Gordon College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs is transformatie. Bij Gordon nemen we het persoonlijk. Het is ons voorrecht, niet alleen onze verantwoordelijkheid, om unieke academische, co-curriculaire en relationele mijlpalen te creëren in het leven van onze studenten.

De Gordon-ervaring creëert een context voor verworven kennis, biedt mogelijkheden om geleerde toe te passen en verfijnt een breder doel - een roeping of roeping in het leven van elke student.

Gordon College streeft naar het afronden van mannen en vrouwen, onderscheiden door intellectuele volwassenheid en christelijk karakter, toegewijd aan het leven van dienstbaarheid en voorbereid op leiderschap wereldwijd.

Onze missie: tijdloos en tijdloos

Als een opzettelijke christelijke gemeenschap, bedient Gordon studenten met een breed scala aan achtergronden die de brede evangelische identiteit van het College omarmen en verlangen naar een ervaring die een uitzonderlijk vrijzinnig kunstonderwijs combineert met een goed geïnformeerd christelijk geloof. We blijven streven naar integratie van geloof en leren, een erfenis die ooit door veel instellingen werd omarmd, zoals onze buurman in Boston, Harvard University - de eerste instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten.

Gordon blijft zich ook inzetten voor de kracht van een vrijzinnig kunsteducatie om de meest gezochte eigenschappen van werkgevers aan te scherpen: het vermogen om holistisch te denken, analytisch te redeneren, overtuigend te communiceren en - nog belangrijker - om moreel te handelen.

Onze primaire verantwoordelijkheid is om studenten voor te bereiden op de lange termijn, om ze geestelijk, intellectueel, relationeel en professioneel klaar te maken voor een leven van groei - van de eerste baan buiten de universiteit en daarbuiten, in velden die nog niet bestaan. In een tijd waarin personen in de loop van een carrière waarschijnlijk van beroep (niet alleen werkgevers) zullen veranderen, biedt een sterk liberaal kunstonderwijs flexibiliteit en behendigheid.

Onze missie is de basis van alles wat we doen, omdat we de volgende generatie inspireren naar trouw leiderschap voor het algemeen welzijn.

Gordon College is een van de belangrijkste christelijke colleges van het land en ligt net ten noorden van Boston. Wij bieden studenten buitengewone toegang tot toonaangevende mogelijkheden voor intellectuele, professionele en leiderschapsontwikkeling om de steeds complexere uitdagingen van een wereldwijde samenleving aan te pakken. Gordon onderscheidt zich van andere uitstekende instituten in New England door een uitzonderlijke opleiding te combineren met een goed geïnformeerd christelijk geloof.

accreditatie

Gordon College is geaccrediteerd door de volgende organisaties, als erkenning voor de uitmuntendheid van onze programma's na een grondige beoordeling:

 • NEASC: New England Association of Schools and Colleges
 • NASM: National Association of Schools of Music
 • CSWE: Council on Social Work Education
 • Department of Education of the Commonwealth of Massachusetts

voorkeuren

 • CCCU: Council of Christian Colleges and Universities
 • CCC: Christian College Consortium
 • De Annapolis Group
 • CIC: Council of Independent Colleges
 • NAICU: nationale vereniging van onafhankelijke hogescholen en universiteiten
 • AICUM: Vereniging van onafhankelijke hogescholen en universiteiten van Massachusetts
 • NECCUM: Northeast Consortium of Colleges and Universities of Massachusetts
 • National Collegiate Athletics Association (Division III)

Studentenleven

Het hart van Gordon is onze robuuste studentengemeenschap - wonen, leren, dienen en groeien naast elkaar. We willen er zeker van zijn dat je gedijt in elk aspect van je Gordon-ervaring, en dat je dat doet in het gezelschap van goede vrienden en een zorgzame staf. Hier heb je kansen om je medestudenten te leiden, een verschil lokaal en wereldwijd te maken, je geloof te verdiepen en je horizon te verbreden.

Locaties

Wenham

Address
Gordon College, 255 Grapevine Road,
01984 Wenham, Massachusetts, Verenigde Staten