Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

Tulane University, opgericht in 1834, is één van de meest gewaardeerde en selectieve onafhankelijk onderzoek universiteiten in de Verenigde Staten. Scholen en universiteiten Tulane's bieden graden in de vrije kunsten, wetenschap en techniek, architectuur, zaken, wet, maatschappelijk werk, geneeskunde, en de volksgezondheid en tropische geneeskunde.

De universiteit is een lid van de prestigieuze Vereniging van Amerikaanse universiteiten, een selecte groep van 62 toonaangevende universiteiten in de Verenigde Staten en Canada met "vooraanstaande programma van graduate en professionele onderwijs en wetenschappelijk onderzoek." Tulane is ook gerangschikt door de Carnegie Foundation voor de vooruitgang van Onderwijs als een universiteit met "zeer hoge onderzoek activiteit." Van de meer dan 4300 instellingen voor hoger onderwijs beoordeeld door de stichting, Tulane blijft in een prestigieuze categorie, dat slechts 2 procent van de universiteiten omvat land.

Gelegen in New Orleans, Tulane vindt zijn oorsprong aan het Medical College van Louisiana, de tweede oudste medische school van de Deep South, die werd opgericht in 1834. Door 1847, de Medical College maakte deel uit van de nieuw opgerichte openbare instelling, de Universiteit van Louisiana.

Tulane ontpopt als een particuliere universiteit in 1884, wanneer de openbare universiteit van Louisiana werd gereorganiseerd en genoemd ter ere van de weldoener Paul Tulane, een rijke koopman die gedoneerd meer dan $ 1 miljoen in het land, contanten en effecten "voor de bevordering en stimulering van intellectuele, morele en industriële onderwijs. "Een inwoner van Princeton, NJ, had Paul Tulane zijn fortuin gemaakt in New Orleans en zijn gave sprak zijn waardering uit voor deze zuidelijke stad aan de rivier de Mississippi. In 1886 werd de H. Sophie Newcomb Memorial College opgericht voor vrouwen, als onderdeel van de universiteit. Newcomb-Tulane College vandaag inschrijft alle studenten aan de universiteit.

Tulane verplaatst naar de huidige campus op St. Charles Avenue in 1894. De Tulane University Health Sciences Center in het centrum van New Orleans omvat de School of Medicine en de School of Public Health en Tropische Geneeskunde, terwijl de Tulane National Primate Research Center in Covington, La.

Onderzoek in vele disciplines heeft gebloeid op Tulane door de oprichting van centra zoals het Roger Thayer Stone Centrum voor Latijns-Amerikaanse Studies, het Midden-Amerikaanse Research Institute, de Tulane / Xavier Center for Bioenvironmental Research, de Murphy Institute, de Tulane Cancer Center, de Tulane Center for Gene Therapy en de Newcomb College Institute.

In het najaar van 2005, Tulane verweerde de orkaan Katrina, de natie de ergste natuurramp. Een hernieuwde Tulane voortgekomen uit de storm als een sterkere instelling gericht op een uitzonderlijke undergraduate programma aangevuld met prachtige afgestudeerd, professioneel en onderzoeksprogramma's op basis van historische sterke punten van de universiteit en de onderscheidende eigenschappen.

Programma's Tulane's zijn gevormd door de universiteit's ervaring met de orkaan Katrina, die docenten, medewerkers en studenten met een ongekende onderzoek, leren en de gemeenschap service-mogelijkheden.

De Katrina ervaring informeert ook de toekomstige richting van de instelling. In 2010, president Cowen kondigde de lancering van de "Tulane stelt" -campagne, een inspanning die de inspanningen van de universiteit om sociale innovatie te bevorderen en de volgende generatie van community-minded burgers en leiders te ontwikkelen zal bevorderen.

Feiten

Tulane University is een van de meest prestigieuze van de natie onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Opgericht in 1834 in New Orleans, Tulane biedt graden in de architectuur, het bedrijfsleven, de wet, de vrije kunsten, geneeskunde, de volksgezondheid en tropische geneeskunde, de wetenschap en techniek, en maatschappelijk werk.

Motto

Niet sibi, sed suis, vertaald als "niet voor je zelf, maar voor eigen."

Founding Dates

1834, zoals Medical College van Louisiana 1847, Medical College fuseert met de Universiteit van Louisiana 1884 Louisiana Wetgevende machtigt de Tulane Educational Fonds aan de Universiteit van Louisiana te reorganiseren als een privé-instelling en hernoem het Tulane University of Louisiana

Academic Divisies

Provost en senior vice president voor academische zaken, Michael A. Bernstein Newcomb-Tulane Universiteit, James MacLaren, decaan AB Freeman School of Business, Ira Solomon, decaan School of Architecture, Kenneth Schwartz, decaan School of Continuing Studies, Richard A. Marksbury, decaan School of Law, David D. Meyer, decaan School of Liberal Arts, Carole Haber, decaan School of Medicine, Lee Hamm, decaan en senior vice-president School of Public Health en Tropical Medicine, Pierre Buekens, decaan School of Science and Engineering, Nicholas J. Altiero, decaan School of Social Work, Ronald E. Marks, decaan

Campussen

Uptown campus Tulane omvat 110 hectare en 92 gebouwen, de huisvesting van de meerderheid van de scholen en universiteiten. De F. Edward Hebert Research Center, in de buurt van Belle Chasse, La., Biedt faciliteiten voor onderzoek in de geneeskunde en het milieu, gedrags- en computerwetenschappen. De School of Continuing Studies heeft een satelliet-campussen in Elmwood Business Park in Jefferson Parish, La., Biloxi, Miss., En in Madison, Miss. De binnenstad Health Sciences campus heeft verschillende afdelingen: School of Medicine, de School of Public Health en Tropical Medicine, Tulane Medical Center en Technology Services. De campus North Shore is de thuisbasis van de Tulane National Primate Research Center in Covington, La. De AB Freeman School of Business biedt Executive en Professional MBA programma's op de satelliet-campus in Houston, Texas.

Bibliotheken

De belangrijkste Howard-Tilton Memorial Library huizen de Latijns-Amerikaanse Library en de Maxwell Music Library. De Rudolph Matas Bibliotheek ligt in de School of Medicine. De Bijzondere Collecties Divisie Jones Hall omvat de Hogan Jazz Archief, Zuidoost Architectural Archive, University Archives, zeldzame boeken en manuscripten en de Louisiana Collection. Andere bibliotheken zijn onder architectuur, plantkunde, het bedrijfsleven, recht, wiskunde, natuurlijke historie, primaat onderzoek, ras relaties en etnische geschiedenis en vrouwenstudies.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

A. B. Freeman School of Business

Succes in het accountantsberoep is meer dan alleen de boekhouding deskundigheid. Het vereist compromisloze ethiek, analytisch denken, het bewustzijn van de culturele nuan ... [+]

Masters of Accounting

Succes in het accountantsberoep is meer dan alleen de boekhouding deskundigheid. Het vereist compromisloze ethiek, analytisch denken, het bewustzijn van de culturele nuances, en effectieve communicatie. De Tulane Masters of Accounting programma (MACCT) bereidt studenten op al deze fronten en biedt hen een voorsprong op de leiders in het accountantsberoep worden.

Kernvakken het MACCT programma's bieden academische discipline in auditing, financiële administratie, management accounting en belastingen. Flexibele structuur van het programma geeft studenten de mogelijkheid van het toevoegen van een concentratie in Finance, Energie of Belastingen en om hun cursussen te voltooien meer dan 2 of 3 semesters. Bovendien, als de student wenst, de MACCT cursusaanbod kan een student in staat om te zitten voor de CPA-examen.... [-]

Verenigde Staten New Orleans
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
A. B. Freeman School of Business

Freeman's Master of Finance (MFIN) programma is een 11-maand of 18-maanden full-time programma dat is ontworpen voor recent afgestudeerden met een beperkte of geen profes ... [+]

Masters van Financiën Programma overzicht Freeman's Master of Finance (MFIN) programma is een 11-maand of 18-maanden full-time programma dat is ontworpen voor recent afgestudeerden met een beperkte of geen professionele ervaring op zoek naar een carrière in de financiële wereld. Afgestudeerden van het programma zijn voorbereid op een carrière in een breed scala van gebieden binnen finance nastreven, waaronder: corporate finance, aandelen, vastrentende waarden, derivaten, asset management, leveraged finance, hedge fondsen, venture capital, private equity, private banking, financieel advies , overheidsfinanciën en financiële afdelingen van grote bedrijven. Het programma is gemaakt en onderwezen door Freeman Finance faculteit die internationaal worden erkend voor hun onderzoek in corporate finance en investeringen. Cursussen omvat kern cursussen in finance en accounting en de mogelijkheid om keuzevakken te nemen binnen een student gebied van belang, zoals energie, Investment Banking, Asset Management, of Real Estate. De Tulane MFIN programma biedt ook een Energy Specialisatie of Banking and Financial Services Specialisatie. Terwijl het curriculum biedt een diepgaande studie van de equity-analyse, waardering, vastrentende analytics, derivaten en risicobeheer, studenten zijn ook in staat om de technische expertise ontwikkeld in de klas door middel van deelname aan cursussen die real-world ervaring te bieden, zoals het versterken Darwin Fenner Student Managed Fonds en de Freeman Rapporten Equity Analysis programma. De Freeman Career Management Center werkt met studenten in het programma om professionele kansen te ontwikkelen. Unieke Freeman evenementen als Freeman Days in New York, Houston, Chicago en New Orleans helpen ontwikkelen studenten netwerken binnen de grotere financiële markten. Gerangschikt #... [-]
Verenigde Staten New Orleans
September 2019
Voltijd
11 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
A. B. Freeman School of Business

De tien-maand Master of Management programma is een pre-ervaring bedrijf graad ontworpen om te bouwen op uw undergraduate studies, zodat u een breder scala van loopbanen ... [+]

Masters of Management

De huidige arbeidsmarkt is hevig, en het blijft veranderen en evolueren. De tien-maand Master of Management programma is een pre-ervaring bedrijf graad ontworpen om te bouwen op uw undergraduate studies, zodat u een breder scala van loopbanen na te streven. Profiteer van de vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om zakelijke kansen te pakken, problemen te analyseren en werkbare oplossingen voor te stellen. Opvallen in de markt, en verder stuwen je carrière.

Ontdek je mogelijkheden

Ontworpen voor mensen met weinig of geen werkervaring, op zoek naar hun undergraduate graden vullen met kernactiviteiten. Studenten met alle belangrijke in aanmerking komen. Engineering of psychologie, wetenschappen of talen - als u een carrière doel, kan de Master of Management helpt u er sneller.... [-]

Verenigde Staten New Orleans
September 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
A. B. Freeman School of Business

Het curriculum is ontwikkeld door docenten die gespecialiseerd zijn in energie en door de industrie professionals die werken met onze faculteit en werven van onze student ... [+]

Masters of Management in Energy Programma overzicht De Master of Management in Energy programma (MME) is een 10 maanden full-time programma begint elk jaar in juli. Ideale kandidaten hebben stevige academische achtergrond in kwantitatieve majors zoals boekhouding, business, computer wetenschap, economie, techniek, financiën, wiskunde of wetenschappen. Het curriculum is ontwikkeld door docenten die gespecialiseerd zijn in energie en door de industrie professionals die werken met onze faculteit en werven van onze studenten. Gespecialiseerde cursussen omvatten energieboekhouding, energie data-analyse, energie economie, energie investment banking, energie modellering, energie portfolio management, energie risicomanagement, energie strategie, en de handel in energie. De energie en financiën cursussen worden gegeven in onze $ 3.000.000 dollar de handel centrum die is uitgerust met toonaangevende technologie, data bases, en de handel in software van Trading Technologies, Thompson Reuters, Morningstar, MathWorks en 1Derrick. Afgestudeerden van het programma zijn bereid om carrièremogelijkheden met energiebedrijven, banken, handel organisaties, nutsbedrijven, ISO's, financiële diensten en adviesbureaus, en regelgevende instanties na te streven. Leerplan ... [-]
Verenigde Staten New Orleans
September 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
A. B. Freeman School of Business

De Master of Business Analytics * is een 10-jarige, 36 credit-uur opleiding die u voorbereidt om grote hoeveelheden complexe gegevens te vertalen naar beheersbare informa ... [+]

Master of Business Analytics

De Master of Business Analytics * is een 10-jarige, 36 credit-uur opleiding die u voorbereidt om grote hoeveelheden complexe gegevens te vertalen naar beheersbare informatie en data-driven beslissingen te maken. Omdat het verzamelen en analyseren van data in real-time essentiële onderdelen van het bedrijfsleven wordt, is de vraag naar deze vaardigheden ontploft.

World-class faculteit bieden een strenge technische en kwantitatieve basis op basis van de praktische toepassing van business analytics. Keuzevakken in de herfst en lente semesters stellen de leerlingen in staat om het programma op maat te maken om hun carrière doelstellingen te realiseren.

... [-]
Verenigde Staten New Orleans
July 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Tulane Accounting

Tulane Energy

Finance at Tulane

Field Trip to Century Offshore Platform

Tulane MBA