Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Opgericht in 1984, het College of Business is de derde grootste hogeschool aan de Iowa State.

Het college biedt een innovatieve educatieve ervaring koppelen van theorie met de praktijk voor morgen zakelijke leiders.

De Gerdin Business Building voorziet in een nieuwe high-tech huis voor de College of Business. De 111.000 vierkante voet gebouw, gelegen op een campus erkend als een van de mooiste in het land, is uitgerust met de nieuwste technologie state-of-the-art. Met draadloze toegang en high-tech laboratorium, kunnen onze studenten en docenten te repliceren real-world situaties op gebieden zoals handel in effecten, management informatie systemen, en marktonderzoek. Deze nieuwe mogelijkheden in combinatie met een solide curriculum, landelijk erkende faculteit, en gastvrije sfeer, bieden business studenten met een innovatieve educatieve ervaring. Onze technologie en informatie-gebaseerde curriculum banden klaslokaal theorie met real-world praktijken onderwezen door de wereldberoemde geleerden.

Studenten profiteren ook van docenten en medewerkers die zijn toegewijd, toegankelijk, en responsief, het creëren van een ongeëvenaarde business onderwijs ervaring.

Het opleiden van Future Business Leaders

Het College of Business aan de Iowa State University verricht en aandelen onderzoek om morgen zakelijke leiders te onderwijzen, zodat ze bereid zijn om te gaan met multi-disciplinaire, globaal, technologische, ethische en diversiteit uitdagingen.

geschiedenis

Hoewel het bedrijfsleven het onderwijs is onderwezen aan de Iowa State University sinds de vroege jaren 1920, werd het College of Business niet vastgesteld tot 1984. Zijn val 2015 inschrijving is 4485 - een stijging van 10% ten opzichte van 2014 vallen.

Het college verplaatst naar de Gerdin Business Building in 2004. De 111.000 vierkante voet gebouw is uitgerust met state-of-the-art technologie, waaronder high-tech laboratoria die het mogelijk maken de studenten en docenten om real-world zakelijke situaties te repliceren, zoals effectenhandel en marktonderzoek.

Curriculum & Standards

Deze mogelijkheden, gecombineerd met een solide curriculum, landelijk erkende faculteit, en gastvrije sfeer, bieden business studenten met een innovatieve educatieve ervaring. Studenten profiteren ook van docenten en medewerkers die zijn toegewijd, toegankelijk, en responsief, het creëren van een ongeëvenaarde business onderwijs ervaring.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Iowa State University

Het college van Business biedt graduate opleidingen die leiden tot de Master of Science in Information Systems. Deze graad is bedoeld voor studenten met een sterke set va ... [+]

Het college van Business biedt graduate opleidingen die leiden tot de Master of Science in Information Systems. Deze graad is bedoeld voor studenten met een sterke set van technische vaardigheden in aanvulling op een brede achtergrond in het bedrijfsleven te bieden om hen in staat te ontwikkelen en beheren van een volledig spectrum van IT-projecten.

Iowa State University heeft een Master of Science degree gecreëerd in Information Systems aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde informatie-systemen managers aan te pakken. Afgestudeerden zullen helpen vullen de behoefte aan hoogopgeleide technische medewerkers in de huidige informatiemaatschappij.

Dit programma zal studenten opleiden op het toepassen van IS theorie en concepten aan de moderne IS ontwikkeling door middel van klassen die studenten in staat stellen om te leren en gebruik van de nieuwste software applicatie projecten. De praktijkopleiding in een stage-instelling zullen de studenten met de blootstelling aan real-world projecten. Studenten die afstuderen uit het programma zal de geavanceerde technische en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om onmiddellijk werk te vinden als een mid-level manager in een van de diverse organisaties.... [-]

Verenigde Staten Ames
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Iowa State University

De Master of Accounting programma is ontworpen om de behoeften van accountants in openbare of particuliere boekhoudkundige gericht op het interpreteren en analyseren van ... [+]

De Master of Accounting programma is ontworpen om de behoeften van accountants in openbare of particuliere boekhoudkundige gericht op het interpreteren en analyseren van boekhoudkundige informatie voor de besluitvorming te voldoen. Met dit programma kunt undergraduate boekhoudkundige majors om een ​​geavanceerde graad te voltooien, terwijl het nastreven van de extra uren die nodig zijn om de 150 uur eis in de meeste staten voldoen om een ​​Certified Public Accountant worden. Afgestudeerden voldoen aan de Iowa Normen voor certificering op het passeren van de Uniform Certified Public Accounting onderzoek.

Aanvragers aan het programma moet een sterke academische record. Eisen voor de toelating zal in het algemeen: ... [-]

Verenigde Staten Ames
January 2020
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Iowa State University

De Master of Business Analytics is een interdisciplinair graduate programma dat de uitdagingen van omgaan met data analytics en business intelligence in de "Big Data" mil ... [+]

Dean's Welkom Message, Business Analytics Program. Van Business Analytics on Vimeo.

De Master of Business Analytics is een interdisciplinair graduate programma dat de uitdagingen van omgaan met data analytics en business intelligence in de "Big Data" milieu-adressen. Het werd ontwikkeld om aan de behoeften van de hedendaagse bedrijven en organisaties geconfronteerd met hevige wereldwijde concurrentie en de voortdurende technologische verstoringen te voldoen.

De digitale revolutie gemachtigd door het internet en de computer netwerktechnologie gedurende de laatste decennia heeft onvoorstelbare hoeveelheden data gegenereerd. Het volume, snelheid, en de verscheidenheid van deze gegevens hebben een nieuwe reeks van problemen en uitdagingen voor bedrijven en organisaties geproduceerd. ... [-]

Verenigde Staten Ames
September 2019
Voltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Iowa State University

De Master of Finance (MFIN) diploma aan de Iowa State is ontworpen om studenten voor een loopbaan in corporate finance, financiële analyse, beleggen en vermogensbeheer, e ... [+]

De Master of Finance (MFIN) diploma aan de Iowa State is ontworpen om studenten voor een loopbaan in corporate finance, financiële analyse, beleggen en vermogensbeheer, en risicobeheer voor te bereiden. Hoewel het niet een programma "quant", de Iowa State MFIN benadrukt meer kwantitatieve methoden en vaardigheden dan ofwel een undergraduate financiën graad of MBA-programma. Zoals op het gebied van Finance meer kwantitatieve is geworden, zijn de werkgevers in toenemende mate vragen en waarderen harde analytische vaardigheden.

Onder andere kern financiële onderwerpen, zoals financiële analyse en waardering, zal MFIN leren de studenten geavanceerde regressietechnieken en programmering methoden voor data-analyse, tijdreeksen analyses en prognoses, het gebruik van kansverdelingen, optimalisatie technieken, modellering van de financiële en risicovariabelen, simulatietechnieken, value at risk meting, en instrumenten voor effectief risicomanagement. Deze tools zullen de studenten toe te rusten om effectief te analyseren en problemen in de huidige snel veranderende financiële omgeving op te lossen.... [-]

Verenigde Staten Ames
September 2019
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Season's Greetings from the College of Business