Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Howard University 's School of Business is sinds de oprichting in 1970 een model voor hoger onderwijs.

Met dynamische academische afdelingen, baanbrekende centres of excellence, gewaardeerde faculteiten, bekroonde programma's en meer dan 8.000 alumni over de hele wereld, blijft de Howard University School of Business een van de top zakelijke programma's in de natie.

Studenten en faculteitsleden kiezen de Howard University School of Business omdat het een diepgaande klassikale instructie, praktijkervaring, deskundige sprekers met verschillende achtergronden, toegang tot internationale leiders in de bedrijfstak en toewijding tot onderzoek en publicatie biedt.

afdelingen

Accounting

Het Department of Accounting aan de Howard University heeft meer African American Certified Public Accountants afgestudeerd dan welk ander college of universiteit dan ook.

Financiën, verzekeringen en internationale zaken

Het Department of Finance, Insurance and International Business, het grootste departement van de School of Business, biedt cursussen aan in drie majors (Finance, International Business en Insurance).

Informatie Systemen

De afdeling Information Systems en Supply Chain Management ondersteunt het basisprogramma voor bedrijfsadministratie en biedt tweedegraadsprogramma's op het niveau Undergraduate en Graduate (Computer Information Systems en Supply Chain Management).

Beheer

Management majors zullen worden ondergedompeld in een curriculum gericht op het ontwikkelen van leiderschap, besluitvorming, human resource management en ondernemersvaardigheden.

afzet

Het Department of Marketing biedt een curriculum aan dat is ontworpen om zijn bachelorstudenten voor te bereiden op instapposities in marketing en de afgestudeerde studenten voor functies op midden- en bovenniveau bij het beheer van de marketingfunctie in een organisatie.

Academische centra

  • Centre for Career Excellence
  • Center for Accounting Education
  • Center of Excellence In Supply Chain Management
  • Centrum voor financiële diensten
  • Centre for Global Business Studies
  • Centrum voor verzekeringsonderwijs
  • Centrum voor cyberveiligheidsonderwijs

Beste in de klas

Voor het 12e opeenvolgende jaar heeft The Princeton Review de Howard University School of Business # 1 in de kansen voor minderheidsstudenten geplaatst

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Howard University

De Master of Science in Finance [MSF] Degree-programma zal studenten uitrusten met kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het bedrijfsleven en vooruitgang ... [+]

De Master of Science in Finance [MSF] Degree-programma zal studenten uitrusten met kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het bedrijfsleven en vooruitgang in loopbanen in Finance. In dit intensieve afstudeerprogramma leren studenten complexe financiële en investeringsproblemen en praktische zaken analyseren en oplossen op het gebied van bedrijfsfinanciën, financiële markten en instellingen, beleggings- en portfoliobeheer, financiële engineering en financiële strategie.

Verder zal dit programma een grote hulp zijn voor studenten en beoefenaars die zich voorbereiden op professionele benoemingen zoals CFA (Chartered Financial Analyst) of CFP (Certified Financial Planner) .... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
Juli 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Howard University

Het MAcc-programma van de Howard University Master of Accountancy is een gespecialiseerd graduate level business-programma voor afgestudeerden dat is gericht op het voorb ... [+]

Het Howard University Master of Accountancy MAcc-programma is een gespecialiseerd, geavanceerd, op afgestudeerd niveau georganiseerd bedrijfsprogramma dat zich richt op het voorbereiden van afgestudeerden op succesvolle carrières op het gebied van bedrijfsboekhouding, overheidsboekhouding, non-profit accounting, auditing en advies- en consultingservices.

Het curriculum bereidt studenten op een belangrijke manier voor op het onderzoek van de gecertificeerde openbare accountants (CPA) door middel van intensieve en uitdagende cursussen tijdens het 30-uurs programma. Staten eisen dat 150 uur, normaal gesproken het vijfde jaar van de boekhoudkundige opleiding, plaatsvindt voor het examen. Ons programma biedt de vereiste extra cursussen terwijl studenten tegelijkertijd het prestigieuze MAcc-diploma kunnen behalen.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
Juli 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands