Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij IU Bloomington innoveren we het landschap van het graduate onderwijs

Interdisciplinair en kwalitatief hoogstaand onderzoek wordt ondersteund door subsidies en onderscheidingen van federale, staats- en non-profitorganisaties. In 2012 ontving IU bijna $ 533 miljoen aan externe onderzoeksprijzen. Er is baanbrekende technologie om elke hoek van de campus en 19 IU Bloomington-bibliotheken bevatten meer dan negen miljoen boeken om je te helpen bij het verkennen en creëren van nieuwe rijkdommen van kennis.

Doe met ons mee. Kies uit meer dan 190 graduate degree- en certificeringsprogramma's en werk samen met de grootste wetenschappers van vandaag.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Over ons

De University Graduate School is een erkende leider in het ontwikkelen van nieuwe concepten en best practices voor graduate onderwijs, waardoor IU Bloomington een vooraanstaande locatie is om je diploma te behalen.

We helpen afdelingen bij het werven, ondersteunen, behouden en afstuderen van uitmuntende wetenschappers. Door ons werk met nationale hoger onderwijsorganisaties zoals Council of Graduate Schools, Committee on Institutional Cooperation, Educational Testing Service, McNair Scholars Program, nemen wij het voortouw in het smeden van de toekomstige richtingen van graduate education.

Bovenal staan we u bij in al uw academische inspanningen om een leeromgeving te creëren waarin u kunt stijgen en een reeks normen kunt handhaven die de waarde van uw diploma van IU garanderen.

Locaties

Notre Dame

Address
46556 Notre Dame, Indiana, Verenigde Staten