Harrisburg University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Harrisburg University of Science and Technology: Discovery begint hier

Innovatie doet de wereld draaien, en Harrisburg University of Science and Technology draait aan het wiel. Hier komen verbeeldingskracht en wetenschap samen om ideeën te broeden en levensveranderende doorbraken te formuleren.

HU-professoren en studenten zetten hun passies in om ontdekkingsreizen te maken. Hun recept voor succes combineert rigoureus onderzoek, academische wijsheid en echte knowhow. Samen ontwikkelen ze verbluffende technologieën, gewilde commerciële producten, efficiënte processen en waardevolle intellectuele eigendommen.

people, girls, women

Waarom studeren aan de Harrisburg University ?

Innovatief ontworpen

Veel van de snelstgroeiende carrières in de economie zijn de technologiesector en niet voor niets: bedrijven, publieke organisaties en individuen zijn meer dan ooit afhankelijk van technologie. Harrisburg University of Science and Technology bereidt je voor om je stempel te drukken op dit steeds evoluerende vakgebied door middel van masteropleidingen die je leren:

 • De nieuwste theorieën en concepten in uw vakgebied
 • Praktische strategieën om die concepten toe te passen
 • Samenwerkingsmogelijkheden
 • Geavanceerde kwantitatieve analysevaardigheden
 • Besluitvorming op managementniveau

________________________________________

Een nadruk op ervaring

Een belangrijk onderdeel van de missie van Harrisburg University is om onze onderwijsprogramma's aan te sluiten op de concrete behoeften van de professionele wereld. Daarom richten we ons op het aanbieden van ervaringsgerichte opleidingen die u helpen de concepten die u in het curriculum leert, te synthetiseren en aan het werk te zetten.

Onze instructeurs hebben een gevorderde opleiding en een gevorderde carrière-ervaring in de vakgebieden waarin zij lesgeven, dus u zult profiteren van hun doorgewinterde inzichten, zelfs als u uw eigen inzichten ontwikkelt.

________________________________________

Door de werkgever goedgekeurde cursusinhoud

Bovendien weten we dat onze opleidingen de vaardigheden en capaciteiten bijbrengen die grote werkgevers in het veld willen. Dat komt omdat we om hun input hebben gevraagd. In onze Employer Advisory Board zitten bedrijven als IBM en LinkedIn.

Hun commentaar helpt ons de focus van onze cursussen aan te scherpen om ervoor te zorgen dat je afstudeert die is uitgerust om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse technologische werkplekken.

________________________________________

Uitzonderlijke betaalbaarheid

Naast geavanceerde cursusinhoud en een verbeterde verbinding met de wereld van het werk, doet Harrisburg University stapje extra om ervoor te zorgen dat onze studenten een betaalbare investering doen. Onze zeer concurrerende collegegeldprijzen steken gunstig af bij veel andere particuliere hogescholen.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

Doorbraken

zijn geboren aan de Harrisburg University , waar onderzoek innovatie stimuleert en vooruitgang stimuleert bij onze studenten, faculteit, gemeenschap en de wereld.

We hebben inspirerende verhalen te vertellen:

 • De mensheid verbeteren door middel van wetenschap en technologie. We werken aan een baanbrekende test om dementie in een vroeg stadium op te sporen. Sommige studenten werken samen met de prestigieuze National Institutes of Health om de oorsprong van videogameverslaving te achterhalen.
 • Voedselproductie verhogen en het milieu verbeteren. De start-up van een HU-professor die watersensortechnologie gebruikt om de oogstopbrengst te verhogen, heeft $ 2,3 miljoen aan durfkapitaal aangetrokken. Ons digitale dashboard met waterkwaliteitsgegevens geeft milieubeheerders nieuwe inzichten in de informatie die hun beslissingen stuurt.
 • Het overwinnen van raciale, geslachts- en sociaaleconomische belemmeringen voor leren. Een uniek mobiel spel gemaakt door HU-studenten en hun professoren geeft les in astronomie, terwijl het de verschillen onderzoekt die studenten aanbrengen bij leren via mobiele apparaten.

Dit zijn slechts enkele van de opwindende doorbraken die elke dag plaatsvinden op Harrisburg University .

Academische ranglijsten 2019-2020

 • # 1 STEM-universiteit in de VS (Corporate Livewire Magazine)
 • # 1 Internationale Universiteit van het jaar (US Academic Insights Magazine)
 • # 1 Beste voor teamgebaseerd leren in projectbeheer (OnlineMasters.com)
 • # 2 Beste colleges in de VS voor studenten uit India (beoordeling hoger onderwijs)
 • # 8 Beste Masters in Project Management (OnlineMasters.com)
 • # 8 meest betaalbare online master in data science (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Top wereldwijd geaccrediteerde projectmanagementprogramma's (PMI: Project Management Institute)
 • # 21 meest innovatieve regionale universiteit in het noorden (US News and World Report)
 • # 25 Beste Data Science-opleidingen

Het verhaal van de Harrisburg University

Harrisburg University of Science and Technology is een particuliere, non-profit, volledig geaccrediteerde onderwijsinstelling die niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen aanbiedt op het gebied van STEM. Harrisburg University opende haar deuren op 25 augustus 2001 en is daarmee de jongste universiteit van Pennsylvania. Harrisburg verwelkomde zijn eerste klas van 113 studenten, en tegenwoordig is het de thuisbasis van meer dan 6.000 studenten uit meer dan 100 landen.

Locaties

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden