Indiana University Southeast

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Indiana University Southeast , een regionale campus van de Indiana University, is een vierjarige, openbare, uitgebreide universiteit in New Albany, Indiana, aan de overkant van de Ohio-rivier vanuit Louisville, Kentucky. Het werd opgericht in 1941 en biedt onderwijsprogramma's en diensten van hoge kwaliteit die het leren van studenten bevorderen en studenten voorbereiden op productief burgerschap in een diverse samenleving, en die bijdragen aan de intellectuele, culturele en economische ontwikkeling van onze regio.

Onze veilige, beloopbare campus ligt op slechts 10 kilometer van het bruisende centrum van Louisville, dat culturele opwinding en een schat aan beroemde evenementen biedt, naast mogelijkheden voor stages en postdoctoraal werk bij Fortune 500-bedrijven.

De campus herbergt een diverse en eclectische studentengemeenschap. Naast onze kern van traditionele studenten die als eerstejaars rechtstreeks uit de middelbare school of homeschool komen, spelen niet-traditionele studenten zoals volwassen studenten en veteranen ook een prominente rol bij het vormgeven van het leven op de campus. De betrokkenheid van studenten is hoog, met meer dan 100 studentengroepen en -organisaties. Als u er geen vindt die bij u past, kunt u uw eigen beginnen!

We weten dat er veel manieren zijn om een persoonlijk en professioneel doel te bereiken. Maar voor ons is er maar één doel: je helpen voor te bereiden op de volgende stap in je academische en professionele reis.

Locaties

Nieuw Albany

Address
Grant Line Rd,4201
47150 Nieuw Albany, Indiana, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden