Georgia Central University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VISIE

De visie van GCU is om God te verheerlijken door studenten toe te rusten die Gods Woord zullen verkondigen, om het lichaam van Christus op te bouwen door middel van onderwijs, en om Gods koninkrijk te bevorderen door de wereld uit te reiken. GCU streeft naar een passend evenwicht tussen opleiding voor academici en professionaliteit.

ONZE MISSIE

De missie van GCU is om gekwalificeerde studenten op te leiden tot wereldleiders met Bijbelse principes, en hen uit te rusten met competente kennis, vaardigheden en christelijk wereldbeeld om de kerk, gemeenschappen, samenlevingen, de natie en de wereld te dienen door middel van uitstekend christelijk hoger onderwijs. GCU komt tegemoet aan haar toewijding om te voldoen aan de onderwijsbehoeften van de multi-etnische studentenorganisatie met verschillende sociaaleconomische achtergronden.

BIJBELSE STICHTINGSVERKLARING

Georgia Central University (GCU) is een Christusgecentreerde instelling voor hoger onderwijs die onwankelbaar gelooft dat de volgende leerstellige uitspraken fundamenteel zijn voor de educatieve en spirituele groei van elke GCU trstee, faculteit, student en personeelslid:

Locaties

Atlanta

Address
Peachtree Industrial Boulevard,6789
30360 Atlanta, Georgië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden