Lees de Officiële Beschrijving

College of Business, Illinois State University Over het College Welkom op het College of Business aan ! Illinois State Dit is een geschikt moment om de wereld van het bedrijfsleven te verkennen - een revolutie in de technologie, een wereldwijde markt, en een gedurfde geest van ondernemerschap zijn uitdagende en spannende mogelijkheden als u zich voorbereiden op een toekomstige zakelijke leider. En Illinois State is de juiste plek om te zijn. Wat is het verschil in het bedrijfsleven hier? Onze studenten en alumni vertellen ons het verschil is:

Persoonlijke contacten met getalenteerde en enthousiaste docenten en personeel.

Zinvolle echte wereld projecten en stages voorbereiden van studenten voor de huidige uitdagingen in het bedrijfsleven en de industrie.

Mogelijkheden om te communiceren en te netwerken met succesvolle alumni en bewezen zakelijke leiders.

Uitgebreide curricula verstrekken van sterke voorbereiding op teamwork, technologie, analyse, en andere belangrijke vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de zakenwereld.

Een nieuwe high-tech leeromgeving - In een 21e eeuwse versie van de Oxford Universiteit model, het gebouw vier verdiepingen wikkel rond een binnenplaats in de openlucht. De faciliteit combineert de kleine universiteitscampus omgeving met een corporate aanwezigheid en state-of-the-art technologieën.

Met de aanhoudende steun van de alumni, zakelijke leiders en vrienden, we zijn gebruik te maken van de impact van het college op de zakenwereld en op de persoonlijke en professionele leven van onze studenten. Neem een ​​goede blik op alle dimensies van onze zakelijke programma's. U zult merken dat de Staat van Illinois is inderdaad een zeer speciale plaats voor gemotiveerde en getalenteerde studenten! College of Business van Illinois State University is een van de beste keuzes voor het verdienen van een MBA, volgens de 2012 editie van The Best 294 Business Schools, gepubliceerd door Princeton Review. Opname in de Best 294 Business Schools benadrukt de kwaliteit van het MBA-programma van Illinois staat en waarom is het een top keuze voor studenten om te wonen. Daarnaast De Aspen Institute scoort ook Illinois State University's MBA-programma 32 onder de Beyond Grey Pinstripes Global 100's voor het voorbereiden van studenten voor de sociale, ethische en milieu rentmeesterschap in het bedrijfsleven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook: