Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited
College studenten

Over de Hofstra Universiteit

De Universiteit van Hofstra kan u helpen met het bereiken van waar u wilt, met kleine lessen, toegewijde faculteiten en een prachtige, energieke campus, plus alle mogelijkheden van New York binnen handbereik.

Zoek uw toekomst door te kiezen uit ongeveer 140 voorgraadse programma's en ongeveer 150 afgestudeerde programma's, in de Wetenschappen van Liberale Wetenschappen, Bedrijfsleven, Communicatie, Onderwijs, Gezondheidswetenschappen en Human Services, Engineering en Toegepaste Wetenschappen en Honours, alsmede een School of Law en Medische faculteit. De student-faculteit ratio van 14 tot 1 en een prioriteit op het gebied van uitmuntendheid zorgt ervoor dat u deel uitmaakt van het creëren van uw eigen succes.

Bij Hofstra beschikt u over alle benodigde middelen. Uitstekende bibliotheekbronnen met uitgebreide online- en printcollecties, state-of-the-art klaslokalen, leer- en laboratoriumfaciliteiten en uitgebreide bedrade en draadloze internettoegang, inclusief de enige internetverbinding Onder privécolleges op Long Island.

Een diverse mix van culturele, sociale, atletische en recreatieve activiteiten levert de volledige college ervaring. Hofstra biedt studenten de gelegenheid om te leven en te leren op onze prachtige 240-acre campus op Long Island en hebben gemakkelijke toegang tot de academische, culturele en carrièremogelijkheden in de metropolitaanse regio New York.

Hofstra in een oogopslag

Campusinformatie

 • Opgericht in 1935
 • Gelegen in Hempstead, Long Island, 25 mijl ten oosten van NYC
 • Voorzitter: Stuart Rabinowitz, JD
 • Provost: Gail M. Simmons, PhD
 • Privé, nonsectair, coeducational
 • 116 gebouwen op 244 hectare
 • 25 academische en 28 totaal accreditaties
 • Lid van Phi Beta Kappa
 • 100% programma toegankelijkheid voor personen met een handicap
 • De Universiteit van Hofstra heeft meer dan 134.000 alumni

College reünie

Campus leven

 • 35 residentiële hallen die ongeveer 3.500 studenten, 18 eetgelegenheden, 6 theaters en meer dan 200 studentenclubs bezitten waarvan er ongeveer 27 lokale / nationale broederschapen zijn
 • Hofstra heeft een levendige campus met honderden sociale, academische en culturele evenementen per jaar
 • Het Hofstra Universiteitsmuseum is nationaal geaccrediteerd door de American Alliance of Museums. Het Museum, met een collectie van ongeveer 5.000 kunstwerken uit de verschillende culturen van de wereld, biedt jaarlijks 4-6 originele tentoonstellingen en houdt tevens toezicht op een uitgebreide collectie buitensculpturen met ongeveer 70 kunstwerken.
 • De Hofstra bibliotheken bevatten meer dan 1 miljoen volumes en bieden 24/7 online toegang tot meer dan 100.000 full-text tijdschriften en 175.000 elektronische boeken.
 • 17 varsity sporten
 • 8 voor mannen: honkbal, basketbal, cross-country, golf, lacrosse, voetbal, tennis en worstelen
 • 9 voor vrouwen: basketbal, cross country, field hockey, golf, lacrosse, voetbal, softball, tennis en volleybal
 • Alle sporten concurreren op het NCAA Division I niveau in de Colonial Athletic Association

New York

Verklaring van missie en doelstellingen

Hofstra Universiteit is een prive-instelling waarvan de primaire missie is om een ​​kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan zijn studenten te bieden in een omgeving die de vrije en open uitwisseling van ideeën stimuleert, bevordert en ondersteunt ter verbetering van de mensheid. Hofstra Universiteit is volledig toegewijd aan de academische vrijheid en de overdracht, bevordering en behoud van kennis voor zijn eigen academische gemeenschap en voor de gemeenschap in het algemeen. Hofstra Universiteit biedt bachelor- en afgestudeerde programma's aan die door een onderzoeks-actieve en professioneel verloofde faculteit worden onderwezen. Academische uitmuntendheid leidt alles wat de universiteit onderneemt.

 • De hogeschoolopleiding van Hofstra biedt een stevige basis in de liberale wetenschappen en wetenschappen die zijn ontworpen om intellectuele nieuwsgierigheid aan te moedigen. Deze breedgebaseerde opleiding ontwikkelt studenten analytisch en kritisch denken, versterkt hun communicatievaardigheden (mondeling en schriftelijk), bevordert dwarsculturele competenties en biedt informatiegeletterdheid en technologische vaardigheden die studenten voorbereiden om levenslange leerlingen te worden.
 • De Hofstra Universiteit is toegewijd aan de pre-professionele, professionele, master- en doctorale programma's die een breed scala van carrière aspiraties ondersteunen.
 • Hofstra Universiteit is gewijd aan het werven en behouden van een hooggekwalificeerde en uiteenlopende academische gemeenschap van studenten, faculteiten, medewerkers en bestuurders die respect hebben voor de bijdragen en waardigheid van elk van zijn leden.
 • De faculteit van de Hofstra Universiteit is toegewijd aan uitmuntendheid in het onderwijs, het wetenschappelijk onderzoek en de dienstverlening. De Universiteit benadrukt en steunt de creatie en synthese van kennis en verspreiding daarvan. Wij geloven dat het beste onderwijs voor studenten één wordt geïnformeerd door hun leerkrachten.
 • Hofstra Universiteit is toegewijd aan het verstrekken van informatie- en technologische middelen die nodig zijn voor het leren en het bevorderen van kennis.
 • De Universiteit van Hofstra streeft naar de sociale en ethische verantwoordelijkheid van studenten, cultuur, emotionele en lichamelijke welzijn.
 • Hofstra Universiteit biedt educatieve, co-curriculaire en culturele programma's en activiteiten die een bewustzijn van lokale, nationale en mondiale problemen bevorderen, waarbij studenten worden aangemoedigd om actieve burgers te zijn en bijdragen aan hun lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen.
 • Hofstra Universiteit erkent zijn belangrijke rol in onze lokale gemeenschap en participeert in een bredere nationale en internationale dialoog. Wij bieden programma's aan en zoeken mogelijkheden die de Hofstra gemeenschap en degenen buiten onze campus ten goede komen.
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

HOFSTRA UNIVERSITY

De doelstellingen van dit programma zijn het ontwikkelen van hooggekwalificeerde professionals die gemakkelijk kunnen aanpassen aan het dynamische domein van de computer, ... [+]

De doelstellingen van dit programma zijn het ontwikkelen van hooggekwalificeerde professionals die gemakkelijk kunnen aanpassen aan het dynamische domein van de computer, en de voorbereiding van studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van doctorale studies in de informatica of aanverwante vakgebieden. Het programma biedt een sterke basis en breedte in de informatica, en studenten kunnen een specialisatiegebied kiezen. Keuzevakken worden aangeboden in cutting edge gebieden, zoals data mining en machine learning; Netwerken en netwerkbeveiliging; Gedistribueerde, parallelle en mobiele computing; Computer graphics en computer visie; kunstmatige intelligentie; En bioinformatica. Daarnaast wordt een software management cursus aangeboden voor geïnteresseerde studenten die leidersposities willen nastreven. Het programma eindigt met een capstone ervaring, die kan zijn in de vorm van een zelfstandig project of een master thesis.... [-]

Verenigde Staten Hempstead
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour