Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

Gannon is een katholieke, Diocesane universiteit gewijd aan excellentie in onderwijs, wetenschap en service. Onze docenten en personeel voor te bereiden studenten tot wereldburgers worden door middel van programma's gegrond in de liberal arts and sciences en professionele specialisaties. Geïnspireerd door de katholieke intellectuele traditie, bieden wij een uitgebreide, waarden centraal leerervaring dat geloof, leiderschap, betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid benadrukt.

Gannon's Great Location

Wij zijn gevestigd in de vierde grootste stad van Pennsylvania en een van de drukste havens op de Grote Meren. urban campus Gannon's, in het midden van het centrum van Erie, op twee uur rijden van Cleveland, Buffalo, en Pittsburgh. Onze unieke locatie en faciliteiten creëren een bijzondere sfeer bevorderlijk is voor het leren, wetenschap, onderzoek, dienstverlening en persoonlijke groei.

Geschiedenis van Gannon University

Gannon College of Arts and Sciences, opgericht als Cathedral College onder de 1925 handvest van Villa Maria College, werd opgericht door de toenmalige aartsbisschop John Mark Gannon, die in 1941 kocht een van de meest elegante gebouwen in het centrum van Erie-the Strong Mansion (nu bekend als Gannon's "Old Main") - als centrale site van de huidige campus '. Omgedoopt Gannon College in 1944, kreeg het een eigen charter als een vierjarig mannen college. In 1964, werd Gannon co-educatieve en vestigde een graduate school. In 1979, het college bereikte de status van universiteit.

Een prive, katholieke, uitgebreide co-onderwijsinstelling, Gannon heeft zich ontpopt als Northwestern Pennsylvania premier katholieke universiteit en is een waardevolle gemeenschap en regionale middelen.

De sleutel tot de missie Gannon's is de persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten. Leiderschap wordt bevorderd door een reeks campus organisaties en activiteiten die de academische belangen evenals vrijwilligerswerk en maatschappelijke dienstverlening te verbeteren, en welke mogelijkheden voor de intellectuele, morele en spirituele groei.

Vandaag de dag, Gannon University is vastbesloten om voort te bouwen op de succesvolle geschiedenis van de voorbereiding van de leiders door te focussen op een dynamische toekomst van verandering en nieuwe kansen. Gannon is gericht op een totale toewijding aan academische excellentie, haar katholieke identiteit, haar toekomstige financiële groei van externe bronnen, het versterkt de ontwikkeling van het onderwijs van de faculteit en geleerdheid, haar betrokkenheid bij en dienstverlening aan de lokale en regionale gemeenschap, zijn undergraduate en graduate inschrijving en de verbetering van de technologie.

Ontdek Erie

Erie, Pennsylvania, is een stad gemaakt voor studenten. Downtown, pal naast Gannon's Campus je volop mogelijkheden voor stages en co-op banen met overheidsinstanties, lokale bedrijven en ziekenhuizen te vinden. En wanneer uw schooldag wordt gedaan, zul je veel plezier hebben, als goed. Ontdek musea, galeries, theaters en restaurants in het hart van de stad, allemaal op steenworp afstand van Gannon. Slechts enkele minuten, ontspannen op de zandstranden van Presque Isle State Park, een populaire Gannon student ontmoetingsplaats, of juichen op Erie's professioneel gelieerd hockey, honkbal en basketbal teams. Studenten vertellen ons Erie is precies de juiste grootte: Groot genoeg om tal van professionele en recreatieve mogelijkheden bieden, maar klein genoeg om gemakkelijk te plaatsen en zich veilig voelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Gannon University

De wereld van elektrische en computer engineering is een steeds veranderende één. De vooruitgang in de technologie meer dan professionele carrière van ongeveer 40 jaar va ... [+]

Programma overzicht

De wereld van elektrische en computer engineering is een steeds veranderende één. De vooruitgang in de technologie meer dan professionele carrière van ongeveer 40 jaar van een nieuwe gediplomeerde zal fenomenaal zijn. Terwijl de undergraduate cursussen legt een solide basis in de wiskunde, technische wetenschappen en geesteswetenschappen, evenals de mogelijkheid om aan te pakken en nieuwe problemen in een openhartige manier op te lossen, graduate school is de volgende stap in een leven lang leren voor zowel nieuwe afgestudeerden en ervaren werkende professionals. afdeling Electrical and Computer Engineering Gannon's biedt twee graduate programma's voor degenen die wensen om hun opleiding in geavanceerde onderwerpen voort te zetten en op de hoogte blijven van de snel veranderende technologische wereld: een Master of Science in Electrical Engineering (MSEE) diploma en een Master of Science in Embedded Software engineering (mses) graad. ... [-]

Verenigde Staten Erie USA Online
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Gannon University

De afgestudeerde programma in Mechanical Engineering is ontworpen om hogere studies te verschaffen voor de afgestudeerde ingenieur die wil blijven voorbereiding voor effe ... [+]

Programma overzicht

De afgestudeerde programma in Mechanical Engineering is ontworpen om hogere studies te verschaffen voor de afgestudeerde ingenieur die wil blijven voorbereiding voor effectieve participatie in de beroepen van werktuigbouw. Het programma biedt ook voortgezet onderwijs in geavanceerde onderwerpen voor de werkende ingenieur die de noodzaak om de hoogte blijven van de snel veranderende technologische wereld erkent. De nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van de capaciteit van de ingenieur voor zelfstudie en voortdurende professionele groei.

Wat maakt ons anders

Programma heeft een scriptie of project opties om de cursus te voltooien, de juiste richting beoordeeld door regisseur Professional Track of Work-Study optie voor studenten die academisch excelleren in het programma Persoonlijk werken met uw adviseur om een ​​track die het beste past bij uw gebieden van belang en de kracht te vinden ... [-]
Verenigde Staten Erie USA Online
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Archbishop John Mark Gannon

Gannon University
Address
Gannon University 109 University Square
16541 Erie, Pennsylvania, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 814-871-7000