IPSL Institute for Global Learning

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IPSL Institute for Global Learning herdefinieert het hoger onderwijs in de 21e eeuw - gebruik maken van internationale partnerschappen die de grenzen tussen de academische wereld en de samenleving opheffen en opzettelijk de leerervaringen van studenten afstemmen op de uitdagingen en kansen van de wereld van vandaag. Onze unieke onderwijsomgeving wordt gekenmerkt door intellectuele striktheid, openheid, wederkerigheid, creativiteit en de vaardigheden en vastberadenheid voor empowerment.

Oorspronkelijk bekend als "Het internationale partnerschap voor service-learning ™ en leiderschap" - IPSL, opgericht in 1982, is een educatieve organisatie die studenten, hogescholen, universiteiten, non-profitorganisaties en andere servicebureaus over de hele wereld helpt door programma's te promoten die vrijwilligerswerk koppelen aan de gemeenschaps- en academische studie.

In overeenstemming met onze traditie als educatieve pioniers, lanceerde IPSL onlangs ons nieuwste initiatief in 2017 ... Community Organizing and Social Activism of, simply, "COSA."

Wat motiveert IPSL?

IPSL werkt om internationale betrokkenheid ethischer, toegankelijker en duurzamer te maken door relaties tussen studenten en sociale veranderingsagenten over de hele wereld te vergemakkelijken. In tegenstelling tot stages, 'plaatst' IPSL studenten niet, maar biedt het leerlingen eerder mogelijkheden om contact te maken met onze organisaties voor sociale verandering (onze partners) in 4 landen.

Tegenwoordig biedt IPSL volledig geaccrediteerde graduate programma's en kredietdragende, niet-gegradueerde service-learning programma's in landen over de hele wereld - programma's waaraan meer dan 4.000 studenten van meer dan 400 universiteiten of hogescholen in de VS en 25 andere landen hebben deelgenomen. IPSL investeert meer dan 83% van hun programma-inkomsten rechtstreeks in de gemeenschappen die zij bedienen.

Locaties

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Verenigde Staten

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Colombia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Address
Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Colombia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Afdeling Sololá, Guatemala

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden