Lees de Officiële Beschrijving

Over

Uniek educatief model

Zowat elke universiteit praat de laatste tijd over ervaringsgericht onderwijs. Dat komt omdat het werkt. Bij Johnson

We bieden een optimale mix van intellectuele ontwikkeling, op de industrie gericht onderwijs, werkervaringen met cv's, gemeenschaps- en leiderschapskansen en een ongebruikelijke diepte van carrièreservices.

Bij Johnson

Deze aanpak is een effectievere manier om te leren. Door deze ervaringen bent u op een unieke manier voorbereid op verschuivende industrieën en heeft u de flexibiliteit om andere carrièrepaden en ondernemende ondernemingen na te streven.

accreditatie

JWU is geaccrediteerd door de New England Association of Schools and Colleges Inc. (NEASC), via haar Commissie voor instellingen voor hoger onderwijs (CIHE). De natie's oudste regionale accreditatie-organisatie, NEASC accrediteert onderwijsinstellingen internationaal. Deze accreditatie omvat de vier campussen van de universiteit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Johnson & Wales University

In een wereld die wordt aangedreven door steeds grotere en complexere gegevens, zijn medewerkers nodig om die gegevens snel en efficiënt te ontcijferen, zodat bedrijven b ... [+]

Programma overzicht

In een wereld die wordt aangedreven door steeds grotere en complexere gegevens, zijn medewerkers nodig om die gegevens snel en efficiënt te ontcijferen, zodat bedrijven beter geïnformeerde zakelijke beslissingen kunnen nemen en nieuwe mogelijkheden voor concurrentievoordeel kunnen ontdekken.

Ontdek verborgen patronen, onbekende correlaties, trends in de markt, voorkeuren van klanten en andere nuttige informatie in JWU's Master of Science graad in Data Analytics.

U past statistische modellen en hulpmiddelen toe om problemen uit de echte wereld op te lossen. Krijg vaardigheden in datamining, analyse, beheer en visualisatie, prognoses, modellering, en optimalisatie en simulatie om u voor te bereiden op de technische en zakelijke uitdagingen van big data.... [-]

Verenigde Staten Providence Miami Denver Charlotte  + 1 Meer
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Providence Campus
Website
Telefoonnr.
800-342-5598
Miami Campus
Telefoonnr.
866-598-3567
Denver Campus
Telefoonnr.
877-598-3368
Charlotte Campus
Telefoonnr.
866-598-2427