Ferris State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ferris State University bereidt studenten voor op een succesvolle loopbaan, verantwoordelijk burgerschap en levenslang leren. Door zijn vele partnerschappen en zijn carrièregerichte, brede opleiding bedient Ferris onze snel veranderende wereldeconomie en samenleving.

De kernwaarden van de Ferris State University

Samenwerking: Ferris draagt bij aan de vooruitgang van de samenleving door partnerschappen op te bouwen met studenten, alumni, het bedrijfsleven en de industrie, overheidsinstanties, accrediterende instanties en de gemeenschappen die de universiteit bedient.

Diversiteit: door een campus te bieden die ondersteunend, veilig en gastvrij is, omarmt Ferris een diversiteit aan ideeën, overtuigingen en culturen.

Ethische gemeenschap: Ferris erkent de inherente waardigheid van elk lid van de universitaire gemeenschap en behandelt iedereen met respect. Onze acties worden geleid door eerlijkheid, eerlijkheid en integriteit.

Uitmuntendheid: Ferris zet zich in voor innovatie en creativiteit en streeft ernaar om bij al haar inspanningen resultaten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Leren: Ferris State University waardeert onderwijs dat carrièregericht is, theorie en praktijk in evenwicht brengt, kritisch denken ontwikkelt, de nadruk legt op actief leren en verantwoordelijkheid en het verlangen naar het levenslang nastreven van kennis bevordert.

Kansen: Ferris, met een focus op het ontwikkelen van loopbaanvaardigheden en kennis, biedt kansen voor maatschappelijke betrokkenheid, leiderschapsontwikkeling, vooruitgang en succes.

Locaties

Big Rapids

Address
South State Street,1201
49307 Big Rapids, Michigan, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden