International University of Leadership

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de International University of Leadership hebben we vooruitdenkend gedacht over een innovatief idee: het hoger onderwijs zeer toegankelijk maken voor werkstudenten.

Veel van de gemakken die 21ste-eeuwse studenten nu als vanzelfsprekend beschouwen - avondlessen, online lessen, flexibele planning, doorlopende inschrijving, een studentgeoriënteerde omgeving, faculteitsmedewerker, onlinebibliotheek, e-books, computersimulaties - werden gepionierd of aanvaardbaar gemaakt door de inspanningen van IUL. Tegenwoordig is IUL een particuliere universiteit die wereldwijd een Amerikaans diploma biedt in de taal van uw keuze, Engels of Frans, tegen een redelijke prijs.

IUL-leermethode

IUL biedt e-learningcursussen, studenten zijn gekoppeld aan een mondiale omgeving die essentieel is voor onze programma's. Het engagement van onze universiteit om leiders en ondernemers vorm te geven die zijn opgeleid in een cultureel diverse gemeenschap en die over de vaardigheden beschikken om een ​​internationale omgeving te betreden, wordt mogelijk gemaakt door de recente explosie van afstandsonderwijs.

IUL-studenten zijn verbonden gedurende de programmering en uiteindelijk van internationale teams binnen elke cursus en binnen de culminerende multiculturele ervaring. Naarmate de werkplek begint te evolueren naar een gemengde werkomgeving met persoonlijke face-to-face en online interacties, studeren studenten van over de hele wereld zich in voor de International University of Leadership die is geïnspireerd om de blending leeromgeving te ervaren.

Locaties

Orlando

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: