Holy Family University School of Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De zakenwereld is fascinerend en voortdurend in ontwikkeling. De School of Business Administration bereidt u voor op de toekomst - of u nu uw zakelijke carrière start, uw loopbaan verandert, een bedrijf start of een graduate school overweegt. Je leert technologie te omarmen, zaken te bekijken vanuit een steeds mondialer wordende lens en collega's met respect en mededogen te behandelen. Je doet praktische bedrijfservaring op via stages bij werkgevers in jouw vakgebied.

Onze cursussen worden op verschillende manieren aangeboden om maximale flexibiliteit te bieden bij het voltooien van uw diplomavereisten: face-to-face, gemengd en volledig

We bereiden onze afgestudeerden in het bedrijfsleven voor op een succesvolle carrière. In vergelijking met andere hogescholen in Philadelphia hebben onze afgestudeerden in het bedrijfsleven enkele van de beste resultaten:

Voor drukke volwassen studenten, die ofwel een diploma willen behalen of er een willen beginnen die ze jarenlang hebben uitgesteld, bieden we ook bedrijfsprogramma's aan die zijn ontworpen voor mensen die een voltijdbaan hebben, een gezin leiden of van loopbaan veranderen.

Met een genereus overdrachtskredietbeleid, inclusief krediet voor levenservaring, kunt u merken dat u uw zakelijke diploma's veel sneller kunt behalen via de Rapid Degree-programma's van de Holy Family University. De lessen worden 's avonds aangeboden en geleverd in flexibele formaten, waaronder face-to-face, blended en online

Locaties

Philadelphia

Address
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden