Lees de Officiële Beschrijving

Humboldt International University is vastbesloten om te dienen levenslang leren door onderwijs op afstand, Ter voorbereiding op een gemeenschappelijke mondiale kenniseconomie. Er zijn vijf basisprincipes we volgen:

 1. Vakbekwaamheid, waarden en ethiek die het mogelijk maken afgestudeerden om een ​​scala aan disciplinaire kennis en vaardigheden beheersen om hen te helpen hun kennis toe te passen in real-world instellingen en een leven lang leren om hun beroep te verbeteren.
 2. Kritisch denken en probleemoplossende technieken om afgestudeerden verwerven van de mogelijkheid om de resultaten te identificeren en problemen te evalueren, te ontwikkelen kritische denkvaardigheden, oplossingen aanbevelen om veranderingen door te voeren, en vervolgens te evalueren.
 3. Team learning dat zich richt op de ontwikkeling van de studenten het vermogen om teams te leiden door een combinatie van individuele en groepsactiviteiten vaardigheden gericht op het bevorderen van intellectuele en technisch onderwijs, alsmede het verstrekken van validatie en nieuwe ideeën te verkennen.
 4. Engage in een leerproces gericht op het respecteren van de menselijke diversiteit en gedragen op een tolerante manier in de richting van collega's en degenen die zij dienen op een manier die ideeën in een omgeving van intellectuele openheid kunnen communiceren.
 5. Informatie gebruik in een breed scala van mogelijkheden voor onderzoek door middel van het verzamelen, analyseren van de geloofwaardigheid en de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie, ongeacht de bron, terwijl het gebruik van deze gegevens aan te pakken of om actie te ondernemen.

Distance Education Milieu

De Distance Education Milieu bestaat uit de Learning Educational ModuleDe Scheve Management System (Synchrone en asynchrone Platforms) en administratieve Systeem. Studenten hebben toegang tot de systemen 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Om toegang te krijgen tot het afstandsonderwijs campus studenten en docenten vereisen computers met toegang tot internet. Studenten zullen krijgen elk hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot het platform. Het onderwijs op afstand omgeving wordt ingesteld voor een maximale interactie tussen de studenten en hun docenten.

Minimum Vereisten voor toegang tot de online cursussen

Software

 • Computer met een soort van besturingssysteem, zoals Mac OSX, Windows XP of hoger, Linux of Android
 • Internet browser: Safari, Internet Explorer 8x of hoger, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome (een andere browser kan werken, maar sommige bronnen kan niet goed werken)
 • Internettoegang, is snelle verbinding sterk aanbevolen
 • Het woord processing software programma, zoals Microsoft Word of schrijven van Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader te openen en PDF-bestanden of andere soortgelijke PDF-viewer op te slaan
 • Virus detectie software die moet worden geïnstalleerd en up-to-date

Hardware

 • PC desktop, tablet of laptop
 • CPU Processor Dual Core of sneller
 • Geheugen (RAM) 4 GB of meer
 • Internet aansluiting Wifi of bekabeld (toegang tot internet)
 • Web Camera (1.3 megapixel of meer)
 • Printer (optioneel)
Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

MSc

Humboldt International University

Het doel van de Master of Science in Organizational Leadership graad is om studenten in staat stellen om kennis te verwerven en vaardigheden die hen effectieve leiders zu ... [+]

Het doel van de Master of Science in Organizational Leadership graad is om studenten in staat stellen om kennis te verwerven en vaardigheden die hen effectieve leiders zullen op elk niveau van een organisatie te ontwikkelen.

De Master of Science in Organizational Leadership graad bereidt studenten om leiders te dienen in de huidige dynamische organisaties. Studenten zullen de kennis, vaardigheden te verwerven, en tools die nodig zijn om hun organisaties te leiden door middel van complexe veranderingen in onze mondiale samenleving door steeds hun organisaties te transformeren door middel van professionele ontwikkeling en processen, en de uitvoering van strategische initiatieven om een ​​concurrentievoordeel te behouden. Deze opleiding richt zich sterk op de leider-volger interacties, interculturele communicatie, coaching, het beïnvloeden, en teamontwikkeling, toonaangevende organisatorische veranderingen, strategisch denken, projectleiding en gedragsmatige motivatie theorieën.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Engels
Deeltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Por qué estudiar en Humboldt International University