Lees de Officiële Beschrijving

FHSU is de toonaangevende vooruitstrevende, ondernemende universiteit van de Midwest. We hebben een inschrijving van meer dan 13.000 studenten en bieden honderden certificaat en opleidingen in de geassocieerde deelneming, bachelor en master-niveau door middel van 28 academische afdelingen. We trekken doelgerichte studenten die premier leermogelijkheden willen zowel binnen als buiten het klaslokaal gecombineerd met buitengewone één-op-één aandacht en steun.


Onze docenten zijn uitstekende leraren die leerlingen te motiveren om hun unieke talenten te ontwikkelen. Als gevolg daarvan, onze studenten afstuderen met een diepe waardering van kennis en professionele vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ze een concurrentievoordeel geven in hun loopbaan, nu en voor een mensenleven.


Gelegen halverwege tussen Denver en Kansas City, FHSU is een gastvrije gemeenschap in het hart van het historische Hays, een gemeenschap die de grens wortels en zijn moderne gevoeligheid viert - coffeeshops, one-of-a-kind restaurants, winkels en een levendige kunst scene.


Fort Hays State University heeft lange tijd een beleid om informatie direct beschikbaar en zorgt voor overeenstemming met landelijke HEA en HEOA wetgeving.

Academische Zaken

Of u nu een middelbare school in het westen van Kansas op zoek naar uw college carrière, een lid van de militairen op zoek naar je diploma, of een professional op zoek naar voortgezet onderwijs te voltooien beginnen, Fort Hays State University biedt honderden diploma, certificaat en natuurlijk opties aan de undergraduate en graduate niveau.

Fort Hays State University wil alle personen met innovatieve, toegankelijke en betaalbare educatieve mogelijkheden. Onze eerste prioriteit is om studenten uit te rusten met de diepte-onderwijs, praktische hands-on ervaring en internationaal perspectief nodig om succesvol te zijn, betrokken leden van de 21ste eeuw personeelsbestand.

  • Leermogelijkheden met een uitzonderlijke diepte
  • Uitstekende faculteit die buitengewone aandacht en steun te leveren
  • Verwachting van sociale, maatschappelijke en professionele betrokkenheid
  • Het ontwikkelen van partnerschappen die culturen bij elkaar te brengen, perspectieven, en denken
  • Innovatie die oplossingen drijft

Toekomstige internationale studenten

Er zijn drie manieren waarop u kunt toepassen op Fort Hays State University bij te wonen als een internationale student: als een afgestudeerde student, als een undergraduate student, als een Engels als tweede taal Student.

U kunt Toegang tot 22 graduate programma's beschikbaar voor internationale studenten, waaronder het bedrijfsleven, de wetenschap, en IT-opleidingen te krijgen. Er zijn meer dan 60 geaccrediteerde opleidingen te kiezen voor grote in als een undergraduate student. Engels training is beschikbaar vanaf het begin door middel van geavanceerde niveaus van Engels taalvaardigheid.

Campus


Fort Hays State University is een veilige, mooie en vriendelijke campus met ongeveer 4300 studenten het nemen van lessen op de campus, waaronder ongeveer 270 uit 24 verschillende landen. Onze docenten en personeel staan ​​bekend om hun uitzonderlijke persoonlijke aandacht en ondersteuning aan studenten en hulp voor internationale studenten is ook op zijn plaats, zoals het Engels als tweede taal programma en personeel gewijd aan het verstrekken van hulp voor buitenlandse studenten in het International Student Services office.

FHSU bevindt zich in Hays, Kansas, halverwege tussen Denver en Kansas City met vier keer per dag de lucht van en naar Denver, Colorado. Studenten genieten van de voordelen van een kleine stad leven in de brede culturele context van een universiteit met toegang tot de grote stedelijke gebieden van de Verenigde Staten.Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Fort Hays State University Graduate School

Het verdienen van een Master of Liberal Studies diploma van Fort Hays State University kan u helpen anders zie je de wereld. Als je verder komt in je programma, ontwikkel ... [+]

Master of Liberal Studies Het verdienen van een Master of Liberal Studies diploma van Fort Hays State University kan u helpen anders zie je de wereld. Als je verder komt in je programma, ontwikkel je (of te verdiepen) het kritisch denken vaardigheden die je nodig hebt om een ​​wijzer consument van kennis geworden, steeds beter in staat om te begrijpen en evalueren van de intellectuele arbeid van elke discipline. Belangrijker nog, als je begint om de wereld anders te zien, kunt u nieuwe manieren om een ​​positief effect hebben op de wereld om je heen te ontdekken. Ontworpen met de werkende professional in het achterhoofd, de 31-credit uur Master of Liberal Studies opleiding maakt het voor u gemakkelijker om werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht te brengen om uw educatieve doelen te bereiken. Concentraties zijn beschikbaar in: Kunst Corporate Communications Digital Cinema Production Gerontologie Global Management Globale studies Gezondheidswetenschappen International Enterprise Leadership Literatuurwetenschappen management informatie systemen Wiskunde Muziek Politiek Leiderschap en Openbare Dienst Politieke Wetenschappen Publieke administratie Landelijke Advocacy Wetenschappelijk onderwijs ... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
31 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Fort Hays State University Graduate School

Het MPS-programma is ontworpen om een ​​multidisciplinaire mate opkomende personeelsbestand behoeften voldoet. Concentraties zijn beschikbaar in: Human Resource Manageme ... [+]

De Master of Professional Studies graad is een multidisciplinaire master ontworpen om nieuwe arbeidskrachten ontwikkeling behoeften te voldoen. Het is ontworpen om geavanceerde professionele vaardigheden op verschillende vakgebieden momenteel niet vertegenwoordigd op FHSU van Master of Science (MS) referenties te ontwikkelen. Een opvallend kenmerk van de opleiding is de flexibiliteit voor de student om een ​​belangrijk onderwerp te combineren met een of meer verwante gebieden ontworpen om professionele vaardigheden van het personeel gewenst door de werkgevers in de industrie, overheid, gezondheidszorg en informatietechnologie carrière te verbeteren.

Er zijn vele carrièremogelijkheden in Kansas en daarbuiten voor afgestudeerden met MPS graden, met inbegrip van posities in de informatie-technologie, human resources, overheid, rechtshandhaving en de correcties industrie en non-profit sector of de sociale diensten leiders. De MPS graden geeft studenten ook de nodige instrumenten om te beginnen aan nieuwe carrière als ondernemer ventures. Om vandaag doeltreffend te zijn, moeten professionals om de trends invloed op de brede carrière veld en sector "industrie" waar ze werken te begrijpen. Ze moeten ook gespecialiseerde vaardigheden - soms ongebruikelijke combinaties van speciale vaardigheden - om waarde toe te voegen aan de organisaties waar ze werken. ... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Fort Hays State University Graduate School

Misschien wilt u een Master 's degree na te streven met een meer professionele focus.Een 60-credit uur opleiding, de MFA is een terminal graad, kunt u zich voorberei ... [+]

Master of Fine Arts Misschien wilt u een Master 's degree na te streven met een meer professionele focus. Een 60-credit uur opleiding, de MFA is een terminal graad, kunt u zich voorbereiden om les te geven in de Collegiale niveau of andere professionele mogelijkheden na te streven. U kunt kiezen uit tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek, keramiek, fotografie of grafisch ontwerp als u in de buurt van de nadruk.

Graduate School Eisen 1. Zorg voor een 3,0 GPA in de MFA-programma 2. Vul het behalen van een diploma binnen 6 jaar 1. Diploma-eisen 1. 34 studiepunten van, studio grote (op klem afstudeerproject van 16 credit-uren bevatten). 2.16 studiepunten van o f Kunstgeschiedenis en Concepts-ten minste twee 'in-house "cursussen kunstgeschiedenis moeten worden genomen. Een maximum van zeven (7) uur Lezingen in de kunstgeschiedenis is het enige dat is toegestaan. 3. 10 studiepunten van de kunst in het atelier van andere dan de grote ruimte. ... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
60 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Fort Hays State University Graduate School

De afgestudeerde programma in de biologie voorziet u van flexibiliteit na te streven gevorderde studie in gebieden als biologie, plantkunde, behoud biologie, ecologie, vi ... [+]

Master of Science in de biologie

&nbsp

De afgestudeerde programma in de biologie voorziet u van flexibiliteit na te streven gevorderde studie in gebieden als biologie, plantkunde, behoud biologie, ecologie, visserij biologie, microbiologie, rangeland biologie, systematiek, wildlife biologie en zoölogie.

Graduate curricula zijn dat niet als zodanig, maar veeleer programma's zijn ontworpen met uw grote professor en gediplomeerde commissie, op basis van uw individuele behoeften en carrière doelen. Uw graduate studie kan leiden tot een terminal Master of Science graad of bereiden je voor opneming in een doctoraal opleiding aan een andere universiteit. Alle graduate programma's voor onderzoek beroepen of doctoraalprogramma's omvatten een onderzoeksproject en thesis ontwikkeld in overleg met uw grote professor en graduate commissie.De verdediging bestaat uit een mondelinge presentatie van de resultaten die openstaat voor het publiek, gevolgd door een gesloten sessie met uw adviseur en promotiecommissie. Je moet ook met succes te voltooien een uitgebreid mondeling examen. Meer informatie kan worden verkregen bij de Graduate School. Als u een graduaat als secundaire leraar in de biologie, of als u wenst een "algemene " meester 's graad na te streven, kan u de niet-scriptie optie, die extra cursussen en een research paper in plaats vereist van een proefschrift. Een mondelinge presentatie is niet vereist voor de niet-scriptie optie, maar de uitgebreide mondeling examen is. Voor informatie over mogelijkheden voor een zomer-only programma voor voortgezet onderwijs, contact opnemen met de afdeling stoel. ... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
30 - 36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fort Hays State University Graduate School

Twee afgestudeerde opties zijn beschikbaar in de mededeling van de Thesis optie en de Research Report optie.Studenten met een onvoldoende achtergrond op het gebied van co ... [+]

Master of Science in de mededeling van

&nbsp

Twee afgestudeerde opties zijn beschikbaar in de mededeling van de Thesis optie en de Research Report optie. Studenten met een onvoldoende achtergrond op het gebied van communicatie zijn nodig om nivellering undergraduate cursussen die niet van toepassing is in de richting van de uren die nodig zijn om de graduate opleiding in beslag nemen.

&nbsp

Thesis Option Studenten vullen een minimum van 30 uur. Alle proefschrift kandidaten vullen een 15-uren kern als onderdeel van het studieprogramma. Studenten zijn verplicht om een ​​vier uur durende uitgebreid onderzoek na de voltooiing van hun cursussen te schrijven. Na voltooiing van het proefschrift, de studenten mondeling te verdedigen de stelling om hun afstuderen commissie.... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
30 - 33 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fort Hays State University Graduate School

Geowetenschappen biedt graduate studie voor de Master of Science langs twee verschillende tracks, geologie en geografie. ... [+]

Master of Science in Geowetenschappen

&nbsp

Geowetenschappen biedt graduate studie voor de Master of Science langs twee verschillende tracks, geologie en geografie.

MS in Geowetenschappen - Geologie Dit programma van de studie heeft twee mogelijke accenten - een voor de professionele geoloog en de andere voor de aardwetenschappen leraar. De voormalige bereidt de student voor een carrière in de industrie of bij de overheid onderzoeken, of biedt voorbereiding voor Ph.D. werken aan een andere instelling. Deze laatste bereidt de student geologie en andere aardwetenschappen cursussen te geven in het secundair of hogeschool niveau. De geologie track is flexibel. De student en adviseur zal selecteer de juiste keuzevakken gebaseerd op het gebied van aandacht, zoals milieu-geologie, stratigrafie, gewervelde paleontologie, geofysica, petroleum geologie, enz.... [-]

Verenigde Staten Wichita
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
30 - 36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

Fort Hays State University