uit een Programma Core (9 uur), een concentratie Core (15 uur) in een van beide inspanningsfysiologie of Sport Management, een Capstone Experience (3-9 uur), en goedgekeurd keuzevakken (3-9 uur).... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Het MS ARCH-programma is een niet-professionele academische opleiding die een kans biedt voor gevorderde studie en onderzoek op gespecialiseerde deelgebieden van de archi ... [+]

Master of Science in de architectuur

BELANGRIJK: we accepteren momenteel geen nieuwe aanvraag voor ons Masters-programma. Neem regelmatig contact op met de afdeling om erachter te komen wanneer we de aanvragen weer accepteren.

Het MS ARCH-programma is een niet-professionele academische opleiding die een kans biedt voor gevorderde studie en onderzoek op gespecialiseerde deelgebieden van de architectuur. Het programma is bedoeld om graden met betrekking tot de gebouwde omgeving te begeleiden en te verbeteren en een basis te bieden voor diverse loopbaantrajecten, waaronder oefenen, onderzoeken, onderwijzen, raadplegen en binnengaan in een Ph.D. niveau programma.

De ideale student-kandidaat is een kritische denker die intens nieuwsgierig is naar de gebouwde omgeving, zich inzet voor positieve verandering, ecologisch gevoelig ontwerp en die niet bang is om risico's te nemen en de ontwerpschil op te dringen. Hoewel een undergraduate-diploma in architectuur niet vereist is, moeten aanvragers relevante achtergrond en ervaring aantonen, evenals de mogelijkheid om voortgezette academische studie te verrichten. Alle studenten moeten een portfolio indienen met grafische vaardigheden en ontwerpdenkenvaardigheden.... [-]

Verenigde Staten Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De MSCS biedt een uitstekend curriculum dat de theoretische grondslagen van de computerwetenschap combineert met de nieuwste computertechnologieën. ... [+]

Master of Science in Computer Science

Kennesaw State University biedt nu de nieuwe Master of Science in Computer Science aan Georgië de toenemende vraag van arbeidskrachten in de informatica te voldoen. Het MSCS programma biedt studenten een echte graduate school ervaring in de boeiende vakgebied van de informatica, met hoge verwachtingen en intensief leren. Het Masters-programma is ontworpen om twee soorten gekwalificeerde studenten te dienen die hun studie in de computerwetenschappen willen voortzetten: degenen die een BS-graad in computerwetenschappen hebben en degenen met een niet-gegradueerde opleiding op andere gebieden dan CS met de vereiste informatica en wiskunde.

De MSCS biedt een uitstekend curriculum dat de theoretische grondslagen van de computerwetenschap combineert met de nieuwste computertechnologieën. Het programma biedt studenten mogelijkheden in de informatica onderzoek, geavanceerde projectontwikkeling en interdisciplinaire studie, met maximale flexibiliteit in studie plannen en collegebezoek opties.... [-]

Verenigde Staten Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Science in Criminal Justice (MSCJ) aan de Kennesaw State University is een ideaal programma voor traditionele studenten en professionals op het gebied van st ... [+]

De Master of Science in Criminal Justice Programma overzicht

De Master of Science in Criminal Justice (MSCJ) aan de Kennesaw State University is een ideaal programma voor traditionele studenten en professionals op het gebied van strafrecht die streven naar verdere scholing buiten het baccalaureaat. Het programma omvat face-to-face en een aantal online cursus werkvormen. Het programma heeft ook een unieke focus op 'Global / International Perspectives in Criminal Justice'. Dit laatste omvat zowel een 'International Criminal Justice Experience' studie in het buitenland en een vergelijkende cursus strafrechtsystemen. Het programma biedt een gerichte en interactieve educatieve ervaring, bedoeld om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden op het gebied van strafrechtspleging, inclusief kritisch denken en communiceren, en in relevante technologieën en informatiebronnen. Het programma biedt studenten ook de mogelijkheid om het belang van culturele diversiteit binnen de context van het strafrecht te begrijpen en aan te pakken. Deze eigenschappen zijn essentieel voor succes in hedendaagse bureaus voor strafrechtspleging en in relevante organisaties in de private sector, zowel in Georgië als elders. Studenten zullen ook voorbereid zijn op verdere graduate studie als zij ervoor kiezen om deze optie na te streven.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Masters of Science in de informatietechnologie is ontworpen om carrièremogelijkheden voor een brede mix van studenten te verbeteren. Het programma is bedoeld voor stud ... [+]

Master of Science in de informatietechnologie

De Masters of Science in de informatietechnologie is ontworpen om carrièremogelijkheden voor een brede mix van studenten te verbeteren. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een carrière in het beheer en de uitvoering van de planning, ontwikkeling, implementatie en werking van informatiesystemen.

Over het programma

De Master of Science in Information Technology (MSIT) programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière als senior IT-professional die geaccepteerde standaarden en best practices kan toepassen om de verschillende aspecten effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren. van een IT-organisatie. Alle cursussen in het MSIT-programma worden zowel face-to-face als online aangeboden.... [-]

Verenigde Staten Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Software engineering vertegenwoordigt het snelst groeiende segment van softwareprofessionals, mannen en vrouwen die problemen en problemen oplossen in de ontwikkeling van ... [+]

Master of Science in de software engineering

Software engineering vertegenwoordigt het snelst groeiende segment van softwareprofessionals, mannen en vrouwen die problemen en problemen oplossen in de ontwikkeling van missiekritieke software om te voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en de industrie. De MS in Software Engineering aan de Kennesaw State University bereidt studenten voor op een loopbaan op dit gebied door ze bloot te stellen aan real-time strategieën en procedures die hen een concurrentievoordeel in de markt zullen geven. Alle cursussen in het programma zijn zowel face-to-face als online beschikbaar, en studenten kunnen beslissen welke les meer voor hen het beste is voor een bepaalde cursus.... [-]

Verenigde Staten Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Onderwijs in conflictmanagement behandelt de problemen die onze wereld verdelen door communicatie aan te moedigen, positieve relaties te bevorderen en alomvattende langet ... [+]

De Master of Science in conflictbeheersing

MS in beschrijving van conflicthanteringsprogramma

Onderwijs in conflictmanagement behandelt de problemen die onze wereld verdelen door communicatie aan te moedigen, positieve relaties te bevorderen en alomvattende langetermijnoplossingen te ontwikkelen. Het verbetert de veiligheid en vitaliteit van groepen of gezinnen, gemeenschappen en werkplekken.

Conflict management is ook een set van tools en een manier van denken die kunnen helpen niet alleen conflicten te voorkomen, maar doeltreffend te werken zodra het zich voordoet. Conflict management onderwijs leert de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met conflictsituaties en het effect van die reacties op mogelijke uitkomsten. Studeren conflict is echt over het leren van vaardigheden die het vermogen om te reageren op een manier die helpen bij het voorkomen en beheren van conflicten door het verminderen van ineffectieve reacties kunnen bieden.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Elke afgestudeerde van de bouw het beheer graduate programma moet in staat zijn om biedingen te bereiden en ramingen voor bouwprojecten ... [+]

OVER HET PROGRAMMA

Elke afgestudeerde van de bouw het beheer graduate programma moet in staat zijn om:

Bereid biedingen en ramingen voor bouwprojecten. Bereid bouw planning en beheer van het project risico's. Carry-out project management gerelateerde taken. Doen onderzoek en verspreiden van bevindingen door middel van publicaties. Voortzetting van geavanceerde opleidingen. TOEPASSING EN DOCUMENT DEADLINES

Zie de lijst van beschikbare start voorwaarden en deadlines document. Houd er rekening mee dat de ingevulde aanvragen en alle vereiste referenties moeten door de ter beschikking gestelde termijn worden ingediend.

TOELATINGSEISEN Online Graduate Application... [-]
Verenigde Staten Marietta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
36 - 50 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Science in de Chemische Wetenschappen (MSCB) is een doctoraat op programma met tracks in de chemie en biochemie. De MSCB biedt een flexibel curriculum, indiv ... [+]

De Master of Science in de Chemische Wetenschappen (MSCB) is een doctoraat op programma met tracks in de chemie en biochemie. De MSCB biedt een flexibel curriculum, individueel afgestemd op de achtergrond en het onderzoek belangen van de student. Het programma is 33-credit-uren van de cursussen met mogelijkheden voor onderzoek op alle gebieden van de chemie en biochemie, van synthetische organische chemie aan enzymologie. De MSCB bereidt studenten om te denken in een interdisciplinaire wijze over problemen in de chemie, biochemie en vele andere aanverwante gebieden van de studie. Dit programma is ontworpen om studenten in staat stellen het werk natuurlijk en scriptie onderzoek af te ronden binnen twee academiejaren.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Science in de Civiele Techniek Program biedt ingenieurs, technische professionals en werken ingenieurs een kans om hun professionele carrière verder te ontwi ... [+]

De Master of Science in de Civiele Techniek Programma biedt ingenieurs, technische professionals en werken ingenieurs een kans om hun professionele carrière verder te ontwikkelen door het aanbieden van cursussen in een verscheidenheid van civieltechnische disciplines, met inbegrip van structurele, geotechnische, de waterhuishouding, milieu en transport.

Reguliere toelatingsbeleid:

BSCE van ABET geaccrediteerde ingenieursopleiding Minimale cumulatieve GPA van 3,0

Reguliere toelating kan ook worden verleend in andere gevallen op basis van een evaluatie van de aanvrager record, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het volgende:

BSCE van buitenlandse universiteit die vergelijkbaar is met een ABET geaccrediteerde programma. Professionele prestaties, zoals PE-licentie, de voltooiing van opmerkelijke projecten, record van wetenschappelijke publicaties. Succesvolle afronding van graduate niveau technische cursussen van een erkende instelling. ... [-]
Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De masteropleiding bereidt studenten te identificeren en vervolgen mogelijkheden voor een nieuwe carrière op basis van conflict management expertise. De MSCM voorziet ook ... [+]

MSCM Programma Beschrijving

Conflictbeheersing onderwijs richt zich op de thema's die onze wereld delen door het aanmoedigen van communicatie, het bevorderen van positieve relaties en het ontwikkelen van fijnmazige, oplossingen op lange termijn. Het verhoogt de veiligheid en vitaliteit van de groep onze families, gemeenschappen en werkplekken.

Conflictbeheersing is ook een set van tools en een manier van denken die u kunnen helpen niet alleen voorkomen dat conflict, maar zich daadwerkelijk een keer het zich voordoet. Conflict management onderwijs leert de verschillende manieren waarop mensen ervoor kiezen om te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met conflictsituaties en het effect van die reacties op mogelijke uitkomsten. Studeren conflict is echt over het leren van vaardigheden die het vermogen om te reageren op een manier die helpen bij het voorkomen en beheren van conflicten door het verminderen van ineffectieve reacties kunnen bieden.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Stap in een leidende rol aangedreven door IS analytics en business intelligence business strategie om technologische projecten te brengen, en IT-innovaties op zakelijke u ... [+]

MSIS Means Leiderschap

Stap in een leidende rol aangedreven door IS analytics en business intelligence business strategie om technologische projecten te brengen, en IT-innovaties op zakelijke uitdagingen.

Ontwikkel breed spectrum mogelijkheden te begrijpen, te analyseren en te beheren organisatorische kwesties van end-user computing om de strategische implicaties van technologische projecten en combineer uw ervaringskennis van de klanten, de markt en de inkomsten cycli met de vaardigheden van IS analytics om een ​​overtuigende zakelijke beslisser geworden .

Ongeacht of je ervaring en opleiding zijn van de techniek en het bedrijfsleven - een Master of Science in Information Systems (MSIS) van Coles College geeft je de meest gewilde vaardigheden van vandaag de dag om u te helpen vooruit te komen in je carrière en word een waardevoller teamlid.... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Het curriculum van de Master of Science graad in Integrative Biology Kennesaw staat (MSIB) voorschotten begrip door middel van integratieve cursussen en ervaringen specia ... [+]

Waarom Integrative Biology?

Integrative Biology is een opkomende paradigma geïdentificeerd door de National Academy of Sciences. Omdat biologische systemen zijn zo complex, het oplossen van life science problemen vereist het koppelen van concepten en informatie tussen disciplines en organisatorische schalen. Het curriculum van Master Kennesaw State of Science degree in Integrative Biology (MSIB) voorschotten begrip door middel van integratieve cursussen en ervaringen speciaal ontworpen om verbindingen over de life sciences spectrum te bevorderen. Deze aanpak bereidt onze studenten als wetenschappers goed uitgerust om dringende problemen in de biowetenschappen aan te pakken.

Waarom Kennesaw staat MSIB? ... [-]
Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

De Master of Science in de Toegepaste Statistiek (MSAS) Program aan Kennesaw State University (KSU) is een professionele opleiding, die streeft naar een divers studenten ... [+]

De Master of Science in de Toegepaste Statistiek (MSAS) Program bij Kennesaw State University (KSU) is een professionele opleiding, die streeft naar een divers studenten aan cutting-edge statistische methoden gebruiken om geldige en zinvolle conclusies te trekken uit het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en gezondheidszorg gegevens voor te bereiden. Met behulp van een verscheidenheid van commerciële software, zijn afgestudeerden verwacht dat real-world data adequate wijze te analyseren en te communiceren hun bevindingen effectief.

De MSAS graad is een 22-maand vroege avond programma dat is ontworpen voor professionals en studenten met undergraduate graden in de wetenschappen of bedrijf. Cursus titels zijn:... [-]

Verenigde Staten Kennesaw
September 2019
Engels
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands