Howard University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Howard University 's School of Business is sinds de oprichting in 1970 een model voor hoger onderwijs.

Met dynamische academische afdelingen, baanbrekende centres of excellence, gewaardeerde faculteiten, bekroonde programma's en meer dan 8.000 alumni over de hele wereld, blijft de Howard University School of Business een van de top zakelijke programma's in de natie.

Studenten en faculteitsleden kiezen de Howard University School of Business omdat het een diepgaande klassikale instructie, praktijkervaring, deskundige sprekers met verschillende achtergronden, toegang tot internationale leiders in de bedrijfstak en toewijding tot onderzoek en publicatie biedt.

afdelingen

Accounting

Het Department of Accounting aan de Howard University heeft meer African American Certified Public Accountants afgestudeerd dan welk ander college of universiteit dan ook.

Financiën, verzekeringen en internationale zaken

Het Department of Finance, Insurance and International Business, het grootste departement van de School of Business, biedt cursussen aan in drie majors (Finance, International Business en Insurance).

Informatie Systemen

De afdeling Information Systems en Supply Chain Management ondersteunt het basisprogramma voor bedrijfsadministratie en biedt tweedegraadsprogramma's op het niveau Undergraduate en Graduate (Computer Information Systems en Supply Chain Management).

Beheer

Management majors zullen worden ondergedompeld in een curriculum gericht op het ontwikkelen van leiderschap, besluitvorming, human resource management en ondernemersvaardigheden.

afzet

Het Department of Marketing biedt een curriculum aan dat is ontworpen om zijn bachelorstudenten voor te bereiden op instapposities in marketing en de afgestudeerde studenten voor functies op midden- en bovenniveau bij het beheer van de marketingfunctie in een organisatie.

Academische centra

  • Centre for Career Excellence
  • Center for Accounting Education
  • Center of Excellence In Supply Chain Management
  • Centrum voor financiële diensten
  • Centre for Global Business Studies
  • Centrum voor verzekeringsonderwijs
  • Centrum voor cyberveiligheidsonderwijs

Beste in de klas

Voor het 12e opeenvolgende jaar heeft The Princeton Review de Howard University School of Business # 1 in de kansen voor minderheidsstudenten geplaatst

Locaties

Washington

Address
2600 6th St NW
20059 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Accreditaties

AACSB Accredited