Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het oplossen van problemen die ertoe doen

Het Robinson College of Business is een community van studenten, docenten en professionals die gespecialiseerd zijn in het ontdekken van inzichten die slimmere zakelijke beslissingen nemen.

Met een rijke geschiedenis in de stad bevindt het Robinson College zich in het centrum van Atlanta, is het een leider met lokale en wereldwijde zakenpartners en ondersteunt het een alumni-netwerk van meer dan 60.000 mensen dat ver reikt - van kleine bedrijven tot internationale bedrijven . We hebben sterke connecties over de hele wereld - en we zorgen ervoor dat onze studenten dat ook doen.

Onze programma's zijn ontwikkeld om studenten buiten het klaslokaal te duwen en ervaringen aan te bieden die de kloof tussen bedrijfsopleidingen en het bedrijfsleven overbruggen. Onze internationaal erkende faculteit zijn niet alleen experts in hun vakgebied maar ook productieve auteurs, gerenommeerde onderzoekers en bekroonde leiders.

Robinson-studenten vallen op

U zult zien dat onze studenten dienen als adviseurs voor lokale bedrijven en bedrijfsplannen, marktonderzoek en productevaluaties leveren. Ze werken zij aan zij met zakelijke partners om echte big data-problemen op te lossen en bieden degelijke oplossingen. Onze studenten reizen de wereld rond en leren over bedrijven die wereldwijd actief zijn. Ze strijden om een topranking in het geval van competities, hackathons en uitdagingen op het gebied van ondernemerschap. Onze afgestudeerden landen topposities, verdienen raises en naam te maken voor zichzelf en het Robinson College.

Kom dichter bij zaken

  • Financial Leadership Symposia. Het halfjaarlijkse Financial Leadership Symposium bestaat uit panels van C-suite executives, ondernemers en financiële professionals die studenten blootstellen aan de beste bedrijfspraktijken, opkomende trends en de toekomst van het bedrijfsleven. Gemodereerd door onze Executive in Residence, een C -suite uitvoerend in twee Fortune 500-bedrijven en in een private equity-turnaround, zijn eerdere onderwerpen van de Symposia onder meer M
  • Mentorprogramma. Studenten kunnen een executive mentor ontvangen voor loopbaanadvies en zakelijke contacten. Mentors zijn onder meer C-suite executives bij bedrijven zoals Georgia Pacific , Turner Broadcasting , BlueLynx , Churches Chicken , Printpack en Oglethorpe Power .
  • Financial Leadership Network. Het Financial Leadership Network (FLN), verbonden aan het Department of Finance, biedt studenten toegang tot toonaangevende bedrijven in Atlanta, zoals Equifax, Mohawk Industries , Intercontinental Hotel Group , Georgia Pacific , Westrock , Mueller Water Products , PrimeRevenue, en Alvarez
  • Financial Leader of the Year (FLY) Awards. De afdeling Finance sponsort de FLY Awards , een jaarlijks evenement dat excellente leiders in de financiële gemeenschap erkent en helpt studenten te verbinden met 'movers and shakers' in Atlanta Finance.
  • Financial Leadership Course. Onder leiding van onze Executive in Residence richt de Financial Leadership Course zich op ontwikkeling van loopbaan en menselijk kapitaal door middel van mentoring, testen van loopbaanbeoordelingen en interactie met uitvoerende sprekers.

Advancing Vision 2020

Advancing Vision 2020 is Robinson's 5-jarig strategisch plan dat investeringen in faculteethuren oproept, het aantal meeslepende en ervaringsgerichte leermogelijkheden voor studenten vergroot, diepere samenwerkingsverbanden tussen het college en bedrijfspartners, verbeterde faciliteiten en technologie bouwt, met financiering om vandaan te komen bestaande middelen en nieuwe inkomsten. Het plan werd goedgekeurd op de Robinson Fall Faculty Meeting 2015 op 18 november 2015.

Visie

Niemand komt dichter bij zaken dan Robinson.

In het hart van Atlanta, omringd door Fortune 500-bedrijven en startups van ondernemers, bevordert het Robinson College of Business diepe en langdurige zakelijke relaties die onze onderzoeks-, onderwijs- en servicemissies verkorten om onze ontwikkeling van de volgende generatie leiders te vergemakkelijken . We kweken toekomstig talent door middel van opleidingen, terwijl we voortdurend studenten verbinden met het bedrijfsleven en de maatschappij, en we ondersteunen huidige leiders door middel van executive education, evenals samenwerkingsverbanden en gesponsord onderzoek. Dit stelt ons in staat om dichter bij de business te staan, om marktuitdagingen beter te begrijpen en om samen met de business effectiever samen te werken en oplossingen te ontwikkelen.

Drie doelen zijn nodig om deze visie in 2020 te bereiken:

  1. Stel studenten in staat om de kansen van de technologische revolutie te grijpen
  2. Bevorder de onderzoeksomgeving die nodig is om inzichtelijke bedrijfsleiders te produceren
  3. Leid een doelgerichte gemeenschap

Missie

Zorg ervoor dat er een divers studenteninstituut is dat klaar is om waarde te leveren in bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

We bereiken dit door geleerden en praktijkmensen in dienst te nemen die ons meer inzicht geven in hoe individuen, organisaties en markten het sociale welzijn het meest effectief verbeteren. We delen deze kennis met onze collega's en huidige en toekomstige bedrijfsleiders om hun potentieel om individuen, families, gemeenschappen en de wereldmaatschappij te beïnvloeden, te maximaliseren.

Kernwaarden

Vier waarden definiëren ons en begeleiden onze uitkomsten.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Openheid

Rigor en relevantie.

Samenwerking.

De kracht van markten.

We zijn openlijk toegewijd aan het zoeken naar creatieve ideeën en manieren om te bereiken wat anderen beweren dat niet mogelijk is. We zijn voorstander van huidige en toekomstige leiders met alle achtergronden.

We produceren rigoureus en relevant onderzoek dat de academische wereld stimuleert en stelt ons in staat om educatieve ervaringen te bieden die huidige en toekomstige bedrijfsleiders inspireren om de bedrijfspraktijken te bevorderen, te vernieuwen en te transformeren.

We creëren en waarderen samenwerkingsverbanden waarmee we academische kennis, technieken en methoden kunnen vertalen in betere bedrijfspraktijken. Bedrijfsproblemen zonder bewezen aanpak creëren een afgeleide vraag naar nieuw wetenschappelijk onderzoek en mogelijkheden om waarde te coproduceren. Het cultiveren van samenwerkingsrelaties is de sleutel tot het creëren van deze virtueuze cirkel.

Wij geloven dat een marktgericht systeem de groei van individuele waardigheid, vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid het best bevordert en ondersteunt en het meest efficiënte middel is om het leven van mensen te verrijken. We waarderen het dat huidige en toekomstige organisatieleiders, op een ethische en verantwoorde manier, zowel de markt als de maatschappelijke context waarin zij opereren betrekken om waarde op de lange termijn te creëren.

Locaties

Atlanta

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Atlanta, Georgië, Verenigde Staten