Florida State University, College of Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de FSU

Een van de elite universiteiten van het land, Florida State University bewaart, breidt en verspreidt kennis in de wetenschappen, technologie, kunst, geesteswetenschappen en beroepen, terwijl het omarmen van een filosofie van leren sterk geworteld in de tradities van de vrije kunsten en kritisch denken.

De gastvrije campus van FSU is gevestigd op de oudste doorlopende site van het hoger onderwijs in Florida, in een gemeenschap die gratis onderzoek bevordert en diversiteit omarmt, samen met kampioenschapsatleten en een toplocatie in het hart van de hoofdstad van de staat.

Snelle feiten

 • Opgericht in 1851; oudste doorlopende site van het hoger onderwijs in Florida
 • Carnegie Commissie classificatie: "Doctoral Universities: Hoogste onderzoeksactiviteit"
 • 41.900 studenten uit alle provincies in Florida en 132 landen
 • Geaccepteerd eerstejaars profiel voor 2018:
  • Herfst: 4,3 gemiddelde GPA; 30 gemiddelde ACT composiet score; 1340 gemiddelde SAT-score
  • Zomer: 4.0 gemiddelde GPA; 27 gemiddelde ACT composiet score; 1250 gemiddelde GEZETEN score
 • 94% retentie voor eerstejaars; 68,4% afstudeercijfer binnen vier jaar
 • 22: 1 verhouding faculteit / student
 • 384 gebouwen op 1.633 acres; hoofdcampus in Tallahassee is 485 hectare
 • 2.360 traditionele faculteit; heeft 6 Nobelprijswinnaars opgenomen
 • 14.079 totale werknemers
 • Operationeel budget van $ 1.712.841.231
 • $ 210 miljoen aan contracten en beurzen per faculteit binnengehaald in 2016-17
 • 301 opleidingen: bachelor, master, doctoraal, specialist, professional

Over het College of Education

Het Florida State University College of Education, opgericht in 1905, is het oudste onderwijscollege in Florida en heeft al meer dan een eeuw lang voorlichting gegeven aan de besten en de heldersten. Onze geschiedenis is verstrengeld met die van Tallahassee en we zijn trots op ons erfgoed en de bijdragen die onze vooraanstaande alumni over de hele wereld hebben geleverd.

Zo storied als ons verleden is, blijven we gefocust op onze visie voor de toekomst. Elke dag werken de faculteit en studenten naar een baanbrekend werkterrein op het gebied van onderwijs. Van het implementeren van innovatieve lesmethoden tot het beïnvloeden van onderwijsbeleid en wetgeving, onze faculteit en hun onderzoek smeden de toekomst van het onderwijs.

We zijn er trots op dat we studenten uit meer dan 50 landen hebben die het 'Education College' van de FSU naar huis bellen. Studenten uit alle hoeken van de wereld zoeken het FSU College of Education om deel te nemen aan geavanceerd onderzoek, werken zij aan zij met professoren die pioniers zijn op het gebied van onderwijs, en een diploma behalen dat hen volledig voorbereidt om terug te gaan de wereld in en leidt de leiders van morgen op. Naast dat we je een opleiding van wereldklasse geven, maken we je ook deel uit van een hechte familie - met studenten die jouw passie delen om impact te maken - studenten die ervaringen met je zullen delen en een leven lang vrienden en leeftijdsgenoten worden.

FACILITIES

De innovatie en progressieve omgeving van het College of Education wordt geïllustreerd door de technologie en faciliteiten die onze studenten ter beschikking staan. Het meest opvallende is het stenen gebouw, waar klaslokalen en labruimten zijn ondergebracht die zijn uitgerust met de nieuwste technologie en multimedia-apparaten om het lesgeven en leren te verbeteren. Lees meer en maak een virtuele rondleiding: https://education.fsu.edu/about/facilities.

DE STAD VAN TALLAHASSEE

Onze mooie en charmante capitolstad biedt volop mogelijkheden voor studenten van het College of Education - van overheidsstages en wetgevingsinitiatieven tot culturele evenementen, winkelen, dineren en outdoor-activiteiten. Meer informatie: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Locaties

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Verenigde Staten