Hesston College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Begin met Kwaliteit

Succes begint met een solide basis. Al meer dan 100 jaar staat Hesston College bereidt studenten voor een succesvolle en professionele leven.

Hesston College is een twee jaar prive, woon-, liberal arts college in Hesston, Kansas. Hier vindt u ondersteuning en aanmoediging vinden als je het leven ervaren en hebben kansen die je toekomst ten goede komen. Hesston werd uitgeroepen tot de nummer 2 twee jaar college in de Verenigde Staten voor de student succes door Washington Maandblad in 2010. Dergelijke hoge erkenning toont aan dat onze studenten worden met strenge academische uitdagingen en zijn bijstand aan de uitdagingen aan gegeven.

Hesson College is aangesloten bij Mennonite Church USA waarvan de waarden zijn geworteld in de christelijke beginselen.

U krijgt kansen zich te ontwikkelen op alle gebieden van je leven - intellectuele, sociale en religieuze. We verwelkomen alle achtergronden, want als je begint bij Hesston, u deelnemen aan een gemeenschap die elke persoon waardeert.

Begin met Succes

Op Hesston, succes begint met ondersteuning. Hesston studenten ideeën en mogelijkheden te verkennen met de steun en aanmoediging van instructeurs en spullen zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden, bespreken cursussen of gewoon praten over het leven. Studeren in een nieuwe culturele context neemt het werk. Wij bieden Engels als tweede taal klassen en andere internationale diensten voor studenten om je te helpen aan te passen aan het leven in de Hesston College gemeenschap. Met kleine klassen en student-to-instructeur verhouding van 11 tot een, faculteit weet dat jij en u uitrusten met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Academic bedoeld zijn voor de verschillende opties te voldoen. Hesston verleent de associate degree, dus als u specifieke carrière interesses, kan uw twee-jarige opleiding direct leiden tot werkgelegenheid of kan de basis voor verdere studie zijn. De meerderheid van de Hesston afgestudeerden hun opleiding te voltooien op een vier jaar hogeschool of universiteit. Onze liberal arts curriculum biedt u een breed scala aan educatieve voorbereiding, en we zullen samen met u te maken de overdracht van uw credits eenvoudig.

Begin met de communautaire

Hesston College wordt al snel een thuis weg van huis naar 450 studenten die hier wagen van ongeveer 27 Amerikaanse staten en 14 landen. Omdat onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld, komt u unieke ervaringen en gezichtspunten. Maar het is ook buiten de klas om te leren hoewel campus activiteiten en organisaties, vrijwilligerswerk en deelname aan onze koren, muziekgroepen en atletische teams.

Hier, gemeenschap begint in de slaapzalen. Meer dan 75 procent van de studentenpopulatie woont op de campus. Wij bevorderen socialiseren, samen leven en werken via de campus activiteiten, mod woon-en spirituele ontwikkeling. Slaapzalen zijn zo georganiseerd dat twee studenten een kamer delen, dat is ook onderdeel van een mod. Mods zijn eenheden van vijf of acht kamers die worden geleid door een tweedejaars student heet een inwoner assistent of RA. Uw RA is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden als je de overgang naar een nieuwe cultuur.

Locaties

Kansas stad

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas stad, Missouri, Verenigde Staten