The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CCAS

Wie we zijn

Bij GW's Columbian College of Arts and Sciences bloeit onderzoek, is kritisch denken endemisch, is samenwerking constant en gaat praktijktraining hand in hand met leren. Vanwege de benijdenswaardige locatie van het college in het hart van de hoofdstad van het land, begint actieve betrokkenheid in de klas en gaat door in de zalen van de overheid, de galerijen van musea, de laboratoria van NIH, NASA en DOE, de ambassades van internationale diplomaten en de achterkamers van het Smithsonian en andere eerbiedwaardige instellingen.

Het college is de intellectuele en creatieve ruggengraat van de universiteit, een plaats waar de kunsten, de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en de natuurwetenschappen samenkomen om een combinatie van ideeën en kansen te vormen. Als een leider onder de liberale kunstinstellingen van het land vanwege een innovatief curriculum dat perspectieven, analyses en communicatie benadrukt, zijn niet-gegradueerde studenten uitgerust met de competenties die nodig zijn om effectieve en verantwoordelijke burgers van de 21ste eeuw te zijn. Op professioneel en doctoraal niveau werken afgestudeerde studenten samen met een faculteit van wetenschappers, waaronder Fulbright-ontvangers, bekroonde choreografen, gepubliceerde onderzoekers en veelgeprezen auteurs om een spectrum van onderzoek te bevorderen over onderwerpen variërend van het beheersen van broeikasgasemissies tot delven in autisme oorzaken, prevalentie en behandeling.

Het succes van onze inspanningen op de 42 academische afdelingen van het College en 27 onderzoekscentra wordt het best weerspiegeld in de prestaties van onze alumni, waaronder de Amerikaanse senator en voormalig gouverneur van Virginia John Warner, internationale filmactrice Kerry Washington, en CEO en president van Tufts Medical Center Ellen Zane. Onze mensen, ons bereik en onze locatie maken van Columbian College de "go-to" -plaats voor leren en ontdekken in Washington, DC, en de wereld daarbuiten. CCAS

Welkom bij Columbian College Graduate Studies

Competitief. Verbonden. Uitgebreid.

  • 3.300 afgestudeerde studenten
  • 55 Masterdiploma's
  • 26 doctoraatsgraden
  • 18 Graduate Certificaten

Afgestudeerde programma's in GW's Columbian College of Arts and Science zijn een magneet voor topwetenschappers en een katalysator voor leren en ontdekken in een breed spectrum van kunst, geesteswetenschappen en sociale en harde wetenschap. Onze diploma's en certificaten integreren het hoogste niveau van onderwijs, van onze wereldberoemde programma's op het gebied van geschiedenis, politieke wetenschappen en openbaar beleid, tot ons baanbrekende werk in kunsttherapie, forensische wetenschappen en LGBT-gezondheidsbeleid en -praktijk. Een gevorderd diploma van een van GW's 82 Arts

Niet alleen stappen we af van de meest invloedrijke instellingen in Washington, DC, maar onze faculteits- en alumninetwerken omvatten een buitengewone verscheidenheid aan internationaal erkende leiders. Op het Columbian College krijg je de middelen om zowel intellectueel als professioneel te gedijen.

Wat weet je over George Washington? van GW Arts

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden