James Madison University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We weten dat succes gelijke delen intellect en actie vereist. Bij JMU draait het bij Being The Change om.

Wanneer studenten die afstuderen aan de James Madison University trots het podium oversteken om hun diploma's te ontvangen, zijn ze meer dan alleen opgeleid. Ze zijn leden van een gemeenschap van doeners. Ze weten hoe ze dingen kunnen laten gebeuren. Ze hebben hun vermogen om kritisch te denken verbeterd. Ze hebben het belang van een sterke werkethiek geleerd en zijn toegewijd en bekwaam geworden om samen te werken met anderen. Diploma's in de hand, ze verlaten de campus vastbesloten om levens van betekenis te leven en een doelgerichte loopbaan na te streven.

Gelegen in de prachtige Shenandoah vallei van Virginia , JMU is een hechte gemeenschap van 22.000 studenten en afgestudeerden en 4.000 docenten en personeel die afkomstig zijn uit het hele land en over de hele wereld. Slechts twee uur van Washington DC, is JMU hard op weg een van de leidende lampen van het land in het hoger onderwijs te worden. Dat komt omdat studenten genieten van ongewoon geëngageerde relaties met een faculteit van wereldklasse die bij JMU zijn omdat ze kennis willen nastreven en getalenteerde studenten willen lesgeven.

Wat betekent dat voor u en uw toekomst? Een Gallup-onderzoek van 2014 onder meer dan 29.000 afgestudeerden in de VS vond dat het hebben van een hoogleraar een persoonlijke interesse in hen had terwijl ze student waren, leidt tot een hoger gevoel van doel en welzijn. Gallup ontdekte ook dat JMU- alumni ver boven het nationale gemiddelde scoren op elke dimensie van welzijn, en aanzienlijk hoger dan alumni van de Top 100 hogescholen en universiteiten in de VS Nieuws

JMU studenten, docenten en alumni maken gebruik van gelijke delen intellect en actie om te slagen in elke vorm van streven: ze stimuleren innovatie en ontdekking, leiden in zaken, bevorderen van cultuur, verbeteren van de gezondheidszorg, hervormen van onderwijs, vernieuwen van het maatschappelijk middenveld, concurreren in atletiek - zij zijn de verandering® op elke denkbare manier.

Locaties

Harrisonburg

Address
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, Virginia, Verenigde Staten

Florence

Address
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 Florence, Toscane, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden