HAC Leadership & Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer ons kennen

HAC Leiderschap

127231_2.png

Daarnaast handelt HAC met een lobbyistische geest in de Verenigde Staten van Amerika en bevordert en versterkt het de ontwikkeling van de Spaanse gemeenschap op het internationale toneel. Daarom is het vooral een internationaal netwerk op het hoogste niveau.

HAC heeft verschillende prijzen gewonnen op het gebied van internationale betrekkingen en de ontwikkeling van de Spaanse lobby in de Verenigde Staten. Op deze manier hebben we in Rome de "International Award for the Rome Business School" en in Spanje de "National Emilio Castelar Award" verkregen. en "Speciale prijs voor de Madrid Women Week Foundation".

“We worden gemotiveerd door de noodzaak om wereldleiders uit te dagen. Dit wordt bereikt door hen te binden aan de nieuwe uitdagingen die de samenleving met zich meebrengt en die nieuwe generaties in toom houdt. Een wereldwijde visie op de wereld waarin we leven, zal ons sterker maken en ons laten begrijpen waar we naartoe gaan. ” Ray Cazorla, CEO - HAC Leiderschap

HAC-strategie

De "HAC-strategie" is de routekaart die is ontworpen om de actielijnen te ontwikkelen die zijn opgevat als oriëntatie- en organisatieactiviteiten. Een strategisch kader ontworpen als een gevolg van de natuurlijke en toekomstige evolutie van een jonge business school die zijn bestaan wil verbeteren en consolideren.128614_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

De vier assen van HAC

  • inzetbaarheid
  • Educatieve uitmuntendheid
  • Talent attractie
  • internalisatie

Training in menselijke waarden

Een humanistische opleiding verrijkt vanuit een persoonlijk en intellectueel oogpunt, voedt kritisch denken en biedt de nodige afstand om een eigen mening te vormen en de complexiteit van de wereld van vandaag te begrijpen.

Met deze humanistische training helpen we studenten nieuwe mogelijkheden te ontdekken en hun creativiteit te stimuleren , waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een innovatieve en ondernemende rol in een geglobaliseerde wereld te spelen, zodat ze ook assen van verandering worden.

internalisatie

HAC wordt in haar missie gedefinieerd als een business school met een internationale roeping. Internationalisering is een van de instrumenten om haar kwaliteitsdoelstellingen op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht te bereiken.

Onze internationaliseringsstrategie doorloopt drie fundamentele actielijnen: (mobiliteit, samenwerking en samenwerking en talentacquisitie).

Mobiliteit moet onze studenten, professoren en administratief personeel de mogelijkheid geven om aan prestigieuze universiteiten te werken, voornamelijk via uitwisselingsprogramma's.

Samenwerking met andere instellingen moet studenten en professoren in staat stellen elkaar te ontmoeten en nieuwe onderwijservaringen op te doen en nieuwe onderzoeksgebieden te openen bij prestigieuze universiteiten. Samenwerking met ontwikkelingslanden draagt bij aan de bouw van een universiteit die meer steun en inzet voor sociale realiteit.

De werving van talent is bedoeld om de beste studenten te selecteren, met name in onze executive educatieprogramma's, en de beste leraren aan te trekken.

Om deze doelstellingen te promoten, hechten we speciaal belang aan strategische allianties met andere entiteiten via consortia en netwerken.128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

HAC-filosofie

HAC Leiderschap

HAC Leiderschap

Dus, vanuit onze school, creëren en ontwikkelen we productieve acties, in het academische aspect en vanuit een formatie op basis van waarden. We zeggen altijd en zijn trots op onze grootste schat: de mensen, de mensen die deel uitmaken van HAC en het hele project. Betrokken mensen wiens doel niet alleen is de overdracht van kennis, maar om een erfenis voor de mens achter te laten .

“Het welzijn van de bevolking betekent veel meer dan boven of onder de armoedegrens leven. En vooruitgang is veel meer dan het geld dat landen genereren. "

Via onze MBA, Executives Programs, Social Innovation en Youth Empowerment Research Programs, in talen en ons Leadership Conference Program, proberen we inzetbaarheid, innovatie, creativiteit en ondernemerschap te bevorderen, plannen opstellen en uitvoeren voor actie die inspeelt op de behoeften van de samenleving en markten.

Mensen slagen erin om uit de armoede te geraken met onderwijs, vaardigheden en werk. Het draait allemaal om het dichten van historische verschillen in geslacht, etniciteit, ras en toegang tot de rechter. Kortom, waardig leven en toegang tot kansen.

127228_4.jpg

Een doel voor 2020 is om het aandeel jonge mensen dat geen baan heeft en geen studie of opleiding volgt aanzienlijk te verminderen. Om dit te bereiken, moeten we stichtingen, overheden en organisaties betrekken die kansen bieden aan mensen met weinig middelen en inzetten op talent.

Het doel voor 2030 is het bereiken van volledige werkgelegenheid voor alle mannen en vrouwen, inclusief jongeren en mensen met een handicap, evenals een gelijk loon voor gelijkwaardig werk.

En we zijn er vast van overtuigd dat het enerzijds mogelijk is om allianties tussen scholen en bedrijven te creëren; en anderzijds professionals opleiden die in staat zijn tot verandering en generators van rijkdom voor zichzelf .

Maar hiervoor is het ook nodig dat elk individu het voortouw neemt binnen zijn eigen gemeenschap en dat organisaties en instellingen bijdragen aan het versterken van gemeenschappen. In die zin geloven we dat we moeten vertrekken van het persoonlijke, naar het algemene.

Vertrekkend van persoonlijk leiderschap, richting het collectief: empowerment van jongeren, vrouwen en groepen die het risico lopen te worden uitgesloten vanwege economische, educatieve of handicapredenen. De missie van het Hispanic-American College is dus om op alle niveaus instructies te geven en te trainen om leiders te creëren die de assen van verandering in hun samenlevingen zijn.

We zijn ervan overtuigd dat er geweldige dingen kunnen worden bereikt als je inzet op de vrijheid van alle landen en academische opleidingen en waarden . Dat is de missie van deze school en onze kleine bijdrage aan de wereld.

Toen Hispanic American College aan zijn reis begon, vertelden ze ons dat 'de wereld veranderen' dingen van invloedrijke leiders waren. Nu, enige tijd later, weten we dat als we allemaal kleine acties uitvoeren, we onze zandkorrel hieraan kunnen bijdragen. Het is het waard, ik verzeker je!

127227_6.jpg

Locaties

New York

Address
228 East 45th Street
New York, 10017

New York, New York, Verenigde Staten

Madrid

Address
Avenida Córdoba 15, 4º Planta
Madrid

Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Sevilla

Address
Calle Leonardo Da Vinci 20
Sevilla

Sevilla, Andalusië, Spanje

Murcia

Address
Calle Frutos Baeza 3, 2ºC
Murcia

Murcia, Regio Murcia, Spanje

Malaga

Address
Cortina del Muelle, 23
Málaga

Malaga, Andalusië, Spanje

Buenos Aires

Address
Galvan Street 3256
Autonomous City of Buenos Aires
Argentina

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentinië

Washington

Address
McDonough School of Business,
Georgetown University,
Washington DC

Washington, District of Columbia, Verenigde Staten