Lees de Officiële Beschrijving

Online en in persoon

Met de nadruk op innovatie en flexibiliteit biedt Gratz College online diploma- en certificaatprogramma's aan. Verdien je diploma met cursussen die je denken stimuleren, je carrière bevorderen en je waarden ondersteunen. Summer Institute nodigt u uit om versnelde cursussen op de campus en in de klas te ervaren.

Gratz College biedt u een unieke leerervaring op maat van uw behoeften en interesses. Geniet van een aangepast curriculum, flexibele leeropties en een ondersteunende, betrokken gemeenschap van leerlingen.

Gratz College bereidt studenten voor om meer dan een eeuw leiders in hun beroepen en gemeenschappen te worden. Gratz maakt gebruik van beroemde faculteiten van over de hele wereld om studenten te engageren in een strenge, gedachtewekkende studie.

GRATZ - Adina1 van SNPictures op Vimeo.

Geschiedenis en Missie

Gratz College heeft de naam van een grote joodse familie, wiens rijke geschiedenis is verweven met die van Philadelphia en inderdaad de gehele Verenigde Staten. De betekenis van de Gratz naam strekt zich verder dan de universiteitsmuren, tot in de tijd van de Amerikaanse Revolutie. De Gratz familiegeschiedenis is een van patriottisme, economisch succes, filantropie en steun voor joodse opleiding.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) was misschien het meest prominente en inspirerende lid van de familie. In 1838 creëerde Rebecca de Hebreeuwse Zondagsschoolvereniging in Philadelphia, die de startpaal werd voor alle Joodse gemeentelijke opleiding in Noord-Amerika. Ze was ook diep bezorgd over de sociale problemen van haar dag. Rebecca was instrumenteel in de oprichting van de Vrouwelijke Hebreeuwse Welwillend Genootschap, een Joodse Foster Home, de Fuel Society, de Naaienvereniging en meer. Met zoveel prestaties op haar naam is het niet moeilijk te begrijpen waarom Rebecca Gratz geruchten is als model van Rebecca, de heldin in Sir Walter Scott's Ivanhoe.

Ongetwijfeld geïnspireerd door Rebecca, kwam haar broer Hyman samen met de Hebreeuwse Opleidingsvereniging van Philadelphia om een ​​lerarenopleiding van joods onderwijs te financieren. Formatief opgericht in 1895 als de eerste onafhankelijke universiteit van joodse studies in Noord-Amerika, gaat Gratz College vandaag de missie van de Gratz-familie voort met een verbintenis tot kwalitatief onderwijs en joodse gemeenschap.

Mission Statement

Gratz College biedt een pluralistische opleiding en engageert studenten in actieve studie voor professionele groei en persoonlijke verrijking. Gratz biedt afgestudeerde en bachelor diploma- en certificaatprogramma's, evenals leerkansen voor volwassenen en tieners. Door middel van productieve partnerships streeft het College ook om zijn institutionele en academische relaties in Philadelphia, Noord-Amerika en wereldwijd te behouden en uit te breiden.

Veel van Gratz's programma's weerspiegelen het college's historische focus op joodse studies en onderwijs. Met een brede inzet voor de intellectuele en professionele groei van diverse kiesdistricten, creëert het college voor studenten overal leiders in hun beroepen en gemeenschappen.

Visie

Gratz College is internationaal erkend als leider in het ontwikkelen van effectieve opvoeders, professionals, leiders en geleerden, zowel binnen als buiten de Joodse gemeenschap; inspirerende levenslange leerlingen; en helpen bij het opbouwen van geïnformeerde en sterke gemeenschappen door middel van educatie op basis van joodse waarden.

Kernwaarden

1. Het opvoeren en ontwikkelen van educatieve en andere professionele middelen voor de Joodse gemeenschap

2. Het bevorderen van levenslang leren en liefde voor kennis

3. Inspirerende studie en academische uitmuntendheid

4. Kritisch denken voeden

5. Handhaving van integriteit en ethiek als basis voor het gedrag van de instelling, zijn personeel en het onderwijsproces

6. Bevorderen van professionele ontwikkeling en beurs

7. Bevordering van diversiteit en respect voor het individu

8. Samenwerken van leerlingen door middel van samenwerking

9. Bijdrage van een joods perspectief naar de markt van ideeën.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Gratz College

Het Gratz College Holocaust en Genocide Studies programma richt zich op de Holocaust, zijn hedendaagse betekenis en het bredere fenomeen volksmoord in de moderne tijd. ... [+]

Programma overzicht

Het Gratz College Holocaust en Genocide Studies programma richt zich op de Holocaust, zijn hedendaagse betekenis en het bredere fenomeen volksmoord in de moderne tijd.

Het programma is ontworpen voor opvoeders in publieke en private scholen, museumpersoneel, community professionals, religieuze leiders en leiders, betrokkenen bij intergouvernementele dialoog en volwassen leerlingen die les nemen voor persoonlijke verrijking of krediet.

Studenten hebben toegang tot het mondelinge geschiedenisarchief van de Holocaust bij de Tuttleman Library van Gratz College, die een van de grootste collecties van geluidseffecten in de Verenigde Staten omvat. De Tuttleman Library zelf herbergt een collectie van ruim 2.200 titels van de Holocaust en aanverwante bronnen. Daarnaast zijn er ongeveer 1.400 titels over de Tweede Wereldoorlog.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
September 2019
Engels
Voltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands