Harrisburg University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over HU

Er is zoveel dat geweldig is aan de Harrisburg University . Het is moeilijk om te kiezen wat de beste reden is om hier te studeren. Hier volgen enkele dingen die onze studenten volgens hen het meest waarderen van Harrisburg University :

 1. We staan bekend om onze uitstekende wetenschappelijke en technologiegerichte opleidingen die leiden tot geweldige carrières.
 2. We bieden een van de laagste collegegeld voor privé-universitair onderwijs in Pennsylvania en ondersteunen dat door geweldige beurzen en andere financiële hulp.
 3. Met studenten uit 110 landen, is onze studentenorganisatie een van de meest etnisch diverse onder particuliere hogescholen. Dus wie u ook bent, u zult zich meteen thuis voelen.
 4. Elke major vereist een stage, dus je krijgt gegarandeerd echte ervaring die door werkgevers wordt gewaardeerd.
 5. Onze campus ligt in het hart van het centrum van Harrisburg, de bloeiende hoofdstad van Pennsylvania, waar enorme mogelijkheden zijn voor stages, banen en entertainment.
 6. We bieden programma's die onze studenten verbinden met het bedrijfsleven voor mentorschap en netwerkopbouw - een enorm voordeel voor hun carrière.
 7. Gerangschikt # 1 in de natie onder particuliere hogescholen voor het aanbieden van beurzen.
 8. Genoemd STEM Universiteit van het Jaar door Corporate LiveWire.
 9. Nieuwe woningen in appartementstijl aan de overkant van je lessen.
 10. Faculteit integreren hun zakelijke en industriële ervaring met hands-on projecten.
 11. Begin met het volgen van lessen in je major tijdens je eerste jaar.

Een korte geschiedenis van de Harrisburg University van Harrisburg University

De Harrisburg University of Science and Technology werd op 12 december 2001 opgenomen in het Gemenebest van Pennsylvania, waardoor het de eerste onafhankelijke, op wetenschap en technologie gerichte, non-profit universiteit is die in meer dan 100 jaar in Pennsylvania is gevestigd. Harrisburg University is opgericht om tegemoet te komen aan de behoefte van het Hoofdstedelijk Gewest aan verhoogde opleidingsmogelijkheden in een loopbaan in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM), en het is een belangrijke stap voor het aantrekken, opleiden en behouden van het op kennis gebaseerde personeel van Pennsylvania uit de 21ste eeuw .

De behoefte aan een nieuwe universiteit

In 1981 was Harrisburg een industriële stad waarvan de productiesector achteruitging en het werd vermeld als de tweede meest noodlijdende stad in de natie. Hoogopgeleide banen met hoge lonen werden niet langer gecreëerd zoals ze ooit waren, en het gebied ontbrak aan een goed opgeleide beroepsbevolking die kon gedijen in de groeiende kenniseconomie van de regio. Bovendien leed de regio ondanks 20 andere hogescholen in de directe nabijheid aan een technische braindrain.

De leiders van de gemeenschap erkenden dat een nieuwe richting voor de regio nodig was. Gebruikmakend van de kracht van Harrisburg als staatskapitaal, besloten deze leiders om een stabielere werkgelegenheidsbasis op te bouwen en de economie nieuw leven in te blazen door een eigen instelling voor hoger onderwijs op te richten, gericht op het aanpakken van de technologische en wetenschappelijke vereisten van een 21e-eeuws personeelsbestand. Deze groep leiders uit het bedrijfsleven, de overheid en academici evalueerde de specifieke behoeften van deze nieuwe economie, van onderwijs en industrie tot belastingen en transport. Wat duidelijk werd, was het belang van het koppelen van onderwijs aan economische ontwikkeling.

Het was de groep duidelijk dat hoger onderwijs en nieuwe vaardigheden nodig waren voor de groei van banen, omdat het tijdperk van opkomende technologie en nieuwe materialen meer geavanceerde producten en processen bracht voor de industrie, het kantoor en de winkelomgeving. Productie was niet langer een laag vaardig, repetitief proces, maar omvatte een hoog niveau van technische kennis in combinatie met sterke besluitvorming en teambuildingvaardigheden. Halsbanden waren niet langer blauw of blank en werknemers moesten levenslang leren omarmen om nieuwe vaardigheden te blijven bouwen en te gedijen op de werkplek.

Omdat er te weinig technologisch geschoolde werknemers beschikbaar waren, was de economische groei in de regio te sterk afhankelijk van sectoren met lagerbetaalde banen en slechtere vooruitzichten op lange termijn. We liepen het gevaar om te worden wat een bedrijfsleider omschreef als een 'magazijneconomie.

Het onderwijs zou de nadruk moeten leggen op wetenschap en technologie, van secundaire klaslokalen tot de hogeschool en universiteit. Maar in een regio van twee miljoen mensen, waarvan Harrisburg de grootste stad en de hoofdstad was, waren er geen instellingen van vier jaar die zich primair richtten op de wetenschappen en technologie. De regio had een sterke aanwezigheid op de gemeenschapsscholen en verschillende hoog aangeschreven instellingen voor vrije kunsten, maar geen enkele was gericht op de kernonderwerpen die een groeiende en veranderende economie vereiste: STEM - wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Bovendien toonden de universiteiten in de regio weinig interesse in het aanbieden van programma's die zich uitsluitend op STEM-onderwerpen concentreerden, waardoor er geen ander alternatief was dan het creëren van een geheel nieuwe universiteit.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

Hoger onderwijs koppelen aan strategische economische ontwikkeling

Ga naar Harrisburg University of Science and Technology, een particuliere stedelijke onderwijsinstelling die competenties biedt die de succesvolle navigatie van de STEM-loopbanen door alle studenten aanmoedigen. Harrisburg University opende haar deuren op 25 augustus en verwelkomde de eerste klas van 113 studenten. De universiteit vertegenwoordigt op STEM gebaseerde economische ontwikkeling en het is een blauwdruk geworden voor kamers van koophandel in het hele land om hun talentdividend te behalen.

Centraal in de missie van Harrisburg University staat het koppelen van onderwijs aan bedrijfsbehoeften in de regio. Lang voordat we een enkele aanvraag accepteerden, ontmoette het senior management meer dan 100 directeuren van bedrijven in het Gemenebest om hun personeelsbehoeften te bepalen. Op basis van de antwoorden heeft de universiteit haar curriculum ontworpen. Leden van de regionale industrie nemen ook deel aan de ontwikkeling van het curriculum van de universiteit en nemen deel als bedrijfsfaculteit en programma-adviserende leden. Bovendien zijn meerdere stages verplicht.

De locatie van de campus van de universiteit ligt in de buurt van veel bedrijven waar HU-studenten stage lopen. Deze wederzijdse relatie stelt studenten in staat om praktijkervaring op te doen in de sector van de zakelijke technologie en bedrijven om pre-gekwalificeerde werknemers te krijgen die ze kunnen opleiden en trainen voor de specifieke behoeften van hun branche. Door traditionele bachelors af te stemmen op wetenschap en op technologie gebaseerde personeelsontwikkeling, helpt HU de groei van een kennisgebaseerde economie in centraal Pennsylvania te stimuleren en het personeel van de regio te positioneren om succesvol deel te nemen aan de kennisgebaseerde economie van de 21ste eeuw.

De universiteit krijgt externe steun van het bedrijfsleven, particulieren en de nationale en federale overheid. Fortune 500-bedrijven en andere toonaangevende bedrijven zoals Hershey Company, Select Medical Corporation, PPL, Gannett Fleming, Cleveland Brothers Equipment Company, Tyco Electronics en Penn National Insurance hebben allemaal de universiteit ondersteund.

Het ervaringslerende model van de universiteit, gekoppeld aan loopbaanvoorbereiding en ontwikkeling, heeft geleid tot partnerschappen die aansluiten bij de missie en visie van de universiteit. Met een visionaire Board of Trustees en een ervaren managementteam is de Harrisburg University goed gepositioneerd om te groeien, bloeien en de oproep van het Gemenebest voor een op STEM gebaseerd personeelsbestand te beantwoorden.

accreditatie

 • Harrisburg University of Science and Technology is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. De Middle States Commission on Higher Education is een institutioneel accreditatiebureau dat wordt erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Council for Higher Accreditatie van onderwijs.
 • Programma-aanbiedingen zijn goedgekeurd door het Pennsylvania Department of Education, Bureau of Postsecondary and Adult Education, 333 Market Street, Harrisburg, PA 17126.
 • De Maryland Higher Education Commission heeft goedkeuring verleend voor een vergunning om te werken in het Southern Maryland Higher Education Center voor de Master of Science in Learning Technologies en Master of Science in Information Systems Engineering and Management degree-programma's.
 • Goedgekeurd om deel te nemen aan de federale Titel IV, HEA-studentenbijstandsprogramma's door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, 7e
 • Goedgekeurd door het Pennsylvania Department of Education voor veteranen en in aanmerking komende personen ten behoeve van het verkrijgen van onderwijsvoordelen via de Veteran's Administration (VA).
 • Goedgekeurd door de Veterans Administration om deel te nemen aan het "Yellow Ribbon" -programma.
 • Geautoriseerd onder federale wetgeving door het Department of Homeland Security - US Immigration and Customs Enforcement (DHS-USICE) als een in aanmerking komende instelling voor het Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) om niet-immigrantenstudenten in te schrijven.
 • Een articulatieovereenkomst met een andere instelling voor hoger onderwijs staat studenten toe die zijn ingeschreven bij bepaalde geassocieerde opleidingen om credits over te dragen naar specifieke opleidingen aan de universiteit. De universiteit heeft een articulatieovereenkomst met de volgende instellingen: Harrisburg Area Community College; Community College van Baltimore County; Lehigh Carbon Community College; Hussian School of Art. Aanvullende articulatie-overeenkomsten worden nagestreefd met verschillende instellingen voor hoger onderwijs.
 • Een consortiumovereenkomst met een andere instelling voor hoger onderwijs stelt een student in staat om ingeschreven te blijven aan de universiteit, terwijl hij ook credits aan de bezoekende instelling neemt. De universiteit heeft een consortiumovereenkomst voor bepaalde cursussen nanobiotechnologie met de Pennsylvania State University - University Park Campus, en de universiteit heeft een consortiumovereenkomst voor bepaalde cursussen informatica met Saint Francis University.
 • De Master of Science in Project Management is geaccrediteerd door het Global Accreditation Center van het Project Management Institute. Het MS-programma van HU in projectmanagement is een van de slechts 110 programma's over de hele wereld die deze accreditatie behalen. Het Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (GAC) is een onafhankelijke academische accreditatie-instantie met beleid, procedures en normen voor project-, programma-, portfoliobeheer en aanverwante programma's op bachelor-, postdoctoraal en doctoraal niveau.

Locaties

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, Verenigde Staten