Five Towns College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw jaar op school moet "leven veranderen" enen.

Wij zijn van mening dat zij zal worden op Five Towns.

Of u van plan bent om muziek, film / video, podiumkunsten, audio, onderwijs, bedrijfsleven, muziek zaken, of massacommunicatie studeren, zul je merken dat je werkt met geïnspireerde en toegewijde docenten en met hoogbegaafde leerlingen elke dag.

Wat maakt Five Towns College onderscheidend?

Wij vinden het onze toewijding aan creativiteit, maakt niet uit welk gebied u na te streven. Als u overweegt Five Towns, moet u een van onze theatervoorstellingen of concerten en oordeel zelf het niveau van onze bekwaamheid en uniciteit zien. Neem een ​​rondleiding van onze faciliteiten en zie de MIDI, MAC en PC labs, film / video-en televisiestudio's, of de drie audio-studio's, waar muziekopnamen, films en andere artistieke werk plaatsvinden.

Internationale Beurzen

Internationale studenten toegelaten tot Five Towns College komen in aanmerking voor een internationale beurs variërend van $ 1.000 tot $ 10.000 USD per jaar te ontvangen. Deze beurzen zijn gebaseerd op talent en / of verdienste en zijn renumerable gebaseerd op de beurs criteria uiteengezet in de awards brief. Deze beurzen worden toegekend aan zowel de undergraduate en graduate niveau.

Onze Missie

Five Towns College orkestreert een levenslange achtervolging van leren die een verbintenis tot ethische, intellectuele en sociale waarden bevordert. Gewijd aan excellentie in het leren, onderwijs en wetenschap, het College viert de werelden van muziek, media, het bedrijfsleven, het onderwijs, de podiumkunsten, en de entertainment industrie. Door de integratie van strenge academische onderzoek, onderzoek en praktische ervaring, het College bereidt afgestudeerden te articuleren en fantasierijke deelnemers in onze democratische samenleving.

Five Towns College voedt in haar studenten een mondiaal perspectief door onderscheidende curricula die inhoudelijke expertise combineren met een algemene opleiding. Door het brengen van studenten en docenten samen in een creatieve gemeenschap, het College faciliteert een omgeving die zowel individualiteit en diversiteit respecteert, terwijl uitdagende studenten om hun unieke talenten te breiden naar de volle.

Locaties

New York

Five Towns College

Address
305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States
New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (631) 656-2110