Frostburg State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Frostburg State University is een uitgebreide, studentgerichte instelling die zich toelegt op het bieden van kwaliteitsonderwijs dat leidt tot succes in de echte wereld. We leggen de nadruk op ervaringsleren en de individualiteit van studenten, en helpen elke student zijn of haar unieke doelen te ontdekken en te realiseren. Onze programma's bereiden toekomstige leiders voor op het aangaan van de uitdagingen van een complexe en veranderende mondiale samenleving.

FSU werkt aan regionale en landelijke ontwikkeling van de economie en het personeelsbestand. We trekken studenten uit alle provincies in Maryland, maar ook uit andere staten en andere landen. Onze programma's promoten culturele verrijking, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid in de Frostburg-gemeenschap, de regio West-Maryland en daarbuiten.

FSU is een instelling van het University System of Maryland, geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education. Het is de enige vierjarige instelling van USM ten westen van de Baltimore-Washington-corridor.

Locaties

Frostburg

Address
Braddock Road,101
21532 Frostburg, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden