Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business is een van de best gerangschikte bedrijfsscholen van het land met een undergraduate, gecombineerde en graduate opleiding, inclusief MBA, MBA voor leidinggevenden; de Master of Science in Supply Chain Management, Accounting, Fiscaliteit en Digital Marketing (online); en afgestudeerde certificaten.

Een diploma van Silberman College of Business in New Jersey bereidt je voor op een leider in zaken en management - iemand die ethische perspectieven naar elke professionele omgeving brengt. Vraag het maar aan degenen die je zijn voorgegaan en worden prominente managers in het bedrijfsleven. Uw zakelijke cursussen zullen u uit de eerste hand ervaring bieden met het bedrijfsleven en u voorzien van beproefde methoden in financiële en strategische analyse, algemene bedrijfsplanning en implementatie.

U kunt een bedrijfsdiploma behalen bij Silberman College of Business door deel te nemen aan een van onze drie campussen, of door u aan te melden voor ons Online Master in Digital Marketing Degree-programma.

In New Jersey

 • Florham Campus in Madison, NJ
 • Metropolitan Campus in Teaneck, NJ

In Canada

 • Vancouver Campus, in Vancouver, Canada

FDU's Vancouver Campus, gevestigd in het centrum van Vancouver, Canada, biedt bacheloropleidingen in Business Management en Informatietechnologie.


Mission Statement

De missie van het Silberman College of Business aan de Fairleigh Dickinson University is om een ​​leercentrum te zijn dat zich inzet voor het onderwijs van de leiders van morgen vandaag, om onze studenten voor te bereiden op succes in een mondiale omgeving en om het inzicht in het bedrijfsleven te vergroten.


Visie

Het Silberman College of Business wordt wereldwijd erkend door belanghebbenden en collega's vanwege zijn uitmuntendheid in onderwijs, intellectuele bijdragen en programma's die kennis uitbreiden om de praktijk van bedrijfsbeheer te promoten. We zullen een benchmarkprogramma zijn voor uitstekende bedrijfsopleidingen op het gebied van onderwijs en wetenschap en om onze studenten in staat te stellen effectief te functioneren in een uitdagende en dynamische multiculturele werkomgeving.


Gedeelde waarden

In overeenstemming met de missie van de Fairleigh Dickinson University helpt het Silberman College studenten buiten zichzelf te reiken en een geëngageerd leven te leiden in de dynamische wereldmarkt.

 • We doen er alles aan om zeer effectief les te geven en studenten te betrekken als partners bij het leren.
 • We committeren ons aan persoonlijke en professionele integriteit en hoge normen voor ethisch gedrag.
 • We doen er alles aan om de juiste verantwoordelijkheden op het gebied van leiderschap in te voeren, waaronder sociaal, economisch en ecologisch.
 • We zijn resultaatgericht en toegewijd aan het individuele en organisatorische succes van onze studenten.
 • We waarderen diversiteit, ruimdenkendheid en wederzijds respect en geloven dat ze cruciaal zijn voor het succes van onze programma's.
 • We ondersteunen en moedigen onze studenten, docenten en personeel aan om deel te nemen aan maatschappelijke inspanningen, gemeenschapsbereik en meer algemene inzichten.
 • We waarderen voortdurende verbetering en onze afgestudeerden worden levenslang en betrokken leerlingen.
 • We blijven inspelen op de veranderende behoeften van een wereldwijde, multiculturele bedrijfsomgeving.
 • Wij beschouwen onze alumni als belangrijke partners en waarderen de betrokkenheid van meerdere belanghebbenden in onze leeromgeving.
 • Wij zijn een toegewijde gemeenschap van lerarengeleerden en waarderen de rol van de wetenschap bij het verbeteren van de rol van lesgeven.
 • Wij geloven dat bedrijfseducatie verantwoordelijkheden op het gebied van outreach, economie, maatschappij en milieu integreert.
 • We waarderen waardering van andere culturen en standpunten.
 • Wij geloven dat actief en samenwerkend leren belangrijke hulpmiddelen zijn om de leerervaring relevanter, interessanter en nuttiger te maken.


Silberman - Een van de top 5% van Business Schools in de wereld met AACSB-accreditatie

Het Silberman College of Business is geaccrediteerd door AACSB International - 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor collegiale scholen voor bedrijven. Minder dan 5% van de business schools wereldwijd krijgt AACSB-accreditatie.

Silberman is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige, innovatieve bedrijfsleiderschapseducatie door middel van toegepast onderzoek en professionele activiteiten van de faculteit, en nu met een groter bereik voor studenten over de hele wereld via haar online bedrijfsdiploma's.


Uitstekende Business School Ranking

We zijn er trots op dat Silberman een topschool is die onafhankelijk wordt beoordeeld door deze gerenommeerde bronnen:

 • De Princeton Review rangschikt Silberman College als een van de beste business schools in de natie.
 • Amerikaans nieuws
 • Eduniversal beoordeelt Silberman College als een "Excellent Business School"
 • Start-klasse prijzen Silberman als tweede alleen Rutgers Business School in New Jersey.
 • Silberman's Rothman Instituut voor Innovatie en Ondernemerschap geëerd met Excellence in Curriculum Innovatie in Entrepreneurship Award door Deshpande Foundation
 • Tax Talent, Inc. beoordeelt Silberman als een van de top 10 meesters in het Accounting MAcc-programma van
 • Accounting Degree Beoordelingstarieven Silberman is een van de Top 10 Best Undergraduate Accounting Program in New Jersey


Toonaangevend wereldwijde bedrijfsduurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van het partnerschap van de Verenigde Naties

Sinds 2009 is Silberman een Advanced Signatory Participant in de Principles for Responsible Management Education (PRME) van de Verenigde Naties - een wereldwijd netwerk van business schools die zich inzetten voor het leiden van de transformatie van onderwijs, onderzoek en thought leadership door het ontwikkelen van curricula die duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid opnemen. Elk jaar rapporteren we over onze vooruitgang.


Online masterprogramma

Silberman's Online Master in Digital Marketing biedt nu nationale en internationale mogelijkheden voor studenten om een ​​diploma te behalen aan de Fairleigh Dickinson University.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Silberman College is een erkend centre of excellence voor boekhouding en belastingeducatie, met een lange geschiedenis van het aanbieden van innovatieve onderwijsprogramm ... [+]

Silberman College is een erkend centre of excellence voor boekhouding en belastingeducatie, met een lange geschiedenis van het aanbieden van innovatieve onderwijsprogramma's die tegemoet komen aan de behoeften van het accountantsberoep en haar beoefenaars.

Het programma MS in Accounting beschikt over twee tracks. De voltooiing van beide sporen kwalificeert studenten academisch om het CPA-examen af ​​te leggen en aan de vergunningsvereisten te voldoen.

Het eerste nummer, onderdeel van het 150-uren boekhoudprogramma van het College, is bedoeld voor studenten met een undergraduate major of concentratie in de boekhouding. Deze baan werd erkend door de prestigieuze Innovation in Accounting Education Award van de American Accounting Association. Het andere nummer is toegesneden op studenten die geen undergraduate achtergrond hebben in de boekhouding, maar zich willen concentreren op dit gebied op graduate niveau.... [-]

Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

In slechts 16 maanden biedt een MS-graad in Supply Chain Management van Silberman College of Business u de technische en leidinggevende vaardigheden om de efficiëntie en ... [+]

Sluit je aan bij je leeftijdsgenoten in een aanstaande cohort

We zijn momenteel bezig met het aanwerven van een lentecohort uit 2018 op de Florham Campus. In slechts 16 maanden biedt een MS-graad in Supply Chain Management van Silberman College of Business u de technische en leidinggevende vaardigheden om de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

Waarom Supply Chain Management?

Effectief beheer van hun supply chain en operations is de sleutel tot waardecreatie voor veel organisaties, vooral in de huidige snelle en zeer wereldwijde zakelijke omgeving. Werkgevers zoeken steeds vaker kandidaten met vaardigheden waarmee hun organisaties hun toeleveringsketens en activiteiten beter kunnen beheren. Het beroep van Supply Chain Management (SCM) is dan ook getuige geweest van een aanzienlijke banengroei in combinatie met gestaag toenemende salarissen. Of u nu in uw carrière begint of op zoek bent naar een carrièrestapeling naar SCM, een gevorderde graad zoals een MS in SCM zal u trainen in kritieke aspecten van SCM en u in staat stellen te profiteren van de groeiende kansen in het veld . Dit programma is STEM-gecertificeerd.... [-]

Verenigde Staten Madison
September 2019
Engels
Voltijd
16 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Verenigde Staten
Website
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Verenigde Staten