Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Grambling State University combineert de academische sterke punten van een grote universiteit met de voordelen van een kleine universiteit, een combinatie die het mogelijk maakt onze studenten om te groeien en te leren in een serene en positieve omgeving. Wij bieden meer dan 800 cursussen en 68 opleidingen in de vijf hogescholen, waaronder een honours college, twee professionele scholen, een graduate school, en een divisie van Permanente Vorming. Nationale en lokale werkgevers werven afgestudeerden van uitstekende verpleging Grambling's, informatica, lerarenopleiding, en andere programma's.

Naast het feit dat een van het land de top producenten van Afro-Amerikaanse afgestudeerden en de top producent van Computer Information Science gradiënten in Louisiana, Grambling is de thuisbasis van de internationaal bekende Tiger Marching Band en de "winningest" coach in college football, de legendarische voetbal coach Eddie Robinson, Sr., wiens ambtstermijn wordt herdacht in een campus museum, gefinancierd en geëxploiteerd door de staat Louisiana. Doordrenkt van geschiedenis, met een lange traditie van uitmuntendheid, Grambling State University blijft de waarde en het belang van elke student, geïllustreerd door ons motto benadrukken: Waar iedereen Iemand.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Grambling State University

De Vakgroep Onderwijskunde Leiderschap is gewijd aan het ondersteunen en bevorderen van de missie en doelen van de universiteit, en te dien einde, haar ... [+]

De Vakgroep Onderwijskunde Leiderschap is gewijd aan het ondersteunen en bevorderen van de missie en doelen van de universiteit, en te dien einde, haar primaire doel is om competente, professionele medewerkers voor te bereiden op de werkgelegenheid in de scholen, consultancy, postsecondary educatieve instellingen, het bedrijfsleven, de industrie, en overheidsinstellingen.

De doeleinden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Het voorbereiden van professionals op het gebied van de ontwikkelingsbiologie onderwijs voor het onderwijs en leidinggevende functies in de hogescholen / universiteiten, het bedrijfsleven, de overheid, het bedrijfsleven en de menselijke service-instellingen. Het voorbereiden van professionals voor rollen in basisscholen, middelbare en middelbare school-instellingen. Het geven van instructie in het onderwijs administratie en begeleiding voor studenten op zoek naar certificering in opdrachtgeverschap en educatieve begeleiding Graden Aangeboden ... [-]
Verenigde Staten Grambling
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands