George Mason University Volgenau School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Volgenau School of Engineering werd in 1985 opgericht als de School of Information Technology and Engineering van de George Mason University. Tegenwoordig heeft deze grote, multidisciplinaire school zowel op het gebied van informatietechnologie als engineering een dubbele prioriteit. Door les te geven, onderzoek te doen en te oefenen, probeert Mason Engineering studenten af te studeren die initiatief nemen, een stap verder gaan en de planeet beter verlaten dan ze hem aantroffen.

De missie van de Volgenau School of Engineering is om een transformatieve leerervaring te bieden die visionaire rentmeesters van de samenleving oplevert die bereid zijn oplossingen te ontdekken voor complexe mondiale uitdagingen en de wereld veiliger, schoner en welvarender te maken.

Onze faculteit bestaat uit betrokken docenten die impactvol onderzoek leiden op het gebied van duurzaamheid, big data, cybersecurity, robotica en kunstmatige intelligentie, en gezondheidszorg. Deze bestaande en opkomende expertisegebieden overspannen departementale en disciplinaire grenzen en leggen de diepte en breedte vast van onze faculteit en de wetenschappelijke activiteit van onze studenten.

Locaties

Manassas

Address
Innovation Drive,9485
20110 Manassas, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden