Fairmont State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fairmont State University, Met een 120-hectare grote campus in Fairmont, maakt deel uit van de stand van de groeiende high-tech gang. Met een lange geschiedenis van academische uitmuntendheid, FSU is een plek waar onderwijs en leren materie en studenten zijn onze eerste prioriteit. Opgericht in 1865 als de staat de eerste particuliere normale school in West-Virginia, FSU viert zijn Sesquicentennial in 2015.

In de afgelopen tien jaar is de belangrijkste campus is uitgebreid met nieuwbouw, waaronder een CTW Building, studentencentrum, residentie zaal, parkeergarage, verbeterde bibliotheek faciliteit en significante verbeteringen ADA toegankelijkheid.

Falcon Fast Facts

Major Opties

Met 80 bacheloropleidingen en vijf graduate opleidingen, kan elke student de juiste pasvorm te vinden.

Falcon Cast

Onze cast (de naam voor een groep van Falcons) stijgt met ongeveer 4.200 studenten.

Huis tussen de heuvels

Belangrijkste campus FSU's bevindt zich in Fairmont, West-Virginia, een vriendelijke stad van 19.000. De campus is de thuisbasis van de Frank en Jane Gabor West Virginia Folklife Center. FSU beschikt over een tak campus in Clarksburg, dat heet de Gaston Caperton Center. De Robert C. Byrd National Aerospace Education Center, gevestigd in het nabijgelegen Bridgeport, biedt meerdere programma's in de luchtvaart.

Faculteit Interactie

Met een student aan de faculteit verhouding van 17: 1 en een gemiddelde groepsgrootte van 22, FSU zet eerst elke student.

Get Involved

Van het Griekse leven, om Intramurale Sport, om de Anime Club, zijn er meer dan 80 studentenorganisaties bij FSU.

Fighting Falcons

Als lid van de Berg-Oosten conferentie, FSU is een NCAA Division II de school met 16 varsitysporten. Kom juichen op de Falcons met onze mascotte Freddie.

MISSIE: De Missie van Fairmont State University is om de mogelijkheden voor individuen om hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken en ontdek rollen voor verantwoordelijk burgerschap, dat het algemeen welzijn te bevorderen.

VISIE: Fairmont State University streeft ernaar om op nationaal niveau worden erkend als een model voor toegankelijke leerling-gerichte instellingen die student succes door het bieden van uitgebreide onderwijs en excellent onderwijs, flexibele leeromgevingen, en superieure diensten te bevorderen. Afgestudeerden zullen de kennis, vaardigheden en gewoonten van de geest die nodig is voor intellectuele groei, volledige en participerend burgerschap, inzetbaarheid en ondernemerschap in een veranderende omgeving.

Het Verhaal

Fairmont State University'S wortels gaan terug tot de vorming van het openbaar onderwijs in de staat West Virginia. De eerste particuliere normale school in West-Virginia werd opgericht in Fairmont in 1865 door John N. Boyd, de school de eerste opdrachtgever, leerkrachten bij te scholen.

In de afgelopen 147 jaar heeft de Universiteit vele veranderingen meegemaakt in naam - van de West Virginia Normal School in Fairmont, aan het Fairmont State Normal School in de jaren 1870, naar Fairmont State Teachers College in 1931, naar Fairmont State College in 1944, naar Fairmont State University in 2004. Deze veranderingen geven een voortdurende uitbreiding van de programma's en het doel.

In 1923, het Fairmont State Normal School eerste opleiding een vierjarige bachelor's aangeboden in het onderwijs, waardoor de school een college. Vandaag FSU biedt meer dan 80 baccalaureaat graden in het bedrijfsleven, onderwijs, techniek en technologie, beeldende kunst, de vrije kunsten, en verpleging en paramedische administratie. Graduate programma's zijn ontwikkeld in het onderwijs, het bedrijfsleven en het strafrecht.

Veranderingen van de universiteit in de locatie in Fairmont weerspiegelen ook zijn verdere groei. Op 27 februari 1867, de gewone school werd een staatsinstelling. De bouw begon op een bakstenen gebouw aan de noordwest hoek van Adams en Quincy straten later dat jaar. In 1893 is de school verhuisd naar een nieuw gebouw aan Second Street en Fairmont Avenue. In het begin van 1917, het Fairmont State Normal School verhuisd naar het gebouw heet nu Hardway Hall, die zit op een heuvel met uitzicht Locust Avenue.

Vanaf dat enkele pilaren gebouw op een heuvel, die ooit deel uitmaakte van een melkveebedrijf, heeft de Universiteit van de 120 hectare grote campus uitgebreid tot meer dan 23 gebouwen omvatten. In het afgelopen decennium, nieuwbouw, waaronder een nieuwe student centrum, parkeergarage, residentie zaal, en academische gebouw, evenals belangrijke verbeteringen in de infrastructuur, zijn sterk beïnvloed de toegankelijkheid en de schoonheid van de campus. FSU heeft twee satelliet locaties in Harrison County, de Gaston Caperton Center in Clarksburg en de Robert C. Byrd National Aerospace Education Center in Bridgeport. FSU blijft zoeken naar manieren om verder te reiken dan de grenzen van West-Virginia en de natie om relaties op te bouwen.

Vanaf zijn eerste officieel geregistreerde inschrijving van 30 studenten in 1868, heeft FSU uitgegroeid tot de derde grootste van de universiteiten van de staat met een inschrijving van ongeveer 4.600 studenten. De eerste student, Hyre D. Clark van Buckhannon, afgestudeerd aan de normale school in 1872. Vandaag, FSU heeft een alumni netwerk van meer dan 29.000 trots Falcons

Neem een ​​virtuele tour hier

Locaties

Fairmont

Fairmont State University

Address
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, West Virginia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 800-641-5678

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: