Golden Gate University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor het tweede achtereenvolgende jaar rangschikt Washington Monthly de # 1 School for Adult Learners van de Golden Gate University America in haar jaarlijkse College Guide and Rankings.

OPLEIDING VAN PROFESSIONALS SINDS 1901

Al meer dan 110 jaar helpt Golden Gate University (GGU), zonder winstbejag, studenten hun professionele doelen te bereiken door het aanbieden van niet-gegradueerde en graduate opleidingen in Accounting, Law, Taxation, Business en aanverwante gebieden.

GGU is de vierde oudste particuliere non-profituniversiteit van Californië, met 3.000 studenten en meer dan 68.000 alumni. De campus van de universiteit bevindt zich in het centrum van San Francisco. Naast de avond- en weekendlessen worden de meeste cursussen en graden volledig online aangeboden.

MISSIE

Golden Gate University bereidt mensen voor op het leiden en dienen door het aanbieden van hoogwaardige, op de praktijk gebaseerde educatieve programma's in Accounting, Law, Taxation, Business en aanverwante beroepen - als een non-profit instelling - in een innovatieve en uitdagende leeromgeving die de professionele ethiek omarmt en diversiteit.

GESCHIEDENIS

Golden Gate University zijn oorsprong in een avondlezingenreeks die werd gestart door de YMCA in San Francisco tijdens de Californische goudkoorts in de vroege jaren 1850. Zelfs toen richtten lezingen zich op praktische zaken van de dag, zoals goudonderzoek en Engels. Het eerste studieprogramma van de universiteit begon in 1901, met de vorming van de eerste avondschool van Californië. Door 's nachts klassen aan te bieden, stelde Golden Gate juridische onderzoeken ter beschikking aan de gewone persoon. Vier studenten bestonden uit de eerste afstudeerklas van de rechtsschool. Tegenwoordig blijft Golden Gate University een pionier op het gebied van volwasseneneducatie in zaken en management, boekhouding, belastingen en wetgeving. Zoals altijd legt de GGU de nadruk op hands-on leren, gegeven door professionals die in het veld oefenen.

Locaties

San Francisco

Golden Gate University

Address
536 Mission Street
San Francisco, CA 94105

94105-2968 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415-442-7800