Lees de Officiële Beschrijving

ISDI, opgericht in 2009, brengt een lange geschiedenis van wereldwijd succes met bedrijfsprogramma's gericht op digitale transformatie naar de Verenigde Staten. De locatie in Silicon Valley is de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten en wordt geleid door een Academic Board bestaande uit enkele van de meest getalenteerde digitale executives van de regio, om de volgende generatie digitale leiders op te leiden.

WIE WE ZIJN

Een pionier in de onderwijssector

ISDI Digital University introduceert de eerste uitgebreide Master's Degree in Internet Business (MIB) gericht op de digitale transformatie van individuen.

MISSIE

Bied kennis

Promoot digitalisering van individuen en organisaties. Herdefinieer educatie en verander de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een digitale wereld.

VISIE

Omarm dat de toekomst digitaal is.

Door digitalisering zullen we mondiale barrières doorbreken en maatschappelijke banden versterken. We zullen betere bedrijven, sterkere economieën en een dieper inzicht in individuen en culturen opbouwen. De wereld is digitaal. Jij kunt ook zijn.

De ervaring

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ISDI USA

Studenten werken in groepen op het digitaliseren van een partnerbedrijf. Tijdens de cursus nemen de studenten hun nieuwe digitale vaardigheden in het bedrijfsproject. He ... [+]

Studenten werken in groepen op het digitaliseren van een partnerbedrijf. Tijdens de cursus nemen de studenten hun nieuwe digitale vaardigheden in het bedrijfsproject. Het ruggengraatproject wordt nauwlettend gecontroleerd door mentors die elke 3 weken met de studentengroepen ontmoeten en de ontwikkeling van het project begeleiden. Het uiteindelijke digitale plan wordt aan de ondernemers en een panel van professoren voorgelegd aan het einde van de masteropleiding.

[-]
Verenigde Staten San Jose
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands