Lees de Officiële Beschrijving

Onze eerste prioriteit is onze studenten. Onze tweede is hun toekomst.

Opgericht in 1942 door de Felician Sisters, Felician University is één van de weinige Franciscaanse universiteiten in het land, en de enige in New Jersey. We hebben opgebouwd onze reputatie met de nadruk op service en respect voor de mensheid, zoals de droom van de zalige Maria Angela Truszkowska was - de stichteres van de Zusters Felician meer dan een eeuw geleden. Zelfs vandaag de dag, streven wij ernaar om die waarden in alles wat we doen vertegenwoordigen.

Zonder twijfel, studenten zijn de hoogste prioriteit bij Felician.

Wij zorgen voor de individuele aandacht en ondersteuning om u voor te bereiden voor het leven, en succes, na het afstuderen. Meer dan alleen de kwaliteit studenten, we afstuderen waardevolle leden van de samenleving die bereid zijn op de uitdagingen van een steeds veranderende wereld over te nemen. Als co-educatieve, vrije kunsten instelling, Felician is de thuisbasis van ongeveer 2.300 undergraduate, graduate en volwassen studies studenten. Met full-time, part-time en online aanbod, kun je verwachten dat een opvang universiteit ervaring bij Felician University.

Mission Statement

Felician is een onafhankelijke co-educatieve katholieke / Franciscan University opgericht en gesponsord door de Felician Sisters een diverse bevolking van studenten op te leiden in het kader van een liberal arts traditie. Haar missie is om een ​​volledige aanvulling van leerervaringen, versterkt met een sterke academische en student ontwikkeling van programma's om studenten om hun hoogste potentieel te brengen en hen voor te bereiden op de uitdagingen van de nieuwe eeuw met de hoogte verstand en inzicht in de harten te voldoen. De blijvende doel van Felician University is om een ​​liefde te bevorderen voor het leren, een verlangen naar God, zelfkennis, dienstbaarheid aan anderen, en respect voor de hele schepping.

Visie

Om een ​​vooraanstaande katholieke Franciscaanse Universiteit, waar wetenschap en de praktijk van het onderwijs en het leren plaats studenten eerst in de blijvende zoektocht naar waarheid en de aanhoudende uitoefening van bevoegdheden, karakter, en mededogen.

Felician Franciscaanse Waarden

Respect voor de menselijke waardigheid ... onze eerbied voor en inzet voor de bevordering en bescherming van de waardigheid van personen. Compassie ... een empathische bewustzijn van anderen uitgedrukt in zorgzame service. Transformatie ... het proces dat een open geest en hart stimuleert, wat leidt tot continue verbetering van de persoon en de bediening. Solidariteit met de armen ... het waarborgen van de noden van de armen en kwetsbaren wordt voldaan door middel van belangenbehartiging en actie. Gerechtigheid en Vrede ... smeden juiste relaties, opnieuw creëren van een duurzaam milieu, het bevorderen van het algemeen welzijn - allemaal in het streven naar vrede.

Feiten op een rij

Een van de 20 Franciscaanse universiteiten in de Verenigde Staten en de enige in New Jersey Een campus, twee locaties in Rutherford en Lodi, NJ - 40 in totaal acres 10.000 uur van de student vrijwilligerswerk verricht per jaar 55 academische programma's Gemiddelde klasgrootte is 15 studenten 92% van de studenten krijgen financiële hulp Student aan faculteit verhouding 13: 1 Twee opeenvolgende jaar uitgereikt New Jersey Distinguished Student Teacher of the Year 10 mijl van New York City, met een 20 minuten pendelen 2,5 uur naar Philadelphia en Atlantic City 10 Division II atletische programma 230% stijging van de Study Abroad deelname 144-jaar-oude Kasteel op de campus Rutherford is opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Felician University

... [+]

Voltooi het programma in zo weinig als 18 maanden. Toelatingsvoorwaarden Persoonlijke verklaring [-]
Verenigde Staten Rutherford
September 2019
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Address
1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined