Graceland University - Independence Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Graceland University is een gemeenschap die zich toelegt op uitzonderlijk hoger onderwijs

We zijn geworteld in de vrije kunsten en toegewijd aan het voorzien in de progressieve academische behoeften van de 21e-eeuwse student.

Graceland University, opgericht in 1895 en gesponsord door de Gemeenschap van Christus, is meer dan alleen een school. Het is een gemeenschap van gepassioneerde, zorgzame en toegewijde individuen die hun relaties met studenten voorop stellen. Het actieve Graceland-alumninetwerk reikt veel verder dan de studententijd op de campus.

locaties

Lamoni Campus: de belangrijkste wooncampus bevindt zich in Lamoni, Iowa, ongeveer een uur ten zuiden van Des Moines. Het is een prachtige, gastvrije campus die 170 hectare beslaat in de glooiende heuvels van Zuid-Iowa. Ons sportcomplex beschikt over een kunstgras voetbalveld, een buitenbaan van Olympische kwaliteit en een best-in-the-conference voetbalcomplex. Het Helene Center for the Visual Arts is jaloers op andere scholen en de Resch Science and Technology Hall biedt uitstekende faciliteiten en apparatuur van industriestandaard. Ons regionale centrum voor podiumkunsten, het Shaw Center, beschikt over een auditorium met 500 zitplaatsen, een recitalhal met 100 zitplaatsen, een volledig aanpasbare black box-theater, een prachtige nieuwe lobby en atrium en een prachtig amfitheater in de buitenlucht. Achtenveertig studentenappartementen werden in het najaar van 2011 geopend aan de rand van de campus en de onlangs gerenoveerde en uitgebreide Newcom Student Union beschikt over een speciale speelkamer, een computerlab en een uitgebreide vergaderruimte voor studenten.

Independence Campus: Onze Independence Campus bevindt zich in Independence, Missouri, en is de thuisbasis van Graceland's School of Nursing en Community of Christ Seminary. De online programma's van Graceland worden beheerd op het IC, dat in 1969 werd geopend. De studentvriendelijke, 55.000 vierkante meter grote faciliteit is uitgerust met de allernieuwste leermiddelen en bronnen, waaronder een uitgebreid draadloos netwerk, een verpleegvaardigheidslaboratorium uitgerust met camera's om op te nemen en afspeeldemonstraties en een bekroonde verpleegbibliotheek. De IC biedt ook lerarenopleidingen en zakelijke programma's.

Online programma's: Graceland is een pionier op het gebied van afstandsonderwijs met tientallen jaren ervaring in het bieden van uitzonderlijk onderwijs in het comfort van de huizen van studenten. In 2000 stapte Graceland over naar een puur online bezorgmethode voor verschillende programma's: een Master of Science in Nursing, een RN naar BSN, een RN naar MSN 'bridge', een Bachelor of Arts in Health Care Management en een Doctor of Nursing Practice.

Professor lecturing at the front of a class

Visie, missie, waarden

Graceland University leidt studenten op voor gevorderde studie, voor productieve carrières en voor een rijk leven. Het studentenlichaam is een gerichte, maar toch diverse groep met personen van verschillende leeftijden, achtergronden en nationale afkomst die een toewijding aan leren delen. Het curriculum, stevig verankerd in de traditie van de vrije kunsten en versterkt door carrière-georiënteerde praktische ervaringen, bevestigt verschillende leerstijlen en bereidt studenten voor om competente professionals te worden. De hooggekwalificeerde faculteit blinkt uit in lesgeven en houdt zich bezig met wetenschappelijke, creatieve en professionele activiteiten. Samen met de administratie en het personeel geven ze veel om studenten.

Graceland biedt een leeromgeving voor zowel de residentiële als de niet-residentiële student die persoonlijke groei bevordert. Het uitdagende academische programma benadrukt de vreugde van levenslang leren, de strengheid van intellectuele discipline en de relatie van beide tot een bevredigend professioneel en persoonlijk leven. De omvang ervan zorgt voor oprechte bezorgdheid voor het individu en biedt tegelijkertijd gemeenschap en een gevoel van verbondenheid. Voor de residentiële student biedt het rijke co-curriculaire programma van belangengroepen, atletiek, studentenregering, residentieel leven en vrijetijdsactiviteiten de mogelijkheid om interpersoonlijke vaardigheden, relaties, creativiteit en leiderschap te ontwikkelen.

Gebaseerd op de christelijke waarden van menselijke waardigheid, wederzijds respect en sociale verantwoordelijkheid, verwelkomt Graceland personen van alle religies. Het ondersteunt actief de raad van zijn denominatie, Gemeenschap van Christus, om 'leren te zoeken, zelfs door studie, en ook door geloof', en biedt inderdaad een tastbare uitdrukking van de toewijding van de kerk aan open en vrij streven naar kennis door middel van hoger onderwijs.

Graceland bevordert kansen, gerechtigheid en wereldvrede door praktische en visionaire actie.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Visie

Graceland University wordt een erkende onderwijsleider, die mensen inspireert en empowerment voor transformationele service en leiderschap.

Missie

Graceland creëert leergemeenschappen waar studenten hun potentieel voor een zinvol en productief leven ontwikkelen.

waarden

Graceland hecht waarde aan leren, heelheid en gemeenschap. Graceland moedigt de ontwikkeling van deze waarden aan voor de verrijking van levens en de verbetering van de wereld.

Aan het leren

Wij geloven in het levenslange proces van open en vrij streven naar waarheid.

Heelheid

Wij zijn van mening dat de ontwikkeling van de intellectuele, fysieke, sociale en spirituele dimensies van alle personen noodzakelijk is voor een gezond en bevredigend leven.

Gemeenschap

We waarderen en verwelkomen diversiteit en, als een door de Gemeenschap van Christus gesponsorde instelling, geloven in de inherente waarde van alle personen die tot uitdrukking komen in relaties die zijn gebouwd op de basis van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Locaties

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, Verenigde Staten

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden