Lees de Officiële Beschrijving

UNIVERSITEIT SNAPSHOT

Hoofd Campus

Welkom op de Grand Canyon University (AGV), premier privé christelijke universiteit van Arizona. Al meer dan 65 jaar, heeft onze Phoenix campus de toegangspoort tot succes voor talloze wetenschappers en industrie leiders. Onze inzet voor ons christelijk wereldbeeld wordt op een liefdevolle manier uitgevoerd die een grotere eenheid in de universiteit biedt, en onze fundamentele documenten helpen deze overtuigingen en die we als een gemeenschap zijn, te formuleren. Met een groot, prachtig terrein en uitstekende faciliteiten, nodigen we de volgende generatie van studenten en werkende professionals om te genieten van de volledige universiteit ervaring.

University Growth

GCU groeit snel met plannen voor verdere expansie. Sinds 2009 hebben we miljoenen mensen in de universiteit geïnvesteerd om de kwaliteit van het wetenschappelijk aanbod en ervaringen van studenten te verbeteren. Deze infrastructuur omvat nieuwe klaslokalen, laboratoria, bibliotheken, student support centers, woonplaats zalen en recreatieve voorzieningen. In de herfst van 2016 verwelkomden we een record aantal studenten naar onze Phoenix campus en we zijn van plan onze studentenpopulatie en campus faciliteiten uit te breiden.

Onze universiteit blijft ook onze groeiende online en 's avonds student gemeenschappen tegemoet te komen. We hebben tienduizenden online studenten die klasse uit de hele wereld. Op hun beurt, zijn we voortdurend verfijnen van onze digitale platformen om GCU uitstaande campus ervaring te leveren om virtuele instellingen. We zijn ook het aanleggen van extra campus locaties om te helpen bij full-time en 's avonds studenten wonen klasse dichter bij huis.

"Nieuw" wordt door de groeiende campus van GCU ingevoerd. In de herfst van 2016 eindigden we op een 173.447 vierkante meter hoogwaardig technisch gebouw, ontworpen om ons groeiende aantal studenten in STEM-majors te bestuderen. We hebben ook drie nieuwe op-campus-appartementen gebouwd voor opperclassmen. Als onderdeel van ons initiatief om in de komende twee jaar 10 nieuwe sportfaciliteiten aan de campus toe te voegen, onthullen we het nieuwe GCU Stadium 6000-steden in de herfst van 2016, thuis voor onze NCAA Divisie I voetbalteams.

GCU heeft ook uitgebreid buiten de campus om nieuwe eigenschappen bevatten. Het GCU Hotel ligt dicht bij de campus en biedt betaalbare kamerprijzen en gerenoveerde accommodaties - de perfecte plek voor gezinnen om te verblijven wanneer ze hun studenten bezoeken. Canyon 49 Grill, gelegen in het hotel, biedt de perfecte lokale hangout, met heerlijk eten, familievriendelijke sfeer en veel Lope spirit en gastvrijheid. Ontdek het GCU Hotel door een bezoek te brengen aan gcuhotel.com; Klik op Dining om de menu's van Canyon 49 Grill te bekijken. De Grand Canyon Beverage Company, ook in het hotel en op de campus, biedt gastronomische dranken, waaronder koffie-, thee- en specialiteitsdrankjes.

Student Experience op GCU

Bij GCU, vindt u alles wat u nodig hebt om te genieten van een volledige college ervaring, van NCAA Division I atletiek naar suite-stijl woonplaats zalen, populaire eetgelegenheden, leuke evenementen en clubs en organisaties te vinden. Traditioneel, online en 's avonds studenten zijn even gewaardeerde leden van onze gemeenschap en volledige toegang tot GCU's campus middelen en evenementen.

Missie en visie van GCU

Visie

GCU is een vooraanstaande christelijke universiteit die studenten leert om te leiden en te bedienen.

Missie

De Universiteit van Grand Canyon bereidt de leerlingen op om wereldwijde burgers, kritische denkers, effectieve communicatoren en verantwoordelijke leiders te worden door een academisch uitdagend, waardengericht curriculum uit de context van ons christelijk erfgoed te leveren.Christelijk wereldbeeld: Afgestudeerden van GCU kunnen aspecten van het christelijke wereldbeeld uitdrukken, die de menselijke waarde en waardigheid, ethische besluitvorming, academische disciplines en roeping beïnvloeden.

"Want er is één God, en er is één bemiddelaar tussen God en mensen, de man Christus Jezus." (1 Timotheüs 2: 5)

Global Citizens: Globale burgers leren met empathie, vermijden ethnocentrisme en omarmen de realiteit dat mensen verschillend zijn. Ze waarderen een breed scala van perspectieven op geschiedenis, religie, waardesystemen en vele andere aspecten van het leven. Globaal burgerschap betekent dat we door het begrijpen van anderen leren ons te begrijpen.

"Dezelfde Heer is Heer van allen en rijkelijk zegent allen, die Hem aanroepen." (Romeinen 10: 12b)

Effectieve communicatoren: Effectieve communicatoren onderscheiden zich in taalvaardigheid, begrijpen hoe het geschreven woord anderen intellectueel en emotioneel beïnvloedt, en worden uitgedaagd om nieuwe locaties en communicatiemethoden in dienst te nemen.

"Moge de woorden van mijn mond en de meditatie van mijn hart voor Uw aangezicht, o Heer, aangenaam zijn." (Psalm 19:14)

Verantwoordelijke Leiders: Verantwoordelijke leiders zijn gebaseerd op de realiteit van de wereld, aanvaarden de gevolgen van de keuze en streven onselfzuchtig aan om anderen te helpen hun hoogste potentieel te bereiken door middel van dienstleiderschap.

"In plaats daarvan, wie onder jouw grote wil worden, moet je dienaar zijn." (Matteüs 20:26)

Kritische denkers: Kritische denkers werken om de helderheid en logica in gedachten te houden. Zij vragen vragen en streven naar kennis om de blinde acceptatie van ideeën te vermijden, oplossingen te zoeken in plaats van op problemen te wonen.

"Doe je best om jezelf aan God te presenteren als een erkende, een werkman die niet hoeft te schamen en wie het woord van de waarheid goed om gaat." (2 Timotheüs 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Grand Canyon University

Ontwikkel de leerreis voor jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het programma voor vroegtijdige opvoeding. ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid Zuigelingen aan Kinderdagverblijven voor Academisch Succes

Ontwikkel de leerreis voor jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het programma voor vroegtijdige opvoeding. Aangeboden door de Grand Canyon University's (GCU) College of Education, biedt deze meesters in het vroegtijdig onderwijs programma een brede onderwijsfocus. Onderzoek kindontwikkeling en vroege interventies voor kinderen vanaf geboorte tot pre-K, en beheers de kennis die nodig is voor uw K-3 onderwijscertificaat.

Deze masteropleiding in het kleinschoolse onderwijs is ideaal voor loopbaanwisselaars en andere personen die gepassioneerd zijn over het vakgebied van het onderwijs. Leer concepten om u te introduceren in het leren en leren in de 21e eeuw. Bij GCU worden tal van mogelijkheden aangeboden om uw leer toe te passen. Veldervaring en leeronderwijscomponenten tijdens uw programma staan ​​u bloot aan diverse leeftijdsgroepen en werken met jongeren van verschillende ontwikkelingsstaten en intellect.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) van de Grand Canyon University bereidt mensen met een bachelordiploma voor om een ​​carrière als sch ... [+]

Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) van de Grand Canyon University bereidt mensen met een bachelordiploma voor om een ​​carrière als schoolbegeleidingscoach te volgen en certificering te zoeken.

Een masterdiploma dient als de volgende stap voor professionele vooruitgang in twee impactvolle velden-onderwijs en counseling. Door deze graad af te ronden, kunnen schoolbegeleiders zich zelfverzekerder voelen en competent worden in het helpen van worstelende jonge leerlingen om obstakels te overwinnen, terwijl ze zich voorbereiden op de volgende stap in hun educatieve reis en hun carrièredromen realiseren.

Cursusonderwerpen omvatten theorieën en modellen van counseling, counselingvaardigheden, counseling van de cultureel diverse, organisatie en administratie van een schoolbegeleidingsprogramma, groepstherapie, levensduur en ontwikkeling, counseling voor universiteit en carrière, onderzoeksmethoden en programma-evaluatie, ontwikkelingsstoornissen en hedendaagse problemen op schoolbegeleiding.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Leadership, aangeboden door het College of Education, biedt u de nodige instrumenten om in uw carrièr ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid je voor om een ​​educatieve leider te worden

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Leadership, aangeboden door het College of Education, biedt u de nodige instrumenten om in uw carrière te bevorderen binnen educatief leiderschap. Daarnaast helpt deze online meestersgraad in educatieve leiderschap je te begrijpen en voor te bereiden op professionele en ethische praktijken door middel van de lens van een christelijk wereldbeeld.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van deze meesters in een educatief leiderschapsprogramma, moet u documentatie verstrekken van geverifieerde leerervaring, alhoewel dit programma niet leerkracht of hoofdlicentie verleent. Het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en de ELCC-standaarden voor educatieve leiderschap vormen de basis voor dit regionaal geaccrediteerde en Arizona-goedgekeurde programma.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Personen met een verlangen om te leren en een bachelor diploma buiten het onderwijs kunnen de vaardigheden en kennis opdoen om elementaire klaslokalen te leiden. Met een ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je licentie voor het onderwijs voor de eerste-achtste-graders

Personen met een verlangen om te leren en een bachelor diploma buiten het onderwijs kunnen de vaardigheden en kennis opdoen om elementaire klaslokalen te leiden. Met een curriculum goedgekeurd door de Arizona State Board of Education, bereidt onze Master of Education (MEd) in het Elementair Onderwijs u voor om uw initiële lerarenlicentie te behalen. Deze opleiding wordt aangeboden door het College of Education en biedt de opleiding en applicatie om u te helpen de jeugd te betrekken in de 21ste eeuwse leergemeenschappen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Verbeter en verfris je kennis bij het leiden in het elementaire en middelbare school klaslokaal met de regionaal geaccrediteerde Master of Education in Elementary Educati ... [+]

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verfijn je onderwijskunsten voor de eerste tot achtste klaslokalen

Verbeter en verfris je kennis bij het leiden in het elementaire en middelbare school klaslokaal met de regionaal geaccrediteerde Master of Education in Elementary Education. Dit elementaire opleidingsprogramma, aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, is ontworpen voor licentieleerde professionals om hen te helpen verfijnen op het gebied van instructiemethoden en hun begrip van geavanceerde content uit te breiden. Het strenge curriculum werkt om u te ontwikkelen tot een geïnformeerde opvoeder die klaar bent om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van zowel traditionele als niet-traditionele schoolinstellingen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
21 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Administration is gecreëerd voor degenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een hoofdlicent ... [+]

Geavanceerd programma voor hoofdlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master in de educatieve administratie

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Administration is gecreëerd voor degenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een hoofdlicentie en werken in het onderwijs in de pre-K through 12 omgeving. Aangeboden door het College of Education, helpen deze meesters in de opleiding educatieve administratie je professionele en ethische praktijken te leren zoals gezien door de lens van een christelijk wereldbeeld.

In de masteropleiding in het online onderwijsprogramma voor onderwijsadministratie neemt u deel aan een stage met praktische en veldervaringen. Deze kansen bieden u praktische toepassing van de leerdoelen en competenties van het programma. Het is door deze praktische toepassing dat u goed voorbereid bent om na het afstuderen opleidingsadministratieposities na te streven. Het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en de ELCC-standaarden voor onderwijsbegeleiding vormen de basis voor dit regionaal geaccrediteerde en Arizona-goedgekeurde studieprogramma.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Master of Education in Special Education (NITL) programma is een eerste licentieprogramma dat kandidaat-docenten voorbereidt op een carrière in ... [+]

Grand Canyon University 's Master of Education in Special Education (NITL) programma is een eerste licentieprogramma dat kandidaat-docenten voorbereidt op een carrière in het speciaal onderwijs met een focus op K-12-studenten met lichte tot matige beperkingen.

Dit programma is bedoeld om afgestudeerde studenten te helpen de kennis te beheersen en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de ontwikkeling van uitzonderlijke kinderen en middelbare scholieren te ondersteunen. Aangeboden door het College of Education, het rigoureuze curriculum leert hoe educatieve strategieën aan te passen aan individuele geïndividualiseerde Education Program (IEP) van elke student, terwijl voort te bouwen op sterke punten die een leraar al bezit. Dit programma helpt docentkandidaten hun bekendheid met milde tot matige handicaps te vergroten, terwijl ze expertise op het gebied van beoordeling, interventie en transitieplanning vergroten. Dit programma leidt niet tot onderwijslicenties.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Master of Education in Special Education (ITL) programma is bedoeld voor onderwijsprofessionals met een passie om te werken met K-12 kinderen m ... [+]

Grand Canyon University 's Master of Education in Special Education (ITL) programma is bedoeld voor onderwijsprofessionals met een passie om te werken met K-12 kinderen met milde tot matige beperkingen; afgestudeerden van dit programma kunnen op zoek zijn naar initiële licentieverlening.

Cursussen worden gefaciliteerd door experts uit het veld die hun kennis en ervaring op het gebied van leren, emotionele, gedrags-, fysieke en cognitieve beperkingen en stoornissen opnemen in het curriculum. Dit programma is zo geformuleerd dat afgestudeerden bereid zijn om speciale behoeftepopulaties te beïnvloeden en geïndividualiseerde leerplannen op maat van verschillende leerbehoeften te implementeren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

... [+]

Overzicht

Bevorder uw carriere met een master in het secundair onderwijs

De Grand Canyon University (GCU) Master of Education in het secundair onderwijs was ontworpen om u voor te bereiden op een licentierde hogeschool of middelbare school leraar. Aangeboden door het College of Education, bereidt dit regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-erkende master in het opleidingsprogramma je voor op het werk waar dan ook een licentie nodig is, inclusief publieke en private scholen.

Met nadruk op technologische en klassieke diversiteit leert u zesde tot en met 12e vakken (Engels, sociale studies, geschiedenis en psychologie) te combineren met een aantal leermethodes en strategieën van de 21e eeuw om de leerresultaten te verbeteren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

... [+]

Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Verbeter je begrip van jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het Early Childhood Education programma. ... [+]

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid Zuigelingen aan Kinderdagverblijven voor Academisch Succes

Verbeter je begrip van jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het Early Childhood Education programma. Aangeboden door GCU's College of Education, biedt dit MEd in Early Childhood Education-programma een grondige evaluatie van geletterdheidsontwikkeling, kinderbegeleiding en groei. Leer de concepten om je onderwijs en leer te verbeteren in de 21ste eeuwse dagbars, kleuterscholen en basisscholen.

In dit opleidingsniveau programma oefent u uw kritische denkvaardigheden uit om kinderontwikkeling en vroege interventies te onderzoeken voor de geboorte tot de derde graad. Door een streng curriculum te implementeren onder leiding van deskundige faculteit, streven we ernaar uw onderwijsmethoden te verfijnen met behulp van evidence-based onderzoek en toegepaste strategieën. Veldervaring kansen in uw Master of Education in het Early Childhood Education programma blootstellen u aan het werken met verschillende leeftijdsgroepen en jeugd van verschillende ontwikkelingsfasen en intellect.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Gespecialiseerd in de unieke behoeften van jonge kinderen met diverse leervaardigheden door de Master of Education te verdienen in het kleinschoolonderwijs en in het vroe ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je kinderjaren Speciale Opleidingsgraad

Gespecialiseerd in de unieke behoeften van jonge kinderen met diverse leervaardigheden door de Master of Education te verdienen in het kleinschoolonderwijs en in het vroege jeugdonderwijs. Ontworpen voor toekomstige docenten met een bacheloropleiding op een niet-onderwijsveld, leidt dit programma tot de initiële lerarenlicentie.

Help tegemoet aan de toegenomen vraag naar bekwame en gecertificeerde kinderjaren special education professionals. Deze masteropleidingen in het voortgezet onderwijs van de jeugdopleiding geven studenten een praktische opleiding in pedagogiek en methodologieën, alsmede een diepgaand onderzoek naar de psychologische, emotionele en ontwikkelingsbehoeften van jonge kinderen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Word een expert opvoeder, advocaat en leider bij de Master of Education in de vroege kinderopvoeding en de vroege jeugd Special Education degree aan de Grand Canyon Unive ... [+]

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Leid Special Education for Exceptional Young Children

Word een expert opvoeder, advocaat en leider bij de Master of Education in de vroege kinderopvoeding en de vroege jeugd Special Education degree aan de Grand Canyon University (GCU). Dit programma stelt u in staat om elke student te helpen groeien tot zijn of haar volle potentieel, terwijl hij op school en districtniveau pleit voor kinderen met verschillende vaardigheden.

Stap in het hoogvraagveld van het speciaal onderwijs voor vroege jeugd als afgestudeerd aan dit masteropleiding, uitgerust met de beste praktijkpedagogiek en methodologieën, evenals expertise in de psychosociale en familiale behoeften van buitengewone kinderen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Grand Canyon University

De Master of Arts in Autism Spectrum Disorders (ASD), aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, biedt een intense analyse van brain-based l ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Focus op autismespectrum stoornissen (ASD)

Met de prevalentie van autismespektrum stoornissen blijven stijgen, is het essentieel om een ​​verdiepte kennis van neurologische ontwikkeling en toegepaste gedragsanalyse aan te nemen. De Master of Arts in Autism Spectrum Disorders (ASD), aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, biedt een intense analyse van brain-based learning en vaardigheidsverbetering. Door middel van een combinatie van applicatie, theorie en onderzoek bereiden gelicentieerde special educators zich op de eisen van leer- en meestertechnieken die de ASD-studentresultaten verbeteren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in Christian Leadership is een uniek multidisciplinair programma dat is ontworpen voor diegenen die als christenen in verschillende kerkelijke, bedienin ... [+]

De Master of Arts in Christian Leadership is een uniek multidisciplinair programma dat is ontworpen voor diegenen die als christenen in verschillende kerkelijke, bediening- en andere settings willen leiden.

Dit Christian Leadership-programma wordt aangeboden door het Theological Seminary van de Grand Canyon en biedt u academisch, spiritueel en professioneel trainingen om de uitdagingen van het leiderschap van de 21ste eeuw te doorstaan. Verbeter uw administratieve vaardigheden en kennis. Transformeer uw kerk of lokale gemeenschap door effectiviteit te ontwikkelen als een leider op bedrijfs- of gemeenschapsniveau. Stap het theologische seminarie van de Grand Canyon binnen en leer de christelijke leiderschapsontwikkelingspraktijken die nodig zijn om anderen met wijsheid te begeleiden in kerk- en gemeenschapscontexten.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in Christian Ministry levert theologische training van de beste in zijn soort aan individuen die beantwoorden aan Gods roeping om de kerk te dienen. ... [+]

De Master of Arts in Christian Ministry levert theologische training van de beste in zijn soort aan individuen die beantwoorden aan Gods roeping om de kerk te dienen. Betreed het theologische seminarie van de Grand Canyon en ontvang de intellectuele, spirituele en professionele voorbereiding die nodig is voor een vruchtbare en transformerende evangeliebediening. Grand Canyon Theological Seminary heeft een geavanceerd studieprogramma ontworpen dat is geworteld in bijbelse grondslagen, voor predikanten en assistent-pastors die op fulltime, parttime, bi-beroeps of lekenbedieningbasis dienen. Graaf diep in het Woord van God terwijl je groeit in de kennis van doctrine en beste praktijken voor bediening die effectief en transformatief zijn.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in de Communicatie met een nadruk op het opleidingsprogramma biedt de studenten die passie hebben voor communicatie met de mogelijkheid om een ​​carrièr ... [+]

Grand Canyon University Master of Arts in de communicatie met een nadruk op het onderwijs Opleiding biedt studenten die een passie hebben voor communicatie met de mogelijkheid om een ​​carrière in het onderwijs te volgen.

Deze meesters in het communicatieprogramma, aangeboden door het College van Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen, bereidt studenten voor om voorgraadse cursussen aan te bieden aan een tweejarige of vierjarige instelling, gespecialiseerd in zowel traditionele campus als online modaliteiten. Studenten zullen in evenwicht zijn met communicatie-inhoud en pedagogiek met als doel kennis te verwerven om alle aspecten van de communicatie te begrijpen, te demonstreren en effectief te onderwijzen. Dit postsecondary communicatie lerarenprogramma vormt studenten in kritieke denkers die de rol en de invloed van communicatie over cultuur en samenleving onderzoeken. Verschillende types van communicatie die worden behandeld omvatten interpersoonlijke en relationele, strategische, interculturele en mediakommunicatie.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in de geschiedenis met een nadruk op het opleidingsprogramma bereidt de studenten voor om opleidingen aan te bieden voor zowel campus als online modalit ... [+]

De Master of Arts in de geschiedenis met een nadruk op het onderwijs Diploma bereidt studenten voor om opleidingen aan te bieden voor zowel campus als online modaliteiten bij tweejarige of vierjarige instellingen.

Aangeboden door het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Grand Canyon University, balanseert deze meesters in het geschiedenisprogramma de geschiedenisinhoud met pedagogiek om een ​​opleiding te geven voor het verkrijgen van geavanceerde opleiding op het gebied van geschiedenis en onderwijs. Studenten identificeren klaslokaaltechnieken en verschillende aspecten van geluidspedagogische praktijken op universitair niveau. Het begrijpen van begrip van belangrijke historische gebeurtenissen, thema's, verhalen, argumenten en interpretaties zal de leerlingen verder voorbereiden om zich te onderscheiden in het onderwijzen van het vak. Deze Master of Arts in de geschiedenis met een nadruk op het opleidingsprogramma is een uitstekende gelegenheid voor diegenen die gepassioneerd zijn over het onderwijs met een sterke interesse in en nieuwsgierigheid voor de geschiedenis. Studenten zullen de belangrijkste feiten en betekenis van historische gebeurtenissen analyseren, culturele ontwikkelingen evalueren en verschillende politieke, economische of militaire geschiedenissen over de hele wereld waarnemen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Leer om leerplannen op het klaslokaal, school, district en staatsniveau te bouwen en implementeren met de Master of Arts in de Curriculum and Instruction degree. ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in het curriculum en de instructie

Leer om leerplannen op het klaslokaal, school, district en staatsniveau te bouwen en implementeren met de Master of Arts in de Curriculum and Instruction degree. Gelicentieerde K-12-leerkrachten kunnen de vaardigheden krijgen om onderwijzende leiders te worden door middel van een combinatie van cursussen, onderzoeken en ervaringen in het klaslokaal. Aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, benadrukt dit programma een wetenschappelijke aanpak van curriculumontwikkeling, -onderwijs en -beoordeling.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in de Grand Canyon University in het Engels met een nadruk op het onderwijsprogramma bereidt studenten voor om voorgraadse opleidingen aan tweejarige of ... [+]

Grand Canyon University Master of Arts in het Engels met een nadruk op het onderwijs Graadprogramma bereidt studenten voor om voorgraadse cursussen aan te leren bij tweejarige of vierjarige hoger onderwijsinstellingen voor zowel campus als online modaliteiten.

Aangeboden door het College van Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen, dit programma is een uitstekende gelegenheid voor mensen die een passie hebben voor schrijven en literatuur en streven ernaar om hun passie met leerlingen door middel van les te delen. Studenten krijgen opleidingsniveau op het gebied van Engels om een ​​verschil te maken in de bacheloropleiding. Kerncompetenties van dit programma zijn onder andere pedagogiek op het universitair niveau, het schrijven van schrijven en literatuur, het beoefenen van professioneel schrijven en theorieën van schrijven en retoriek. Met een liberale kunstbonding onderzoekt dit programma onderzoeksgebaseerde pedagogische praktijken, zoals strategisch en samenwerkend curriculumontwerp, diverse volwassen leerteorieën en het integreren van technologie in een afstandsonderwijsomgeving. Het programma wordt ontwikkeld om studenten te ontwikkelen naar educatieve leiders die geschikt zijn om deze praktijken te implementeren om de leerresultaten te beïnvloeden.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Bereid adolescenten voor met de geletterdheidsvaardigheden die nodig zijn voor het college of een toekomstige carrière. De Master of Arts in de Grand Canyon University in ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in online lezen

Bereid adolescenten voor met de geletterdheidsvaardigheden die nodig zijn voor het college of een toekomstige carrière. De Master of Arts in de Grand Canyon University in Reading met een nadruk op het secundair onderwijs, aangeboden door het College of Education, komt overeen met de normen van de International Literacy Association en bereidt specialisten op voor de eisen van studentenontwikkeling. Het strenge curriculum serveert scholen en districten door diverse studenten een eerlijke toegang te geven tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een basis in geletterdheid.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Als u een huidige docent bent en uw Master of Arts in Engels leert aan Sprekers van Andere Talen (TESOL), bent u bevoegd om Engels te leren aan studenten uit andere lande ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master in TESOL

Als u een huidige docent bent en uw Master of Arts in Engels leert aan Sprekers van Andere Talen (TESOL), bent u bevoegd om Engels te leren aan studenten uit andere landen en culturen. U kunt ook vooruitgang boeken in educatieve en TESOL-leidersposities, omdat de 21ste eeuwse schooldistricten meer cultureel divers worden. Werkgelegenheid in de Engelse taalvaardigheid zal naar verwachting toenemen in het komende decennium.

In deze masteropleiding in het TESOL-programma krijgt u verschillende mogelijkheden om concepten, theorieën en onderzoek toe te passen, met name in een TESOL-practicum die u door ervarings- en praktijkgerichte ervaringen leidt. Deze praktijk vereist dat u toegang heeft tot een PK-12 schoollokaal met ESL-studenten om uw practicum cursus en programmaprojecten af ​​te ronden. De regionale geaccrediteerde online MA in TESOL online, aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, is afgestemd op het Interstate Teacher Assessment and Support Consortium en Standaarden van erkenning van initiële TESOL-programma's in PK-12 ESL-lerarenopleiding.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Transformeer de effectiviteit van je bediening naar jongeren, kinderen, gezinnen en congregaties met de Master of Arts in Youth and Family Ministry. ... [+]

Transformeer de effectiviteit van je bediening naar jongeren, kinderen, gezinnen en congregaties met de Master of Arts in Youth and Family Ministry. Grand Canyon Theological Seminary biedt deze jeugdministerie-opleiding voor ministers, assistent-voorgangers, gezinsministers of para-kerkleiders die passie hebben voor discipelschap in elk stadium van de menselijke ontwikkeling.

Stap in onze met de gemeenschap vervulde gemeenschap en leer een krachtige en transformerende bediening op te bouwen die levens verandert. Praat met de specifieke behoeften van jongeren en gezinnen met een bediening waarin het evangelie van Jezus Christus centraal staat.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De online Master of Arts in Reading met een nadruk op elementair onderwijs, aangeboden door het College van Opvoeding, komt overeen met de normen van de International Lit ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in online lezen

Staats- en federale opleidingsnormen hebben de behoefte aan gekwalificeerde docenten verhoogd die de kwaliteit van het lezen voor kwaliteiten K-8 kunnen verbeteren. De online Master of Arts in Reading met een nadruk op elementair onderwijs, aangeboden door het College van Opvoeding, komt overeen met de normen van de International Literacy Association om specialisten en interventies voor te bereiden om de wereldwijde uitdagingen van geletterdheidsontwikkeling te ontmoeten. Het strenge curriculum serveert de gemeenschap door diverse studenten eerlijke toegang te geven tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een basis in geletterdheid.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Arts in Urban Ministry is ontworpen voor de christelijke leider met een hart voor dienstverlening buiten de muren van de kerk. Het unieke programma van Grand ... [+]

De Master of Arts in Urban Ministry is ontworpen voor de christelijke leider met een hart voor dienstverlening buiten de muren van de kerk. Het unieke programma van Grand Canyon Theological Seminary bereidt pastors, ministers en non-profitorganisaties voor om een ​​Christusachtige service te bieden aan de snelle stedelijke omgevingen.

Leer de christelijke boodschap voor de 21e eeuw in een context te plaatsen zonder de integriteit van het evangelie in gevaar te brengen. Dit programma is een optimale ervaring voor diegenen die een outreach en bediening willen uitvoeren naar stedelijke kerkgenootschappen of een non-profitbediening willen starten in een stedelijke omgeving.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Grand Canyon University

De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in inform ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Neem de volgende stap in uw IT carrière De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in informatietechnologie. De meesters in het informatietechnologie management programma bestaat uit een unieke mix van management cursussen die u de zakelijke kennis geven die nodig is om informatie technologie functies te beheren in een breed scala van industrieën.

Als u ervaring of achtergrond heeft in de informatietechnologie en de volgende stap in uw carriere wilt nemen, is deze MS in het informatie technologie management programma voor u. De meesters in de informatietechnologie management graad behandelen een breed scala van onderwerpen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, organisatorisch gedrag en strategisch management, evenals technologische onderwerpen, waaronder informatiebeveiliging en risicobeheer, innovatie in informatietechnologie en data management, business proces analyse en IT project management. U krijgt de gelegenheid om door middel van een toegepast IT-project een synthese te maken en te oefenen wat u door het programma hebt geleerd. Uw project zal zich richten op IT- en systeemmanagementoplossingen om tegemoet te komen aan hedendaagse bedrijfsbehoeften, met nadruk op kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die van toepassing zijn in hedendaagse IT-gedreven bedrijfsorganisaties.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Met een Master of Public Administration met een nadruk op de overheid en het beleid van het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Grand Canyon ... [+]

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Oplossingen van het openbare beleid oplossen Met een Master of Public Administration met een nadruk op de overheid en het beleid van het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Grand Canyon University, kunt u leren om administratieve vaardigheden toe te passen op het gebied van leiderschap, ontwikkeling van menselijk kapitaal, beleid en bestuur in de overheid, non-profit en gemeenschap arena's.

U wordt uitgedaagd om oplossingen te identificeren en oplossen voor de unieke problemen die de publieke sectororganisaties vandaag hebben. De relaties tussen de federale, staats- en gemeentelijke bestuursniveaus worden onderzocht, samen met de geschiedenis van het federalisme van de VS en de concurrentie tussen niveaus en regeringsgebieden.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

... [+]

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
8 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Ondersteun uw reis naar bedrijfsleiderschap met geavanceerde vaardigheden in operaties en functioneel beheer. De Master of Business Administration (MBA) en Master of Scie ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verbeter uw business acumen met een MBA en MS in Leadership Ondersteun uw reis naar bedrijfsleiderschap met geavanceerde vaardigheden in operaties en functioneel beheer. De Master of Business Administration (MBA) en Master of Science in Leadership (MSL) dual degree programma biedt u de mogelijkheid om principes van financiën, economie en marketing te vermengen met de waarden van de dienstleiderschap. Aangeboden door de Colangelo College of Business, is dit programma een perfecte pasvorm voor professionele professionals.

Curricula in dit MBA / MS in leiderschap online programma omvat een verscheidenheid aan cursussen die relevant zijn voor het hedendaagse bedrijf. Cursussen volgen een logische progressie: U bent blootgesteld aan de grondslagen van de studie op het niveau van de afstudeerstudie voordat u op uw belangrijkste focusgebied begint. In kleine, academisch stimulerende leeromgevingen bespreken u de kracht van de politiek en invloed, naast het bedrijfsvoering met deskundige faculteiten en zakenlieden.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Klassen beginnen vaak op verschillende locaties, inclusief onze hoofdcampus. ... [+]

Klassen beginnen vaak op verschillende locaties, inclusief onze hoofdcampus.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
8 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Gezondheidsinformatica is een snel opkomende discipline die nieuwe grenzen biedt die innovatief leiderschap vereisen. Opkomende technologie biedt inzicht in de waarde van ... [+]

Over

Gezondheidsinformatica is een snel opkomende discipline die nieuwe grenzen biedt die innovatief leiderschap vereisen. Opkomende technologie biedt inzicht in de waarde van medische informatica en hoe deze de kosten van de gezondheidszorg kan verlagen, de toegang en patiëntveiligheid kan verbeteren en de kwaliteit van de gezondheidszorg kan verbeteren. De meesters in de medische informatica van het College of Nursing and Health Care Professions aan de Grand Canyon University kunnen u helpen bij het gebruik van informatietechnologie, zowel hardware als software, voor betere besluitvorming en betere patiëntresultaten.

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het Certified Professional in Health Informatics (CPHI ™) certificeringsexamen via de American Health Information Management Association (AHIMA). Cursussen die studenten voorbereiden op het certificeringsexamen richten zich op:... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
8 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Instructional Technology programma van Grand Canyon University is ontworpen voor het trainen van professionals die interesse hebben in het worden ... [+]

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt dit uitgebreide MSA-diploma programma u de mogelijkheid om uw vaardigheden te ontwikkelen in financiële verslaggev ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien een Master of Science in Accounting (MSA) en Bereid je voor voor je CPA Bereid je voor voor een geavanceerde carrière in bedrijfs- of publieke boekhouding bij de Master of Science in Accounting in de Grand Canyon University (GCU). Aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt dit uitgebreide MSA-diploma programma u de mogelijkheid om uw vaardigheden te ontwikkelen in financiële verslaggeving, belastingen en audits tijdens het voorbereiden op uw Uniforme CPA-examen. Ontworpen voor studenten met een bachelor in boekhouding, biedt dit versnelde pad naar leren een robuuste basis die juridische en ethische praktijk bevordert voor accountants en managers die zich houden aan beleid van de Sarbanes-Oxley (SOX) Act.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science in de Cyber ​​Security-opleiding van de Grand Canyon University biedt studenten met een opleiding op het gebied van technologie ... [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering,

Overzicht

Beveilig, bescherm en beheer een virtuele omgeving Grand Canyon University Master of Science in de Cyber ​​Security-opleiding van de Grand Canyon University biedt studenten met een opleiding op het gebied van technologie en veiligheid de kans om een ​​gespecialiseerde loopbaan in cybersecurity te beginnen. Als een van de weinige cyberbeveiligingsprogramma's in het land leidt het masterprogramma van de GCU studenten op om huidige, open source en geavanceerde technieken te gebruiken in digitale forensische geneeskunde, penetratietesten, kwetsbaarheidsbeoordeling en exploitatietechnieken - naast andere software en applicaties - om de organisatie te beschermen systemen, gegevens, processen en mensen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in inform ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Neem de volgende stap in uw IT carrière De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in informatietechnologie. De meesters in het informatietechnologie management programma bestaat uit een unieke mix van management cursussen die u de zakelijke kennis geven die nodig is om informatie technologie functies te beheren in een breed scala van industrieën.

Als u ervaring of achtergrond heeft in de informatietechnologie en de volgende stap in uw carriere wilt nemen, is deze MS in het informatie technologie management programma voor u. De meesters in de informatietechnologie management graad behandelen een breed scala van onderwerpen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, organisatorisch gedrag en strategisch management, evenals technologische onderwerpen, waaronder informatiebeveiliging en risicobeheer, innovatie in informatietechnologie en data management, business proces analyse en IT project management. U krijgt de gelegenheid om door middel van een toegepast IT-project een synthese te maken en te oefenen wat u door het programma hebt geleerd. Uw project zal zich richten op IT- en systeemmanagementoplossingen om tegemoet te komen aan hedendaagse bedrijfsbehoeften, met nadruk op kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die van toepassing zijn in hedendaagse IT-gedreven bedrijfsorganisaties.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Verrijk je ondernemend innovaties en organische groei van uw bedrijf met de Master of Science in Organizational Leadership and Entrepreneurship graad. ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Bevorder je vaardigheden met de MS in organisatorisch leiderschap

Verrijk je ondernemend innovaties en organische groei van uw bedrijf met de Master of Science in Organizational Leadership and Entrepreneurship graad. Aangeboden door de Colangelo College of Business, leren strategieën die groei van de activiteiten en de omzetstijging rijden. Deze master in het organisatorische leiderschapsprogramma is gericht op marketing- en verkoopbenaderingen om uw product of bedrijf te helpen groeien.

In deze masteropleidingen in het ondernemerschapsprogramma stelt u in staat om de vaardigheden aan te passen die nodig zijn om een ​​succesvol bedrijfsmodel te ontwikkelen, te bouwen en onderhouden voor de 21e eeuwse economie. Door middel van een rigoureuze curriculum, leer je het gedrag om marketing en verkoop van een product of dienst te versterken, met behulp van op onderzoek gebaseerde studie. De besprekingen onder leiding van deskundige docenten kunt u een verdiept inzicht in concepten zoals de ontwikkeling van de klant, analytics en web-based marketing strategieën te krijgen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De transformerende christelijke counselingprogramma's van GCU creëren een mogelijkheid om christelijke principes te integreren in een professionele adviespraktijk. De Mas ... [+]

De transformerende christelijke counselingprogramma's van GCU creëren een mogelijkheid om christelijke principes te integreren in een professionele adviespraktijk.

De Master of Science in Christian Counseling bereidt afgestudeerden voor op cliënten die op zoek zijn naar counseling met geïntegreerd christelijk geloof. Het programma biedt een sterke basis in bijbelkennis en theologische wijsheid, die kan worden toegepast in een cliëntgestuurde counselingomgeving. Dit omvat een verkenning van spirituele gezondheid, groei en karakterontwikkeling voor de counselor in het leven en in de praktijk.

Leerders ontwikkelen een diep begrip van het evangelie om relevante kwesties vanuit een christelijk perspectief te bespreken. Het programma voldoet aan de academische vereisten die zijn vastgesteld door de Nationale Raad voor gecertificeerde adviseurs. Leerders krijgen een uitgebreide training om nationale certificering en licentieverlening te bereiken in Arizona als counsellor. Studenten uit andere staten kunnen de academische voorbereiding hebben om te beginnen met het zoeken naar certificering en licentiestatus in hun respectievelijke staten. Een masterdiploma in counseling is nodig om een ​​vergunning te krijgen als counsellor in 48 staten, waaronder Arizona. Maar aanvullende eisen kunnen van staat tot staat verschillen. Afgestudeerden van deze opleiding zullen bereid zijn om personen te behandelen die lijden aan sociale, psychologische en emotionele beperkingen. Leerders kunnen hun loopbaan als adviseur toespitsen op verschillende stoornissen, zoals gedrag, geestelijke gezondheid, middelenmisbruik en huwelijk en gezin.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University transformerende Master of Science van de Grand Canyon University in het gebruik van christelijke therapie en verslavende aandoeningen helpt je chr ... [+]

Wanneer je wordt opgeroepen om Gods woord te delen terwijl je mensen dient die worstelen met drugsverslaving, is een sterke educatieve basis in christelijke principes, psychologietheorie en counselingspraktijken essentieel.

Grand Canyon University transformerende Master of Science van de Grand Canyon University in het gebruik van christelijke therapie en verslavende aandoeningen helpt je christelijke waarden te integreren in professionele counselingspraktijken die van toepassing zijn op verslavende aandoeningen.

Deze drug misbruik counseling-opleiding wordt aangeboden door het College of Humanities and Social Sciences, en omvat cursussen die u toelaat om zich te concentreren op alcohol-en drugsmisbruik counseling en bereidt u voor op een carrière als een licentie verslaafde adviseur. Naast de bijbelse wijsheid, verken je psychologische theorieën met betrekking tot verslaving, up-to-date evaluatie en behandelmethoden en de impact van cultuur, familie en andere sociologische invloeden op de verslaafde. Je krijgt een uitgebreide training en academische voorbereiding om een ​​nationale certificering en licentiestatus te bereiken in Arizona als verslavingsdeskundige.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Criminal Justice met de nadruk van Juridische Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de wet, sociale orde en rechtvaardigheid willen ... [+]

De Master of Science in Criminal Justice met de nadruk van Juridische Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de wet, sociale orde en rechtvaardigheid willen vergroten. Dit programma bereidt studenten ook voor op werken in juridische stichtingen waar diepgaand onderzoek wordt verricht naar juridische en sociale kwesties.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Criminal Justice met de nadruk op Law Enforcement is bedoeld voor studenten die hun kennis van de wet, sociale orde en rechtvaardigheid willen ver ... [+]

De Master of Science in Criminal Justice met de nadruk op Law Enforcement is bedoeld voor studenten die hun kennis van de wet, sociale orde en rechtvaardigheid willen vergroten. Dit programma is met name geschikt voor wetshandhavingspersoneel dat vooruitgang wenst te boeken op hun gebied, evenals voor correcties, reclassering en voorwaardelijke functionarissen; griffiers; en andere beleidsmakers die zich bezighouden met vraagstukken van openbaar beleid, sociaal onderzoek en rechtspraak in de publieke sfeer.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de sociologie van de Grand Canyon University met een nadruk op het onderwijs bereidt studenten voor om in de 2-jarige of 4-jarige instelling voor ... [+]

Grand Canyon University Master of Science in de sociologie met een nadruk op het onderwijs Bereidt studenten voor om in de 2-jarige of 4-jarige instelling voorgraadse cursussen te leren in zowel grond- als online-modaliteiten.

Balancerende sociologische inhoud met pedagogiek en klaslokaaltechnieken biedt dit unieke programma een weg om geavanceerde training op het gebied van de sociologie te behalen en tegemoet te komen aan de eisen voor voortdurende professionele ontwikkeling. Afgestudeerden van dit programma kunnen voldoen aan de afgestudeerde opleidingskenmerken die nodig zijn voor onderwijskansen op post-secundair niveau.

Min. Onderwijs

Bachelordiploma

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science in de geestelijke gezondheid en het welzijn van de Grand Canyon University met een nadruk op de opleiding van Christian Ministry ... [+]

Grand Canyon University Master of Science in de geestelijke gezondheid en het welzijn van de Grand Canyon University met een nadruk op de opleiding van Christian Ministry biedt een basis in bijbelse kennis en theologische wijsheid voor studenten die een dienst in de geestelijke gezondheid willen nastreven en dienen als een op wellness gerichte christelijke werker.

Je zult een dieper begrip van het evangelie ontwikkelen om relevante kwesties vanuit een christelijk perspectief te bespreken. De verkenning van spirituele gezondheid, groei, karakterontwikkeling en menselijke natuurgebieden zullen je voorzien van de kennis in het leven en in de praktijk om mensen te helpen die steun en aanmoediging zoeken binnen een christelijk kader. Deze christelijke bediening leidt niet tot licentiegeld.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Master of Science in Leadership-programma van Grand Canyon University biedt studenten de vaardigheden om zich professioneel te ontwikkelen en zelf ... [+]

Grand Canyon University Master of Science in Leadership-programma van Grand Canyon University biedt studenten de vaardigheden om zich professioneel te ontwikkelen en zelfvertrouwen te krijgen in hun eigen leiderschapsstijl. Studenten leren een conceptuele basis te integreren voor een uitvoerende leiderschapsrol die de nadruk legt op de onmiddellijke toepassing van ethische en praktische leiderschapsvaardigheden en het vermogen om beslissingen te nemen, te communiceren en te beïnvloeden met behulp van kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die gebaseerd zijn op theorie en Onderzoek. Het programma legt de nadruk op het aangaan en onderhouden van relaties op basis van intrapersoonlijke en interpersoonlijke communicatievaardigheden om diverse en wereldwijde organisaties te leiden.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Leadership and Entrepreneurship is ontworpen om ondernemers, ondernemers en ondernemers kennis en vaardigheden te bieden om een ​​onderneming te r ... [+]

De Master of Science in Leadership and Entrepreneurship is ontworpen om ondernemers, ondernemers en ondernemers kennis en vaardigheden te bieden om een ​​onderneming te richten op organische groei door middel van innovatie, de commercialisering van resulterende innovatie en de daaropvolgende verkoop en marketing van producten en diensten. ontwikkelde.

Er wordt een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot innovatie, marketing en verkoop verkend en de bewezen principes van dienend leiderschap en op waarden gebaseerd management worden door het hele programma heen gegoten om afgestudeerden voor te bereiden om een ​​ondernemersgeest binnen hun organisaties te ontwikkelen en te koesteren. Studenten bespreken de formulering en uitvoering van groeistrategieën binnen organisaties en hoe ze concurrerend kunnen blijven op een wereldwijde markt.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Psychology met de nadruk in Organisatiepsychologie is een programma dat is ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische b ... [+]

De Master of Science in Psychology met de nadruk in Organisatiepsychologie is een programma dat is ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van kritisch denken en leiderschapskwaliteiten. Afgestudeerden met deze kenmerken kunnen van invloed zijn op bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het maken van hun werkomgeving, waarin individuen kunnen gedijen en bijdragen aan de doelen van de organisatie.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de psychologie met een nadruk in de forensische psychologie is een programma ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische ... [+]

De Master of Science in de psychologie met een nadruk in de forensische psychologie is een programma ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen. Het programma biedt een uitgebreide, rigoureuze en analytische studie van de misdaad en de reacties van de samenleving daarop. De nadruk ligt op de toepassing van theorie en onderzoeksmethoden bij de ontwikkeling van initiatieven, beleid en praktijk. Studenten ontwikkelen een sterk begrip en ontwikkeling van de strafrechtsethiek, kwesties van diversiteit, kritisch denken, analytische en leiderschapsvaardigheden.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op gezondheidspsychologie is een programma ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische blo ... [+]

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op gezondheidspsychologie is een programma ontworpen voor personen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen. De master's degree met een nadruk in gezondheidspsychologie richt zich op psychologische, biologische en sociale factoren die van invloed zijn op gezondheid en ziekte. Studenten die een masteropleiding volgen met de nadruk in gezondheidspsychologie, helpen individuen of groepen bij het voorkomen van ziekte en het bevorderen van gezond gedrag.

Theorie en onderzoekspraktijken zullen worden gepresenteerd om afgestudeerden voor te bereiden om de veranderende gezondheid onder verschillende gemeenschappen te leiden en beïnvloeden. Verkenning tussen het lichaam en de geest zal worden onderzocht, zodat interventies kunnen worden gepresenteerd die positieve verandering zullen inspireren. Stress, voeding, complementaire en alternatieve medische benaderingen, eetstoornissen, medische therapietrouw en pijnbestrijding zijn onderwerpen van belang, die zullen worden onderzocht met betrekking tot hoe ze gezondheid en ziekte beïnvloeden. Afgestudeerden zijn bereid om onderzoek te doen en te werken in verschillende omgevingen, waaronder ziekenhuizen, universiteiten, particuliere bedrijven, overheidsinstellingen, privé-instellingen en gezondheidszorgklinieken.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op LifeCoaching is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling o ... [+]

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op LifeCoaching is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen.

Life Coaching is een opkomend veld dat gebieden van sociologie, psychologie en counseling omvat en integreert. Studenten die een Master's degree in Psychologie volgen met de nadruk op Life Coaching, zullen de vaardigheden leren die nodig zijn om anderen te helpen veranderingen in hun leven mogelijk te maken en omvatten technieken en strategieën met betrekking tot het helpen van anderen om hun persoonlijk en professioneel potentieel te vervullen. Werkgelegenheidsperspectieven op dit gebied zijn onder meer werken met een reeks uiteenlopende individuen, groepen en professionele organisaties. Een bedrijf opbouwen, middelen gebruiken om carrières te veranderen, leren balans te creëren en te ondersteunen in je leven, en groeien en de motivatieniveaus verhogen, zijn slechts enkele van de thema's die een afgestudeerde uit dit programma zal beheersen. Belangrijke onderwerpen in dit vakgebied zijn geavanceerde rapportage- en communicatiestrategieën, het identificeren van onaangepaste cognities, het verkennen van theorieën en modellen van effectief leiderschap, interview- en observatietechnieken en data-analyse. Het programma bereidt afgestudeerden voor op een niet-gelicenseerde, helpende professional na voltooiing van het programma.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op Human Factors Psychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blo ... [+]

De Master of Science in de psychologie met een nadruk op Human Factors Psychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen.

Menselijke factoren Psychologie is het samensmelten van de gebieden psychologie en engineering. Het is de wetenschappelijke discipline die zich bezighoudt met het begrijpen van interacties tussen mensen en andere elementen van een systeem. Dit beroep past onderzoek, theorie, principes, gegevens en andere methoden toe om te ontwerpen om de algehele systeemprestaties te optimaliseren. Dit veld streeft ernaar om technologie eenvoudiger en veiliger te maken voor mensen om het dagelijks leven te gebruiken en te verbeteren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Psychology met de nadruk in General Psychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling ... [+]

De Master of Science in Psychology met de nadruk in General Psychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van kritisch denken en leiderschapskwaliteiten. Afgestudeerden met deze kenmerken hebben invloed op hen om hen heen door middel van leiderschap, actie-onderzoek en de introductie van programmatische veranderingen in de gemeenschap, ongeacht of ze handelen vanuit het perspectief van leraren, beoefenaars of onderzoekers.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Master of Science in de verslavingszorg. Naarmate de samenleving meer begrijpt over verslaving, zoeken meer mensen naar behandeling en worden meer drugsdelinquenten naar ... [+]

Master of Science in de verslavingszorg. Naarmate de samenleving meer begrijpt over verslaving, zoeken meer mensen naar behandeling en worden meer drugsdelinquenten naar behandelingsprogramma's gestuurd in plaats van naar de gevangenis.

Als gevolg hiervan zal de vraag naar verslavingsadviseurs naar verwachting in 2018 sneller toenemen dan de vraag naar de meeste andere bezigheden. Deze vervolgopleiding is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die een carrière als adviseur verslavingszorg willen voortzetten. Het programma bereidt studenten voor op de behandeling van verslaving en afhankelijkheidsstoornissen. Cursussen bieden een uitgebreid overzicht van counseling theorieën, groepstherapie, sociale en culturele kwesties, psychofarmacologie, familieproblemen en meer. Daarnaast biedt een begeleide stage 150 contacturen voor studenten om hun adviesvaardigheden te ontwikkelen. In veel landen is een masterdiploma vereist voor het hoogste niveau van licenties of certificering. Afgestudeerden van dit programma zijn voorbereid op het voldoen aan de academische vereisten voor licentiestatus in Arizona als zowel een gelicentieerde medewerker voor counseling van medeverantwoordelijkheid voor medegebruik (LASAC) en een gelicentieerde raadsman voor onafhankelijk drugsmisbruik (LISAC). Bovendien zullen afgestudeerden van het programma van de meeste andere staten academisch voorbereid zijn om het proces van certificering en licentieverlening in hun thuisstaat te starten. Licenties en certificatie-eisen kunnen van staat tot staat verschillen. Het is de verantwoordelijkheid van de student om de vereisten in hun staat te controleren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in de psychologie met een nadruk in GeroPsychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling ... [+]

De Master of Science in de psychologie met een nadruk in GeroPsychology is een programma ontworpen voor mensen die promotie en / of voortdurende academische blootstelling op het gebied van psychologie wensen.

Geropsychologie is een gespecialiseerd veld in de psychologie gericht op psychologische en neurologische aspecten van veroudering. Studenten die een masteropleiding volgen met de nadruk op geropsychologie zullen theorie en onderzoekspraktijken toepassen om psychologische zorg aan ouderen te leiden en beïnvloeden.

Verkenning tussen het lichaam en de geest zal worden onderzocht, zodat interventies kunnen worden gepresenteerd, die positieve verandering zullen inspireren. Onderwerpen van aandacht zijn onder meer het helpen van ouder wordende volwassenen om te gaan met angst, depressie en fysieke tekortkomingen in verband met het proces van veroudering. Afgestudeerden zullen bereid zijn om onderzoek te doen naar ziekten die verband houden met veroudering, zoals dementie.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media